Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#231266 Σε λυπήθηκαν με το μπουρδελο που έχετε μπλέξει :help: :lol:
Μακάρι πάντως μετά και από αυτά να μη ξαναζητησει ποτέ τίποτα :oops:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#231286 Α καλό ε. :lol:

114.000χλμ και να μη ζητήσει δύσκολο. Τώρα είναι η ώρα του να ζητήσει. Το θέμα είναι να μη ζήταγε σε όλη την υπόλοιπη καριέρα του. Σε λίγο σίγουρα θα ζητήσει ανάρτηση γιατί ήδη ψιλοκοπανάει (σκέφτομαι και σινεμπλοκ μαζί), τακάκια πίσω τους είπα να αλλάξουν τώρα, καθαρισμό ηλιοροφής έχω να κάνω σε συνεργείο 3 χρόνια και πρέπει να βρω κάποιον να μου το κάνει με λιγότερα από 150€ που ζητάει η Καρέντα, φίλτρα θα χρειαστεί το καλοκαίρι στο ετήσιο service και όλο και κάτι μου διαφεύγει τώρα.

Και πάντα βέβαια παίζει να καεί καμιά λάμπα xenon, να την ακούσει καμιά βάση μηχανής, να την ακούσει η τουρμπίνα κτλ κτλ. Δουλίτσες δηλαδή που ξεκινάνε στο 150αρι και πάνε 1000+€.

Από επικοινωνία με το σύμβουλο πριν λίγο:

Θα σας τα δώσω αναλυτικά στο τιμολόγιο που θα λάβετε.
Επιγραμματικά αλλάζονται
· Έμβολα
· Ελατήρια εμβόλων
· Διωστήρες
Και διάφορα παρελκόμενα των παραπάνω (φλάντζες, βίδες κυλινδροκεφαλής κτλ)
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#231376 Χρειάζεται καθάρισμα η ηλιοροφη?
Και ζητάνε και 150€?
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
htanso21 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Πόσα χιλιόμετρα έχει το ένα και πόσα το άλλο. Σε τι κατάσταση είναι το ένα και σε τι το άλλο.

Εγώ θα προτιμούσα το quattro πάντως.

Σε πολυ καλη κατάσταση και τα δυο, πάνω κάτω ίδια χιλίομετρα (~5Κ διαφορά), 200ευρώ πάνω το quattro.
Απλά το απλό, έχει συν ηλιοροφή και γνήσια xenon.

...στο ειπε και ο Kωστης ουσιαστικα. Στο 163αρι , στην πλειοψηφια των περιπτωσεων και εφοσον κινεισαι αποκλειστικα σε νορμαλ συνθηκες και ασφαλτο, (οχι πχ σε χειμερινους προορισμους) με ελαστικα σε καλη κατασταση και οχι φυτιλια, η 4κινηση περισσοτερο βαρος προσθετει και λιγοτερο -αναλογικα παντα- την εξτρα προσφυση που μπορει υπο συνθηκες (σαπουνε ή παγωμενο οδοστρωμα) να χρειαστει.
Στο 190αρι, ή εαν εχεις οπωσδηποτε σκοπο να "σκαλισεις" το 163αρι για παραπανω αλογα τοτε ναι, η 4κινηση αναλογως τα γουστα, ειναι φαση "αξιζει σιγουρα" εως και "επιλογη μονοδρομος"...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#231391 Το 190 εβγαινε μόνο Quattro . οπότε αν πάει σε αυτό λύνεται το δίλημμα...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Deleted User 1 έγραψε:

...Και πάντα βέβαια παίζει να καεί καμιά λάμπα xenon,

...για λαμπες Xenon, ευτυχως που υπαρχει και το internet. Εαν και οταν, μην κανεις ποτε το λαθος να τις αγορασεις απο το οποιο συνεργειο της VAG... :lol:
Προσωπικη εμπειρια πριν 4-5 χρονια, τιμη για δυο λαμπες (το "σωστο" ειναι να αλλαξεις και τις δυο, ασχετως αν καει η μια...) με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα σε ενταση φωτισμου (4300K αν θυμαμαι καλα) εξισου καλη μαρκα (osram οι ΟΕΜ, Philips της αντικαταστασης καθοτι δεν εβγαιναν καθολου πλεον οι αντιστοιχες της Osram)
στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο 360 ευρω (το ζευγαρι παντα) , απο το internet 170ευρω... :lol:

@ kostis20
yeap εχεις δικιο, το ειχα ξεχασει...Αν επροκειτο για το B5 ακομα και στο 150αρι, συμφωνα τουλαχιστον με αυτα που θυμαμαι απο διαφορα Reviews, θα ψηφιζα δαγκωτο το quattro, αλλα το Β6 νομιζω βαρυνε ως αμαξωμα σε σχεση με το απερχομενο και το ακομα μεγαλυτερο βαρος της "καλης" 4κινησης δεν επετρεπε στα παραπανισια 13 αλογα να...ξεφυγουν... :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#231417 To b5 είχε και ημιακαμτο πίσω στις fwd εκδόσεις... Από τα Β6 κι μετά οι αναρτήσεις ήταν ίδιες.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Deleted User 1 έγραψε:Α καλό ε.

