Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#248308 Δεν δημιουργήθηκε χρωματική αντίθεση με το καλώδιο usb? ή έχει αντικατασταθει και αυτό?

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
famas έγραψε:... με αυτόν που έμπαινε στο προηγούμενο φόκους(mk2 f/l) και το λέω γιατί το είχα τοποθετήσει

Και πολύ καλά έκανες ...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#250457 Ψηλώσαμε άλλον 1.5-2 πόντους σήμερα. Εντυπώσεις αύριο! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#251551 Εντυπωσεις μετά μια 500άρα χλμ.

Έχουν γίνει πιο εξομαλυμένοι οι κραδασμοί από σαμάρια και λαγούμια σε χαμηλές ταχύτητες. Σε ταχύτητες cruising το αμάξι δε χαζοκουνιέται τόσο πολύ με το παραμικρό.

Πιο αξιοπρόσεχτη διαφορά σε όλες τις ταχύτητες νιωθουν οι πίσω επιβάτες προς το "αρκετά λιγότερο κούτσουρο".

Και στο στρίβειν έχει κάποια διαφορά, αλλα μετά απο 67000 χλμ στα λάστιχά μου δε θα βγαλω κανένα συμπέρασμα.

Το αμάξι σηκωθηκε 2 πισω κ 1 με 1.5 μπροστα.

Επίσης δόθηκε προκαταβολή για 4άδα λάστιχα.
Άβαταρ μέλους
By glf
#251575 Είδα κάτι... κίτρινες brembo δαγκάνες, αγγελία, από focus ST λέει με 312 δίσκους.
Παίζει να μπαίνει bolt on στο δικό μου; ( focus 1.6 2008)
Άβαταρ μέλους
By famas
#251609 Σε 16άρα ζάντα πολύ δύσκολα χωράνε οι 300ριδες, οπότε οι 312....
Άβαταρ μέλους
By glf
#251627 ε άμα είναι να αλλάξουμε και ζάντες χοχοχοχο btw, λίγο βαριές δεν είναι αυτές οι ζάντες του; δλδ τώρα που έβγαλα τις (πανάλαφρες) σιδερένιες με τα χειμερινά, το κατάλαβε μέχρι και η Τάσα την αλλαγή στο πάτημα και στην ανάρτηση. δλδ κρίμας...
ένας με μτχ ανταλλακτικά εδώ έχει σετάκια ζάντες ford μέχρι και από ST ...
Άβαταρ μέλους
By glf
#252031 Με πιάσαν τα μεράκια και αφου ξεκίνησα να καθαρίσω το αυτοκίνητο, μου ήρθε να περάσω ένα ακόμη φως στο χώρο αποσκευών. Το 'χα βάλει από καιρό στη λίστα....
Το αποτέλεσμα τέλειο.
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Στο μαμά φωτάκι έβαλα και αλουμινοταινία για να επιστρέφει το φως προς το τζαμάκι και να μη φέγγει το... θόλο.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#270128 Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Ford στη Θεσσαλονίκη από το οποίο να είναι ευχαριστημένος;
Άβαταρ μέλους
By famas
#270135 Ford σταθης στη Χρησαυγη. Το χωριό έχει πολλούς σταθηδες, για ford μόνο αυτός όμως. Είναι καλός και σε τιμή(μιλάμε για εξουσιοδοτημένο βέβαια) κ σε δουλειά, ειδικά αν είναι κάτι δύσκολο. Για απλά σέρβις ίσως δν αξιζει να τραβηχτείς ως εκεί.

.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#270138 Ρε γαμώτο απλό σέρβις θέλω αλλά πέρυσι που το πήγα για πρώτη φορά στο Βροχίδη μου έβαλαν λάδια 5-20, ενώ από όσο έψαξα οι προδιαγραφές για το δικό μου είναι για 5-30 (ford focus mk 2,5 μοντέλο 1,6 βενζίνη). Όταν τους το επεσήμανα μου είπαν ότι πλέον η επίσημη οδηγία της Ford είναι να μπαίνει παντού το 5-20 πλέον γι' αυτό δεν θέλω να το ξαναπάω εκεί. Εν τω μεταξύ 11 μήνες μετά και 9.000 χλμ ο δείκτης λαδιού έχει ελάχιστα πεσμένη ένδειξη.
Όντως η Χρυσαυγή είναι λίγο μακρυά τίποτα άλλο πιο κοντά στην πόλη παίζει;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#270146 Επιβεβαιώνω για τον Στάθη, πολύ σωστός επαγγελματίας. :rtfm: