< >
τα καλα ειναι οτι ειναι γρηγοροτερο απο το γκολφ με τον ιδιο κινητηρα στην ευθεια,τουλαχιστον αυτη την αισθηση μου δινει.
το ασχημο ειναι οτι η οδικη συμπεριφορα του ειναι πολυ χειροτερη απο το αντιστοιχο γκολφ.
Κοιταξα και τις πιεσεις στα ελαστικα,γιατι το πισω μερος κανει λιγο τα δικα του,και δεν τα κανει με σωστο προβλεψιμο τροπο.
Αναρτησεις για πεταμα,Ναι για ΠΕΤΑΜΑ.Τερματιζουν με 80χλμ σε ''ανωμαλιες'' του ΒΟΑΚ(ουτε λαντα σαμαρα που εχει τα ρωσικα αμορτισερ του 1989 που εβαλαν στο Τολιατι) Εχουν τερματισει πανω απο 20 φορες σε 2 μερες.
Σημερα απο Μοιρες-> Ηρακλειο,σε κατηφορικο κομματι με κυματοειδη ανωμαλια,τερματισαν και το αυτοκινητο μετατοπιστηκε μιση λωριδα.Απο τον ιδιο δρομο περναω καθε μηνα,οτιδηποτε και αν οδηγουσα τετοια επικινδυνη συμπεριφορα δεν ειχε κανενα.Το γκολφ μπορει και να περναγε και με 10-15 χλμ παραπανω απο το συγκεκριμενο κομματι,οχι ακουνητο,αλλα οχι να τερματιζει αναρτησεις και να γινεται μπαλακι του πινγκ πονγκ.Το γκολφ περναγε ακομα και γλυστρωντας πανω απο ανωμαλιες, χωρις να αλλαζει ποντο απο την πορεια του.
Οταν βρουν εγκαρσιο χαντακι νομιζεις οτι θα κοπει το αυτοκινητο στη μεση,με χτυπο δυνατο. Σε νορμαλ λακουβες μεσα στη πολη εντελως αθορυβο,χωρις να κοπαναει τιποτα.Κλισεις στις στροφες δεν εχει.Το αυτοκινητο εχει 33κ χλμ.
το dsg την ιδια αισθηση που μου ειχε αφησει και στο γκολφ.Καλο για να μεταφερεσαι. Στο βουνο εχεις θεματα, που δεν σε αφηνουν να ευχαριστηθεις,και καποιες φορες εισαι και ξεκρεμαστος.
Ποιοτητα οπτικη μεσα αψογη,|λογοκρισία| ταμπλα,πλαστικα με ωραια αισθηση,αυτοκινηταρα για τον dimik. Θεσεις για μικροαντικειμενα δεν εχει πολλες,πολυ ρηχες τσεπες στις πορτες,και λιγο αβολη η θεση για τον καφε.Κανεις λιγο τον τιραμολα για να πιασεις τον καφε,ενοχλει ο λεβιες.
Επισης θεμα (το τριτο αυτοκινητο σε 50 μερες) με την ενδειξη για την πιεση στα λαστιχα. Αναμενο το λαμπακι και οι πιεσεις σωστες. Μηπως θελει να το σεταρεις ξανα, ετσι και αναψει την πρωτη φορα?
το κλου ειναι που οταν με σταματησαν οι giannik χθες και μου εραψαν το κοστουμακι,οτι μου εκοψαν και ενα 500αρικο
γιατι ειχε το αυτοκινητο ληγμενο ασφαλιστηριο στο ντουλαπακι.Μου ειπαν να παω να βρω το σε ισχυ ασφαλιστηριο και να το παω για να μου τη σβησουν.Πηγα 3 φορες στην τροχαια Ηρακλειου για να σβησουν την κληση,μεχρι να πετυχω τον υπευθυνο. Προσοχη λοιπον στο ασφαλιστηριο οταν νοικιαζεται για να μην τρεχετε τζαμπα για τις μαλακιες αλλων,οσο μεγαλη και να ειναι η εταιρια που νοικιασατε.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
drdino έγραψε:Γιατί το συγκρίνεις με το golf κι όχι με το polo;
μα ουτε το πολο τερματιζε αναρτησεις,ουτε ο κωλος εκανε τα δικα του. Αδιαφορο οδηγικα,ασφαλες ομως.
Πολο ειναι το πατωμα?
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Η έννοια του συστήματος για την πίεση ελαστικών είναι ότι το μηδενιζεις όταν βάλεις σωστές πιέσεις και ανάβει όταν πέσει η πίεση σε κάποιο ελαστικό αρκετά, αν δεν το μηδενισεις = ορίσεις την σωστή πίεση μένει αναμμένο.
< >
Αφήνοντας πάντως στην άκρη το στυλ που ταιριάζει στο καθένα, θα σημειώσουμε πως ο ημιάκαμπτος άξονας του A1, χωρίς να στερεί από τη στιβαρότητα της κύλισης, δεν μπορεί να συναγωνιστεί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στο φιλτράρισμα των ανωμαλιών που δίνουν οι πίσω πολλαπλοί σύνδεσμοι του Mini.
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/sygkriti ... -5d-d-auto
axaxaxxaxaxaxaxaax για κλωτσες.
dimik έγραψε:Ε όχι και αυτοκινηταρα το Α1 για μένα..... Στην γυναίκα το έπαιρνα άνετα αν και θα προτιμούσα κι εγώ κι αυτή το Polo, εμφανισιακά τουλάχιστον.
οι ταπετσαριες/ταμπλω/πλαστικα στο πολο ειναι πολυ χειροτερα. Πως το προσπερνας αυτο?
εντιτ η εταιρια που νοικιαζω εχει clio 1,5 dci.Τους ειπα την επομενη φορα να μου δωσουν τετοιο μιας και δεν το εχω οδηγησει.
Πηξαμε στο γερμανικο.
< >
dimviii έγραψε:dimik έγραψε:Ε όχι και αυτοκινηταρα το Α1 για μένα..... Στην γυναίκα το έπαιρνα άνετα αν και θα προτιμούσα κι εγώ κι αυτή το Polo, εμφανισιακά τουλάχιστον.
οι ταπετσαριες/ταμπλω/πλαστικα στο πολο ειναι πολυ χειροτερα. Πως το προσπερνας αυτο?
εντιτ η εταιρια που νοικιαζω εχει clio 1,5 dci.Τους ειπα την επομενη φορα να μου δωσουν τετοιο μιας και δεν το εχω οδηγησει.
Πηξαμε στο γερμανικο.
Περιμένω την γνώμη σου όταν το οδηγήσεις
.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
dimik έγραψε:Είπαμε να είναι καλά αλλά να μην πληρώνουμε και την π@τσα για σαλάμι.
α φιλε τα ποιοτικα πλαστικα δεν θα στα δωσουμε τζαμπα.με 23.000 θα παρεις ενα ταμπλω μουρλια.Το ζουλας και παει 2 ποντους μεσα,ποιοτητα.Η παραλυτη αναρτηση ειναι στανταρ,δεν τη χρεωνουν εξτρα.
dimviii έγραψε:dimik έγραψε:Είπαμε να είναι καλά αλλά να μην πληρώνουμε και την π@τσα για σαλάμι.
α φιλε τα ποιοτικα πλαστικα δεν θα στα δωσουμε τζαμπα.με 23.000 θα παρεις ενα ταμπλω μουρλια.Το ζουλας και παει 2 ποντους μεσα,ποιοτητα.Η παραλυτη αναρτηση ειναι στανταρ,δεν τη χρεωνουν εξτρα.
Με 23 παίρνεις Α3, τι ηλιθια τιμολόγηση είναι αυτή?
< >