114.000χλμ και να μη ζητήσει δύσκολο. Τώρα είναι η ώρα του να ζητήσει. Το θέμα είναι να μη ζήταγε σε όλη την υπόλοιπη καριέρα του. Σε λίγο σίγουρα θα ζητήσει ανάρτηση γιατί ήδη ψιλοκοπανάει (σκέφτομαι και σινεμπλοκ μαζί), τακάκια πίσω τους είπα να αλλάξουν τώρα, καθαρισμό ηλιοροφής έχω να κάνω σε συνεργείο 3 χρόνια και πρέπει να βρω κάποιον να μου το κάνει με λιγότερα από 150€ που ζητάει η Καρέντα, φίλτρα θα χρειαστεί το καλοκαίρι στο ετήσιο service και όλο και κάτι μου διαφεύγει τώρα.

Και πάντα βέβαια παίζει να καεί καμιά λάμπα xenon, να την ακούσει καμιά βάση μηχανής, να την ακούσει η τουρμπίνα κτλ κτλ. Δουλίτσες δηλαδή που ξεκινάνε στο 150αρι και πάνε 1000+€.

Από επικοινωνία με το σύμβουλο πριν λίγο:

Θα σας τα δώσω αναλυτικά στο τιμολόγιο που θα λάβετε.
Επιγραμματικά αλλάζονται
· Έμβολα
· Ελατήρια εμβόλων
· Διωστήρες
Και διάφορα παρελκόμενα των παραπάνω (φλάντζες, βίδες κυλινδροκεφαλής κτλ)

Στέφανε ξέρεις τι σκέφτομαι?
Μήπως τώρα που θα ανοίξουν το μοτέρ να τους πεις να ελέγχουν και τη καδενα με τον τεντωτηρα?
Αν συμβεί κάτι αργοτερα θα θες αρκετά εργατικά πάλι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#231674 Εχω ζητησει προφορικα να ελεγθουν τα παντα εφοσον θα λυθει το μοτερ. Τους ειπα και συγκεκριμενα για ελεγχο στο τουρμπο και στην καδενα. Θελω να πιστευω οτι μια ματια θα τη ριξουν μιας και αν κατι χριζει επισκευης παλι λεφτακια θα παρουν.

<+
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#233450 Άστα διάλα...ψαρεύει και το Autotriti τώρα! :slap:

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σχετικά με την αγγελία σας και την καταχώρησή της στα Katharoaima 5 αστέρων του AutoΤρίτη, σας στέλνουμε το ακόλουθο link όπου θα βρείτε τις οδηγίες για την καταχώρηση της αγγελίας
Το link είναι το ακόλουθο:
www.autotriti.gr/data/news/preview_news ... 131809.asp
Βήμα 1. Πατήστε στα μπλε γράμματα όπου γράφει(Πώς μπορείτε να αποδείξετε ότι το αυτοκίνητό σας είναι 5* και αξίζει τα λεφτά του κάντε κλικ εδώ).
Βήμα 2. Εάν ανήκει σε οποιαδήποτε άλλη μάρκα εκτός Volkswagen, Audi, Ford, πατήστε στα μπλε γράμματα στο τέλος του άρθρου εκεί που γράφει αν έχετε τα πρωτότυπα τιμολόγια. Μετά πατήστε στα μπλε γράμματα που γράφουν katharoaima.gr. Ύστερα, πατήστε καταχώρηση αγγελίας, τσεκάρετε και τις 3 επιλογές εφόσον ισχύουν και πατήστε συνέχεια. Καταχωρείται τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σας και τον εξοπλισμό του και πατήστε καταχώρηση. Τέλος, προσθέτεται τις φωτογραφίες σας.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε, καλή επιτυχία με την αγγελία σας εύχομαι και να έχετε μια όμορφη μέρα!
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#233682 Τι εννοείς "ψαρεύει";
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#233706 Ψαρευουν αγγελιες στο car και σε παιρνουν τηλεφωνο να ανεβασεις και σ' αυτους.

<+
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
kostis20 έγραψε:Στέφανε ξέρεις τι σκέφτομαι?
Μήπως τώρα που θα ανοίξουν το μοτέρ να τους πεις να ελέγχουν και τη καδενα με τον τεντωτηρα?
Αν συμβεί κάτι αργοτερα θα θες αρκετά εργατικά πάλι.

Τελικά είχες δίκιο. Μόλις πήραν και μου είπαν ότι βρήκαν την καδένα να έχει υποστεί μια ελάχιστη επιμήκυνση και την άλλαξαν. Το κόστος του ανταλλακτικού ήταν μικρό πάντως.

Επίσης αλλάξανε κάτι άλλα ψιλικοκό, όπως ένα Τ λέει στο καλοριφέρ, μια σίττα στο μεταβλητό και κάτι άλλα. Τουλάχιστον αυτό κάτι μου λέει ότι το ψάχνουν λίγο το πράγμα. Όταν ρώτησα για το τούρμπο μου είπε να μην ασχολούμαι και ότι δύσκολα θα με απασχολήσει άμεσα παρόλα τα 114.000χλμ.

Αύριο θα ανεβάσω όλα τα τιμολόγια. 2.600€ η φάση στο σύνολο, 1900€ τα μπιελοπίστονα με τα παρελκόμενά τους και τα υπόλοιπα 700€ είναι τρόμπα νερού, καδένα, πίσω τακάκια, υαλοκαθαριστήρες και άλλα ψιλικοκό.

Πρόγραμμα και 270 αλογάκια here i come!! :shifty: