Deleted User 1 έγραψε:dimik έγραψε:
To καλύτερο οδηγικά πως ορίζεται? Έχει καλύτερα περιφερειακά από τον ανταγωνισμό (φρένα, αναρτήσεις, κιβώτιο)? Δεν γλιστράει εύκολα και μπαίνει με τα όσα στις στροφές? Είναι ταχύτερη στην πίστα? Απορροφάει τέλεια τους κραδασμούς? Δίνει άψογη πληροφόρηση για το οδόστρωμα?
Το καλύτερο "οδηγικά" είναι και αυτό σχετικά υποκειμενικό γιατί ο καθένας οδηγάει διαφορετικά.
Χρόνους καλύτερους δεν ξέρω αν γράφουν στην πίστα. Δεν ξέρω ακόμα κι αν κάποια νούμερα μπορούν δείξουν την ανωτερότητα σε κάποιους τομείς πχ μετρα ακινητοποίησης. Γι' αυτό λέω κι επιμένω ότι πρέπει να περάσεις χρόνο μαζί με μια Alfa και να τη ζήσεις σε διάφορες συνθήκες. Αργά ή γρήγορα είμαι σίγουρος ότι θα δεις κάτι που θα σου κάνει εντύπωση. Που θα πεις ότι "κοιτά να δεις ρε πστ, εδώ το Σιρόκο (Σιρόκο δεν έχεις?) θα είχε αντιδράσει χειρότερα". Όπου Σιρόκο βάλε όποιο νορμάλ αμάξι θες μέχρι μια νορμάλ αξία. Ακόμα και οι BMW, που τις έχω σε μεγάλη εκτίμηση και πιθανότητα μια τέτοια θα έπαιρνα αν έπαιρνα τώρα αμάξι και με την Alfa να έχει 1,5 μοντέλο γκάμα, δεν έχουν αυτό το κάτι παραπάνω παρόλη την πίσω κίνηση.
Οτιδηποτε εχει πισω κινηση και ιπποδυναμη,εχει το κατι παραπανω απο οποιοδηποτε προσθιοκινητο .
Εκτος και αν μιλαμε για προσθιοκινητο που προσπαθεις να το τιθασευσεις ας πουμε και απαιτει γνωσεις κτλ.
Η 147 ομως δεν ειχε αυτα τα χαρακτηριστικα,ηταν απλα ενα φιατ bravo της εποχη με κααααπως καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα.

Έπαιρνε λίγο κλίσεις στις στροφές αλλά είχα τα γόνατα να κρατάνε κόντρα
) και στα δικα μου ματια τουλαχιστον ειχε αυτο feeling απο AR, σε σχεση με την G που απ' εξω μου φαινεται φλυαρη σχεδιατικα , ενω στο εσωτερικο, σε καποια σημεια σου φερνει και λιγο απο Fiat...