Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
vagmag έγραψε:αλλά στη Θεσσαλονίκη είμαστε χωριό

Διαφωνώ φίλε.

Διαφωνώ με τη διαφωνία. :lol: :lol:

Είμαστε χωριό (όλη η Β. Ελλάδα βασικά), όχι όμως επειδή δεν έχει η Τέσλα αντιπροσωπεία (αυτό είναι ασήμαντο), απλά... έτσι είναι...

Χωριό είστε στην Δράμα, εδώ κάνουμε 1 ώρα δρόμο για 30 χλμ... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#894365 Ραντεβού μου έκλεισαν για 2 Σεπτεμβρίου για το κινητό συνεργείο...

Δε συζητάω ότι καλοί οι αυτοματισμοί αλλά ενώ σου στέλνει ένδειξη κόστους, όπως ανοίγει η εφαρμογή στο κινητό δε φαίνεται οι εργασίες που χρεώνει οπότε αν πλέον δε θέλεις κάποια από αυτές δεν ξέρεις ποια να σβήσεις. Και όταν λέω δε φαίνονται ... ξεκινάει η περιγραφή αλλά δεν φαίνεται ολόκληρη ... οπότε ξαναπαίρνεις τηλέφωνο .

Κατά τα άλλα , καλά περνάμε με το αυτοκίνητο και πρέπει να αλλάξουμε λάστιχα. Continental premium contact 7 ή Goodyear asy 6 .. Εμπειρίες , άλλες προτάσεις ;
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Χωριό είστε στην Δράμα, εδώ κάνουμε 1 ώρα δρόμο για 30 χλμ... :whistlink:

Ε, καλά, μερικοί ξέρουμε να οδηγάμε και με 3η και πάνω. :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Serf
vagmag έγραψε:Ραντεβού μου έκλεισαν για 2 Σεπτεμβρίου για το κινητό συνεργείο...

Δε συζητάω ότι καλοί οι αυτοματισμοί αλλά ενώ σου στέλνει ένδειξη κόστους, όπως ανοίγει η εφαρμογή στο κινητό δε φαίνεται οι εργασίες που χρεώνει οπότε αν πλέον δε θέλεις κάποια από αυτές δεν ξέρεις ποια να σβήσεις. Και όταν λέω δε φαίνονται ... ξεκινάει η περιγραφή αλλά δεν φαίνεται ολόκληρη ... οπότε ξαναπαίρνεις τηλέφωνο .

Κατά τα άλλα , καλά περνάμε με το αυτοκίνητο και πρέπει να αλλάξουμε λάστιχα. Continental premium contact 7 ή Goodyear asy 6 .. Εμπειρίες , άλλες προτάσεις ;

Έχουν εκδόσεις για ηλεκτρικά με αφρό για μεγαλύτερη ηχομόνωση;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Χωριό είστε στην Δράμα, εδώ κάνουμε 1 ώρα δρόμο για 30 χλμ... :whistlink:

Ε, καλά, μερικοί ξέρουμε να οδηγάμε και με 3η και πάνω. :shifty: :shifty: :shifty:

Τότε γιατί μας πηγαίνεις με 2α κάθε φορά που ανηφορίζουμε για το μπαράκι από το σπίτι μου; :roll:
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:
Τότε γιατί μας πηγαίνεις με 2α κάθε φορά που ανηφορίζουμε για το μπαράκι από το σπίτι μου; :roll:

ΠΟΤΕ!

3η και 1200σαλ! :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#894883 2α , 3η … 1200 στροφές … λάθος τοπικό
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bill33 έγραψε:https://electrek.co/2025/08/06/us-military-buying-tesla-cybertruck-targets-missiles/

US military is buying Tesla Cybertrucks to use as targets for missiles
:lol:
Ενώ αρχικά ακούγεται άσχημα τελικά διαφήμιση υπέρ της Τέσλα είναι, πρέπει να μάθουμε πως να τα καταστρέφουμε επειδή είναι τόσο καλά που τα χρησιμοποιούν για την προστασία που προσφέρουν οι εχθροί μας.
Βέβαια δεν είναι η παραγγελία που θα ήθελε η Τέσλα, μερικές εκατοντάδες για χρήση. Αλλά που θα τα στείλεις. Αν τα θέλεις για εκεί που έχεις παροχές και χρόνο να τα φορτίσεις (εντός ΗΠΑ) έχεις άλλα πολύ φτηνότερα οχήματα (F150 κλπ) αν όμως τα στείλεις σε μέρη περίεργα, εμπόλεμα κλπ τότε πως θα τα φορτίζεις; Φαντάζομαι σκηνικό κάπου στη μέση ανατολή, μας επιτίθενται, εκκενώστε αμέσως, ή επιτέλους εντοπίσαμε τον ΜπινΛάντεν2 φύγαμε, α, δεν μπορώ είμαι ακόμα στο 30% φόρτισης....
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#895004 Αν είναι τόσο χαμηλά τα standards των Αμερικανών για την θωράκιση των εχθρών... :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#895279 Το τελευταίο μήνα κυκλοφορώ με ένα τέτοιο και ήδη κάναμε το πρώτο μας ταξίδι. Είναι επικό το αυτοκίνητο. Τα κάνει όλα.

Είναι long range rwd, βγάζει άνετα 400κμ μέσα στη πόλη και 300 σε ταξίδι με ρυθμό 140-145κμ/ω και είναι περίπου 3737375585 φορές καλύτερο από το id4

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#895284 Είδα 2-3 στο Πήλιο, το ομορφότερο Tesla για μένα, ειδικά στο κόκκινο-μπορντω

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#895285 Εμένα πάλι πονάνε τα ματάκια μου με αυτό το design (βασικά με το cut/paste ορισμένων κομματιών απο το CyberTruck στο καλούπι του Model Y).

Σε σημείο που πλέον έχω αρχίσει να θεωρώ το παλαιότερο Model Y όμορφο (που αντικειμενικά δεν ειναι ένα όμροφο αυτοκίνητο) σε σχέση με αυτόν τον εμετο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
skous έγραψε:Εμένα πάλι πονάνε τα ματάκια μου με αυτό το design (βασικά με το cut/paste ορισμένων κομματιών απο το CyberTruck στο καλούπι του Model Y).

Σε σημείο που πλέον έχω αρχίσει να θεωρώ το παλαιότερο Model Y όμορφο (που αντικειμενικά δεν ειναι ένα όμροφο αυτοκίνητο) σε σχέση με αυτόν τον εμετο.

Καλά γούστα είναι αυτά. Για μένα πχ το μπροστινό του παλιού Υ δε βλέπεται, θυμίζει έναν πράσινο χαρακτήρα από καρτούν. Ειδικά όπως είναι πλακουτσωμένος ο μπροστινός προφυλακτήρας :lol:

Η μπροστινή μπάρα βοηθάει τρομερά το βράδυ γιατί δουλεύει σαν Μάτριξ λεντ. Μιλάμε είναι φανταστικό σε σκοτεινό επαρχιακό δρόμο.

Πίσω είναι πολύ εντυπωσιακό με τη λεντόμπαρα το βράδυ.

Ντάξει πάντως γενικώς ΟΜΟΡΦΑ τα τέσλα δε τα λες, εκτός από καινούριο 3. Σε όλα τ’άλλα δεν έχουν ανταγωνισμό.

Πάντως έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το παλιό Υ σε ηχομόνωση και συμπεριφορά ανάρτησης. Δε κοπανάει πουθενά.

< >