Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#475625 Απάτη το overboost?
εξ'άλλου , τα άλογα εκεί ψηλά θέλουν μαστίγωμα και τάϊσμα,
Άβαταρ μέλους
By drdino
#475636 Δεν έχουν όλα τα αμάξια overboost.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#478582 Τσέκαρα Ίντερνετ αλλά δεν έβγαλα συμπέρασμα
Τι πιθανότητες υπάρχουν να φέρει στην Ευρώπη η Μαζντα τα cx9 η το νέο cx8 ?
Άβαταρ μέλους
By mirage
#478585 Επίσημα; Μικρές εως ανύπαρκτες, αλλα μπορεις παντα να ρωτησεις τις ακρες σου. Ανεπισημα μπορεις να φερεις οτι θες. Στην Ελβετια εχει συνηθως καμια 15αρια CX9 για πουλημα παντα. Το ερωτημα βεβαια ειναι, σου χρειαζεται τοσο μεγαλο αμαξι;

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
mirage έγραψε:Επίσημα; Μικρές εως ανύπαρκτες, αλλα μπορεις παντα να ρωτησεις τις ακρες σου. Ανεπισημα μπορεις να φερεις οτι θες. Στην Ελβετια εχει συνηθως καμια 15αρια CX9 για πουλημα παντα. Το ερωτημα βεβαια ειναι, σου χρειαζεται τοσο μεγαλο αμαξι;

< >

βασικα να το δω θελω απο κοντα , διαφορετικα μπορω να το αγορασω σε οποιοδηποτε σημειο του κοσμου
αν δεν το φερουν ευρωπη πως θα το παω για σερβις κτλ;

τωρα για το μεγεθος... απο οτι βλεπω στα review το εσωτερικο και η ποιοτητα ειναι ιδια με το νεο CX5 , και ειναι αποδεκτη
το CX5 φοβαμαι μηπως μου βγει μικρο .. οποτε αμα ειναι να παρεις το ιδιο αμαξι αλλα λιγο πιο μεγαλο, makes more sense.....
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#478597 Γενικό το σχόλιο για τους Ιάπωνες κατασκευαστές:
https://www.reuters.com/article/us-japa ... SKBN1E21BT
The deal, combining the 28-nation bloc and the world’s third largest economy, will remove EU tariffs of 10 percent tariffs on Japanese cars and the 3 percent rate typically applied to car parts.

mirage έγραψε:Επίσημα; Μικρές εως ανύπαρκτες

Θα έλεγα να περιμένουμε λίγο την μείωση των φόρων της ΕΕ στα εισαγόμενα γιαπωνέζικα, βάσει των οποίων είναι πιθανό να δούμε και διεύρυνση στις γκάμες τους. Ο ερχομός μοντέλων που δεν υπήρχαν πριν νομίζω ότι θα είναι το κυριότερο όφελος (ίσως και επανεμφάνιση της Daihatsu??), παρά η ουσιαστική μείωση των τιμών, που λογικά θα ... απορροφηθεί ( :shifty: ) από τους εισαγωγείς.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#478605 Γι αυτο ειπα ας ρωτησει τις ακρες του. Απλα το CX9 ειναι λιγο μαστοδοντο για 4μελη οικογενεια ανευ σκύλου. Απο την αλλη η 7θεσια δυνατοτητα μπορει να ειναι χρησιμη για μεταφορα φιλων κλπ.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#478618 2.5 turbo το CX-9...ομως αυτα ειναι για αμερικανικη αγορα κυριως και οι τιμες πολυ λογικες εκει...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#478654 Περάσαμε απο τη μαζντα μιας και ειναι κοντα μας μεγάλη έκθεση και ήθελε η γυναίκα να δει το cx5 κτλ
Ρωτησα τον πωλητή που ξέρει την περίπτωση μου αν μπορούμε να κάνουμε εισαγωγή το cx9 και μου είπε ναι αλλά θα πάρει καιρό.
Πρέπει να ψάξουμε όμως τιμές κινητήρες κτλ

Βασικά το αμάξι όπως ειναι , το cx5, στην top trim έκδοση, μας αρέσει αρκετά, ειδικά σε ενα δυο δυναμικά σημεία που για μενα μετράνε πολυ . Σκέφτομαι αν το cx9 ειναι το ίδιο αλλά μισο μέτρο μεγαλύτερο και με έξτρα καθίσματα για οταν χρειαστούν (έχουμε περιοδικά κάποια τέτοια ανάγκη) θα ειναι ιδανικό

Το μόνο που με χάλασε ειναι τα καθίσματα ... όπως τα είδε η γυναίκα και επιβεβαίωσε ο πωλητής, ειναι πολυ δύσκολο χρωμα να το κρατήσεις καθαρό ... η εναλλακτική ειναι μαύρα δερμάτινα που ήθελα να το αποφύγω :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#478655 Στο ματιζ είχα βάλει άλλη ταπετσαρία στα καθίσματα πολύ πιο όμορφη από την εργοστασιακή , και σχετικά οικομικά. Και μετά από πολλά χρόνια την έβγαλα και από κάτω ήταν η παλιά , σε καινούργια όμως κατασταση. Δηλ . είχα πάλι καινούργιο σαλονάκι.
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 27 Ιαν 2018, 15:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
KiloMeater έγραψε:Περάσαμε απο τη μαζντα μιας και ειναι κοντα μας μεγάλη έκθεση και ήθελε η γυναίκα να δει το cx5 κτλ
Ρωτησα τον πωλητή που ξέρει την περίπτωση μου αν μπορούμε να κάνουμε εισαγωγή το cx9 και μου είπε ναι αλλά θα πάρει καιρό.
Πρέπει να ψάξουμε όμως τιμές κινητήρες κτλ

Βασικά το αμάξι όπως ειναι , το cx5, στην top trim έκδοση, μας αρέσει αρκετά, ειδικά σε ενα δυο δυναμικά σημεία που για μενα μετράνε πολυ . Σκέφτομαι αν το cx9 ειναι το ίδιο αλλά μισο μέτρο μεγαλύτερο και με έξτρα καθίσματα για οταν χρειαστούν (έχουμε περιοδικά κάποια τέτοια ανάγκη) θα ειναι ιδανικό

Το μόνο που με χάλασε ειναι τα καθίσματα ... όπως τα είδε η γυναίκα και επιβεβαίωσε ο πωλητής, ειναι πολυ δύσκολο χρωμα να το κρατήσεις καθαρό ... η εναλλακτική ειναι μαύρα δερμάτινα που ήθελα να το αποφύγω :hmmm:
Ενδιάμεσο δεν υπάρχει; cx7 or sth?
Που τα φτιάχνουν αυτά;
Κάπου διάβαζα πάντως ότι το cx7 είχε βγάλει διάφορα θέματα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#478658 To 7 ειναι πολλα χρόνια πίσω, απο τότε έχουνε πολυ μεγάλες αλλαγές αυτα τα τελευταία μοντέλα . Τα φτιαχνο6νε Ιαπωνία
Υπάρχει και cx8 μόνο για την ιαπωνική αγορά όμως