Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By xenos
mirage έγραψε:Δεν ειναι και μπεμπέκα.

< >

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#209882 :lol: :s_tongue

Είναι ένα πρόβλημα και αυτό... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
Κίκιζας . έγραψε:

Τέτοια μπαντιλίκια από το καιρό των sierra cosworth :metalo:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#209950 Σιγά τα παντιλίκια...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#209980 Μπήκα σε ένα Mondeo στη θέση του συνοδηγού. Το παρμπρίζ είχε κάτι κάθετες κυματιστες τριχουλες. Ντράπηκα να ρωτήσω, αλλά παίζει να είναι κάτι σα θερμαινομενο;
Έχει βγει τέτοιο πράγμα να ξεπαγωνει το εμπρός τζαμί, όπως έχουμε στο πίσω, αλλά πιο διακριτικό;
Αν ναι, ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#209985 Ναι έχει η ford
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#209989 Πωωωω το ζήλεψα αυτό το feature... Το πληρώνω όσο και αν κάνει στο επόμενο μου αυτοκίνητο...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#210004 Ναι ειναι φανταστικο. Γενικα εχω οδηγησει ολη την γκαμα των σύγχρονων ford και καθε φορα δηλωνω ενθουσιασμενος απο το ποσο ολοκληρωμενα προιοντα ειναι.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#210006 Ακόμα να οδηγήσεις πραγματικό φορντ βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#210025 ή να αγοράσει ένα.

Πέτυχα χθες το τελευταίο Focus ST σε γκρι. Πολύ καλό.

< >
Άβαταρ μέλους
By sakis_m
KiloMeater έγραψε:Μπήκα σε ένα Mondeo στη θέση του συνοδηγού. Το παρμπρίζ είχε κάτι κάθετες κυματιστες τριχουλες. Ντράπηκα να ρωτήσω, αλλά παίζει να είναι κάτι σα θερμαινομενο;
Έχει βγει τέτοιο πράγμα να ξεπαγωνει το εμπρός τζαμί, όπως έχουμε στο πίσω, αλλά πιο διακριτικό;

Το έχω και εγω σε transit του 90κατι στη δουλειά.
Δεν ξέρω πόσο το έχουν εξελίξει στα σημερινα μοντέλα, αλλά εμένα αυτές οι γραμμούλες μου είναι ενοχλητικές και με κουράζουν.
Άβαταρ μέλους
By mirage
drdino έγραψε:Ακόμα να οδηγήσεις πραγματικό φορντ βέβαια...

Η αληθεια ειναι πως η εμπειρια μου στα bread vans σταματα στο Galaxy

< >
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
KiloMeater έγραψε:Μπήκα σε ένα Mondeo στη θέση του συνοδηγού. Το παρμπρίζ είχε κάτι κάθετες κυματιστες τριχουλες. Ντράπηκα να ρωτήσω, αλλά παίζει να είναι κάτι σα θερμαινομενο;

Το δικό μου (mondeo st του 2005) το έχει , είναι στο χειμερινό πακέτο μαζί με θερμαινόμενα καθίσματα και θερμαινόμενα πιτσιλιστήρια παμπρίζ και xenon :dizzy: .
Μου χρειάζονται 10 φορές το χρόνο το πολύ, για Ελλάδα δε είναι απαραίτητα, θα προτιμούσα να μη τα έχει και στη θέση τους να ήταν τα κλιματιζόμενα καθίσματα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#210378 Eκει που είναι ο Κιλο τα χρειαζεται αυτά του χειμερινου πακετου.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
MONMAN έγραψε:για Ελλάδα δε είναι απαραίτητα

Εξαρτάται που μένεις Τάσο. Εδώ που μένω εγώ τα χρειάζομαι σχεδόν καθημερινά τα χειμωνιάτικα πρωινά καθώς το αυτοκίνητο έχει πιάσει πάγο ολόκληρο. Το αυτό και αν θες να βγεις αργά το βράδυ. Φέτος που είχαμε ζεστό χειμώνα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά αυτή είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Ακριβώς το ίδιο χρήσιμοι είναι και οι προβολείς ομίχλης στα μέρη μας.