Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
NickTG έγραψε:Εντάξει.
Δεν έχουν μεγάλη επαφή σαν οχήματα.
Ωραίο το RX αλλά για άλλη χρήση.

Έχει κοντά το RAV; Αν εννοείς στο off-roading, νομίζω πως και το RAV δεν έχει τις δυνατότητες ενός vitara, για παράδειγμα.
Δεν το έχω οδηγήσει πάντως, οπότε δεν έχω άποψη.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#489016 Σαν αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες ναι, για πολύ λίγο (1km). Μια χαρά ήταν. Έπρεπε να δω κάτι; Σε χιόνι λίγο παραπάνω, επίσης κανένα πρόβλημα.

< >[/quote]

Sorry, για ΧΏΜΑ μίλησα... :whistlink:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#489025 Sorry Δία, εγώ αυτό το λέω άμμο
Όχι, σε άμμο δεν το έχω βάλει. Δεν έτυχε βασικά, αλλά και να τύχαινε ομολογώ πως δεν θα το τολμούσα.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#489030 Τυχαίο παράδειγμα η φωτο αγαπητέ. Συνήθως είναι μέχρι τα μπούνια στην λάσπη αυτό. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Scotch έγραψε:
NickTG έγραψε:Εντάξει.
Δεν έχουν μεγάλη επαφή σαν οχήματα.
Ωραίο το RX αλλά για άλλη χρήση.

Έχει κοντά το RAV; Αν εννοείς στο off-roading, νομίζω πως και το RAV δεν έχει τις δυνατότητες ενός vitara, για παράδειγμα.
Δεν το έχω οδηγήσει πάντως, οπότε δεν έχω άποψη.

< >

Δεν εχει κοντά.
Μονό οι διαφορές στο μέγεθος, βάρος, λειτουργία τετρακίνησης, φιλοσοφία είναι νομίζω αρκετές για να μην μοιάζουν τόσο.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#491755 Σήμερα με πήγαν βόλτα με ch r υβριδικό.

Κατ'αρχάς δύο πράγματα μου κάνανε εντύπωση.
-πρωτη φορά μπαίνω σε Toyota που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΟ. Όλες τις ανωμαλίες τις ενοιωσα καλά.
-Κατεβαινοντας απ το φέρρυ μποτ "βρήκε" η μούρη στην άσφαλτο. Εντύπωση μου κανε. Το ίδιο μου είπε κι ο οδηγός. Το περίμενε πιο ψηλό.

Κατά τα άλλα εντυπωσιακό και οικονομικοτατο το να πηγαίνεις εντελώς αθόρυβα και μόνο με την ηλεκτρική ενέργεια. Σε πολύ λίγα σημεία έπαιρνε μπροστά ο κινητήρας.
Άνετα καθίσματα.
Πολύ πλούσια εξοπλισμένο. Όλα τα συστήματα ελέγχου, cruise control, οθόνη (που τα γραφικά της έχουν μείνει στο 2012 αλλά τουλάχιστον είναι αφής.) Μπρος-πισω ηλεκτρικά παράθυρα-ΟΛΑ ΑΥΤΌΜΑΤΑ (αυτό κι αν είναι νέο για Γιαπωνέζικο αυτοκίνητο)
Πίσω είναι αρκετά κλειστοφοβικα. Περαστικά σ όποιον προσπαθήσει να κάτσει.

Γενικά τ αυτοκίνητο έχει μια περίεργη αισθητική που με ξενιζει. Ωστόσο λίγο ότι το συνήθισα πλέον μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας, λιγο η υβριδική τεχνολογία που είναι ένα ακομα ατού, θα με έβαζε σε σκέψεις για ένα δεύτερο αμάξι πόλης. Μέχρι που άκουσα την τιμή.
25.500 € μου είπε ο οδηγός ότι έκανε αυτή η έκδοση. Είναι πάρα πολλά....

< Note >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
Focusman91 έγραψε:Σήμερα με πήγαν βόλτα με ch r υβριδικό.

Κατ'αρχάς δύο πράγματα μου κάνανε εντύπωση.
-πρωτη φορά μπαίνω σε Toyota που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΟ. Όλες τις ανωμαλίες τις ενοιωσα καλά.

Σε συμπεριφορά μου θύμισε αρκετά το QQ J10 και μου άρεσε. Καθόλου πλαδαρό με ότι κυκλοφορεί τώρα.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#491775 Δεν είναι ακριβό το υβριδικό CHR, έχει παραπλήσια τιμή με το πετρέλαιο το Κασκάι, το οποίο έχει το μειονέκτημα για μερικούς ότι είναι πετρέλαιο και άρα κάποια μέρα θα καταργηθούν (έτσι νομίζει). Αυτό δε σημαίνει ότι είναι και φτηνό βέβαια, αλλά ποτέ τα τελευταία 25 χρόνια τα τουότα δεν ήταν φτηνά.
Προφανώς για δεύτερο αμάξι για πόλη με 4,40 μήκος και 26 χιλιάρικα κόστος, είναι για πολύ λίγους τη σήμερον ημέρα.
Για πρώτο, κάτι καλύτερο γίνεται.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Focusman91 έγραψε:Μπρος-πισω ηλεκτρικά παράθυρα-ΟΛΑ ΑΥΤΌΜΑΤΑ (αυτό κι αν είναι νέο για Γιαπωνέζικο αυτοκίνητο)

< Note >

Αυτό είναι παλιό. Η Corolla μου του 2003 τα έχει.

Κλειστοφοβικο είναι και μάλιστα πολύ.

Ένα πιο δυνατό μοτέρ βενζίνης να είχε και θα ήταν ιδανικό για νέους χωρίς παιδιά.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#491805 Τα 4 ηλεκτρικά πιο πιθανό σε γιαπωνέζικα παρά σε ευρωπαικό , όντως.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#491807 Στο ολα αυτοματα αναφερεται μαλλον.

< >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Νίκος Παππάς έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Μπρος-πισω ηλεκτρικά παράθυρα-ΟΛΑ ΑΥΤΌΜΑΤΑ (αυτό κι αν είναι νέο για Γιαπωνέζικο αυτοκίνητο)

< Note >

Αυτό είναι παλιό. Η Corolla μου του 2003 τα έχει.

Κλειστοφοβικο είναι και μάλιστα πολύ.

Ένα πιο δυνατό μοτέρ βενζίνης να είχε και θα ήταν ιδανικό για νέους χωρίς παιδιά.

Από το Redmi Note 4
Αλήθεια? Εγώ σε όσα γιαπωνέζικα έχω δει μόνο του οδηγού είναι αυτόματο.

Ο 1.2 με τα 115 άλογα είναι μια χαρά. Ε με ενα πρόγραμμα κάνα 30αρι άλογα θα ανεβαίνει.
Αλλά θα το ψηνα και για ένα υβριδικό έτσι για την αλλαγή!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#491873 https://www.autoevolution.com/news/pors ... 24030.html

Porsche 911 Turbo 997 Shames Its Ancestors by Holding Up a Toyota Yaris

Ντίμης -->
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By georgetz
EDDIE_147 έγραψε:https://www.autoevolution.com/news/porsche-911-turbo-997-shames-its-ancestors-by-holding-up-a-toyota-yaris-124030.html

Porsche 911 Turbo 997 Shames Its Ancestors by Holding Up a Toyota Yaris

Ντίμης -->
Εικόνα

Είδες τι σου κάνουν τα ΡΑΛΥ ? :shifty:

ΥΓ Eddie , το άρθρο μήπως το έχει γράψει ο ->

Εικόνα

But if it's winter boots, then he's just a reckless, inconsiderate douchebag who thought too much of their car's AWD system.