Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By xenos
#94417 Έχω κάνει ελάχιστα χλμ. Να επιστρέψω όταν κάνω κάποια. Γενικά μου αρέσει εξωτερικά, εσωτερικά (όλα αυτά τα ηλεκτρονικά παπαρακια σε κάνουν να νομίζεις ότι άλλαξες 20ετια). Ακόμα πάμε λίγο χαλαρά, αλλά η ποιότητα κύλισης κ γενικότερα το πάτημα του αυτοκινήτου κ το τιμόνι είναι πολυ αξιόλογα.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
xenos έγραψε:Έχω κάνει ελάχιστα χλμ. Να επιστρέψω όταν κάνω κάποια. Γενικά μου αρέσει εξωτερικά, εσωτερικά (όλα αυτά τα ηλεκτρονικά παπαρακια σε κάνουν να νομίζεις ότι άλλαξες 20ετια). Ακόμα πάμε λίγο χαλαρά, αλλά η ποιότητα κύλισης κ γενικότερα το πάτημα του αυτοκινήτου κ το τιμόνι είναι πολυ αξιόλογα.

< >

Μπορεις να βαλεις τον εξοπλισμο που εχει και καμμια φωτο;
Άβαταρ μέλους
By xenos
GTS έγραψε:Μπορεις να βαλεις τον εξοπλισμο που εχει και καμμια φωτο;

O εξοπλισμός είναι: sport line έκδοση με 17" ζάντες, σπορ καθίσματα οδ./συν., αισθητήρα φώτων/βροχής, δερμάτινο κ πολυλειτουργικό τιμόνι, 2ζωνικό κλιματισμό, υποβραχιόνιο, πακέτο αποθηκευτικών χώρων και προβολείς ομίχλης.

Φωτό:
Εικόνα
Εικόνα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#94611 μεγεια :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#94613 Very very nice
Άβαταρ μέλους
By xenos
#94622 Thanks! :-)

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#94628 To μόνο που είχα παρατηρήσει στην 1, ήταν η απότομη επαναφορά που οφείλεται στο ότι είναι hatch. Θα το προσέξεις κι εσύ αυτό.

Η 3άρα μου είχε φανεί πολύ πιο ομοιόμορφη στην επαναφορά της.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#95068 Εικόνα
http://www.zougla.gr/automoto/article/p ... peripoliko
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Dimsabas έγραψε:Έτσι από περιέργεια, τι τέλη κυκλοφορίας πληρώνει η i8;

Με τις αναφορες της επισημης Bmw να κανουν λογο για 49gr co2 εκπομπης ρυπων, και με τον ισχυοντα νομο στην χωρα μας τουλαχιστον, δεν θα πρεπει να πηρωνει καθολου τελη κυκλοφοριας...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#95666 Έχουμε φτάσει τα 150χλμ, όλα εντός (δυστυχώς). Σχετικά οικονομική οδήγηση με κάποια πατήματα και η μέση είναι στο 8.5. Θεωρώ ότι ίσως πέσει λίγο στο μέλλον. Η καινουργίλα υπάρχει ακόμα, χωράει το καρότσι κάθετα στο αμάξι (πορτ μπαγκάζ) που είναι πολύ βολικό και είναι πολύ πιο άνετο από τον προκάτοχο. Το μόνο "ενοχλητικό" είναι ίσως η νωχελικότητα χαμηλά. :hmmm:
Ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω τα start/stop και hill assist. :lol: Επίσης ακόμα δεν έχω βρει την κατάλληλη ρύθμιση στο κάθισμα... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#95671 Ψησου για δερματακι.
Άβαταρ μέλους
By xenos
EDDIE_147 έγραψε:Ψησου για δερματακι.

Στα καθίσματα λες; :hmmm: Με τπτ. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#95698 Ένα διακριτικό καφέ θα ήταν λουκούμι.

Εκτός από άλλη αίσθηση είναι και πολύ πιο ασφαλές στο καθάρισμα (έχεις και παιδί...).