Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#890504 By the way διαβάζοντας το τελευταίο μήνυμα έπεσα στα πιο παλιά που χαρακτήριζαν τραγικό το νέο μίνι (είτε απλό είτε countryman), το οποίο πουλάει σαν ζεστό καρβέλι και ωραίο είναι
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#890507 Ενώ το παλιό ήταν καλό, ας πούμε; Ένα χαμαιτυπείο (μπουρδέλο) ήταν. Συμφοιτητής από Αγγλία το είχε στη Θεσσαλονίκη στα mid '90, ΔΕΞΙΟΤΙΜΟΝΟ, το είχε φέρει από το Southampton όπου ζούσε. Είχαμε περάσει ενδιαφέρουσες στιγμές, Ήταν με την περίεργη μούρη, όχι το κλασικό. Τέτοιο:

Εικόνα

Είχα ένα κι εγώ (με την κλασική μούρη), αλλά μου το έκλεψαν.

Εικόνα

ΥΓ: Ήταν τόσο ηλίθιοι οι γύφτοι που την E-Type παραδίπλα δεν την πήρανε. Ούτε την Alfetta... :s_biggrin Καλά το φορτηγάκι Skoda μπροστά ούτε να το φτύσουνε, το ίδιο κι ένα Fοcus παραδίπλα (ευτυχώς δηλαδή, γιατί ήταν του Ποπολάρου :omg: ). :s_whiteflag Πάλι καλά που δεν τα φόρτωσαν όλα με το κλαρκ που είχα εκεί παρκαρισμένο...

Μου λείπει όμως το Μινάκι, είχα σκοπό να το φτιάξω. :sorry:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#893398 Μετα από 6 χρόνια πετυχα το ΜΙΝΙ στη Κω και μάλιστα στο νοσοκομείο....ΧΑΧΑ Τραγικό.
Ημουν ετοιμος να πάω να ρωτήσω τι του εχει βγάλει αλλά με σταματησε η σύζυγος.
Συγκινηθηκαμε λιγακι ,εχουμε γυρίσει ολη την ευρώπη με αυτο και τελικά κατεληξε στη Κω...Το ειχαμε δώσει ανταλλαγη στη fIat Σφακιανάκη θυμίζω..