< A3003 >
< A3003 >
xenos έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:To πιο εξοργιστικό είναι η ντεμέκ άγνοια ότι και καλά πρώτη φορά μας συμβαίνει αυτό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Μου θυμίζει γνωστό που πήγε φλάντζα στη ρόβερ και του λένε 1η φορά συμβαίνει!Τους μλκες, θράσος.
Anonymous Founder έγραψε:...
Είσαι πολύ φάουλ, ειδικά στον τρόπο.
Anonymous Founder έγραψε:
Όλοι οι άλλοι ξανοίχτηκαν, μόνον λίγοι σωστοί και προετοιμασμένοι ξέρουν τι κάνουν, είναι γνώστες!![]()
Anonymous Founder έγραψε:
Δεν νομίζω πως έχεις αρκετά φράγκα για να είσαι άνετος... Κάτσε να σου έρθει μαζεμένο ένα 2χίλιαρο πχ για μπεκ πολλαπλασιαστές και μετά ξαναμιλάμε. Ή κάνα διαφορικό... (1500€ έχει καινούριο...), ή κάνα σασμάν (μερικά χιλιάρικα...), ή καμιά αντλία λαδιού (1 χιλιάρικο...).
Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει νομίζω. Μετάχειρη BMW πήρες, δεν είσαι κάνας κροίσος να είσαι άνετος να πληρώνεις κάθε τρεις και λίγο συνεργείο.
dimik έγραψε:Αυτοί που αναφέρεις έπαιξαν κι έχασαν, απλώθηκαν εκεί που δεν τους παίρνει για λάθος λόγους και φυσικά είτε θα κάτσουν να ψάξουν είτε θα πληρώσουν. Γιατί το "καλό" έχει και αντιστοιχα έξοδα συντήρησης και η επίδειξη πληρώνεται επίσης.
dimik έγραψε:
Ναι μωρέ τα καημένα τα παιδιά δεν ήξεραν ότι τσούζουν τα ανταλλακτικά και τα εργατικά στα premium, απλά ήταν το όνειρο για μα καλύτερη ζωή που τα οδήγησε όχι η ανάγκη για επίδειξη στον καρμίρη γείτονα. Σε άλλη χώρα μένεις;
Αν είχαν αγοράσει M3 κι έβαζαν 10€ βενζίνη το ίδιο θα ήταν, τι άσχετο παράδειγμα είναι αυτό;

Νίκος Παππάς έγραψε:Δηλαδη dimik αν ειχα αγορασει το 2008 μια 320 επρεπε να εχω μαθει ποσο κανουν οι πολλαπλασιαστες η τα μπεκ, η αντλια και οσα τελος παντων χαλανε; Οταν μαλιστα το προηγουμενο μοτερ με τα 150 δεν ειχε τετοια θεματα;
Η να το παω και στο τοπικο, οσοι αγορασαν dsg 7αρι επρεπε να ξερουν ποσο κανουν τα ανταλλακτικα που χαλανε, οταν το παλιοτερο 6αρι δεν ειχε βγαλει τοσα θεματα;
Αυτος που αγοραζει Premium εκτος απο το πρεστιζ αγοραζει και τεχνολογια, πραγματα που δεν θα βρεις σε ford, fiat, toyota. Περιμενεις να βρεις πολυτελεια στο εσωτερικο, ποιοτητα κατασκευης, ευκολιες και αυτοματισμους που τις πληρωνεις αναλογως μεν, αλλα και αξιοπιστια, αντοχη στον χρονο γιατι τα λεφτα που δινεις ειναι πολλα!
bibendum έγραψε:οχι μωρε δεν φταινε αυτοι που τα βγαζουν μαπα...
< >
bibendum έγραψε:γι αυτο θα εχω λογο να πω οτι ειναι μαπα αν συμβει κατι.
< >
diplomat έγραψε:
Το κόστος χρήσης/συντήρησης/σέρβις ενός πρήμιουμ αυτοκινήτου πάντως, ΔΕΝ είναι μυστικό ότι είναι ακριβό και όντως χρειάζεται κάποιον έξτρα προϋπολογισμό.
Αυτό είναι γνωστό. Και τα προγραμματισμένα σέρβις θα είναι πιο ακριβά και τα ανταλλακτικά εν γένει θα είναι πιο ακριβά (στην αντιπροσωπεία τουλάχιστον). Γνωστό αυτό και αναμενόμενο. (βέβαια, ιδίως στο γκρουπ VW, όταν βλέπεις ΤΟ ΙΔΙΟ πράγμα στη Seat να κάνει το 1/3 της τιμής απ' ότι στην Audi, θα πρέπει τουλάχιστον να προβληματίζεσαι...
)
).

dimik έγραψε:bibendum έγραψε:γι αυτο θα εχω λογο να πω οτι ειναι μαπα αν συμβει κατι.
< >
Πες ότι θες, συμπόνοια μην περιμένεις όμως
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]