- 19 Ιούλ 2025, 07:36
Φυσικά κ δε θα έπρεπε να μπαίνω σε τέτοια ταλαιπωρία αλλά όπως κ να το κάνουμε είμαστε μικρότερο κοινό κ λογικό να μην έχουν γίνει επενδύσεις .
Δική μου επιλογή ήταν να δοκιμάσω Tesla , κ σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά δε θα ξανά έπαιρνα κάτι που δεν έχει αντιπροσωπεία στην πόλη μας . ( Έχω πάρει εντωμεταξύ κ το Alpine χαχαχα αλλά αυτό δεν πειράζει κ να κάθεται ) .
Ούτε από τις νέες κινεζικές εταιρίες έχουν κάνει ολες επενδύσεις σαν εκθέσεις , πόσο μάλλον σαν συνεργεία , ούτε καν για καιρό δεν είχαμε - δεν ξέρω καν αν έχουμε κ τώρα - εξουσιοδοτημένα κ αντιπροσωπείες Jaguar / Land Rover . Εδώ Renault πήγα να επισκευθω ανατολικά κ έχει κλείσει κ αυτή . Εντάξει δέχομαι ότι κάποιες αντιπροσωπίες είχαν τα δικά τους θέματα με εκπροσώπηση στην Ελλάδα , όπως η Renault, αλλά δεν παύει να αισθάνομαι ότι είμαστε χωριό κάποιες φορές .
Περνάς στην Αθήνα κ βλέπεις εκθέσεις μεγάλες , πολλά μοντέλα μέσα , πολυτέλεια κλπ . Δε λέω ότι εκεί είναι ρόδινα αλλά είναι πιο όμορφη η παρουσίαση , με καλύτερη ευχέρεια για test drive , κ σου δημιουργείται ιδέα ότι υπάρχει κάποιος να υποστηρίξει το όχημα που θα επιλέξεις .