Μακάρι πάντως μετά και από αυτά να μη ξαναζητησει ποτέ τίποτα

Θα σας τα δώσω αναλυτικά στο τιμολόγιο που θα λάβετε.
Επιγραμματικά αλλάζονται
· Έμβολα
· Ελατήρια εμβόλων
· Διωστήρες
Και διάφορα παρελκόμενα των παραπάνω (φλάντζες, βίδες κυλινδροκεφαλής κτλ)
htanso21 έγραψε:Nikos! έγραψε:Πόσα χιλιόμετρα έχει το ένα και πόσα το άλλο. Σε τι κατάσταση είναι το ένα και σε τι το άλλο.
Εγώ θα προτιμούσα το quattro πάντως.
Σε πολυ καλη κατάσταση και τα δυο, πάνω κάτω ίδια χιλίομετρα (~5Κ διαφορά), 200ευρώ πάνω το quattro.
Απλά το απλό, έχει συν ηλιοροφή και γνήσια xenon.
Deleted User 1 έγραψε:
...Και πάντα βέβαια παίζει να καεί καμιά λάμπα xenon,

Deleted User 1 έγραψε:Α καλό ε.
114.000χλμ και να μη ζητήσει δύσκολο. Τώρα είναι η ώρα του να ζητήσει. Το θέμα είναι να μη ζήταγε σε όλη την υπόλοιπη καριέρα του. Σε λίγο σίγουρα θα ζητήσει ανάρτηση γιατί ήδη ψιλοκοπανάει (σκέφτομαι και σινεμπλοκ μαζί), τακάκια πίσω τους είπα να αλλάξουν τώρα, καθαρισμό ηλιοροφής έχω να κάνω σε συνεργείο 3 χρόνια και πρέπει να βρω κάποιον να μου το κάνει με λιγότερα από 150€ που ζητάει η Καρέντα, φίλτρα θα χρειαστεί το καλοκαίρι στο ετήσιο service και όλο και κάτι μου διαφεύγει τώρα.
Και πάντα βέβαια παίζει να καεί καμιά λάμπα xenon, να την ακούσει καμιά βάση μηχανής, να την ακούσει η τουρμπίνα κτλ κτλ. Δουλίτσες δηλαδή που ξεκινάνε στο 150αρι και πάνε 1000+€.
Από επικοινωνία με το σύμβουλο πριν λίγο:Θα σας τα δώσω αναλυτικά στο τιμολόγιο που θα λάβετε.
Επιγραμματικά αλλάζονται
· Έμβολα
· Ελατήρια εμβόλων
· Διωστήρες
Και διάφορα παρελκόμενα των παραπάνω (φλάντζες, βίδες κυλινδροκεφαλής κτλ)
Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σχετικά με την αγγελία σας και την καταχώρησή της στα Katharoaima 5 αστέρων του AutoΤρίτη, σας στέλνουμε το ακόλουθο link όπου θα βρείτε τις οδηγίες για την καταχώρηση της αγγελίας
Το link είναι το ακόλουθο:
www.autotriti.gr/data/news/preview_news ... 131809.asp
Βήμα 1. Πατήστε στα μπλε γράμματα όπου γράφει(Πώς μπορείτε να αποδείξετε ότι το αυτοκίνητό σας είναι 5* και αξίζει τα λεφτά του κάντε κλικ εδώ).
Βήμα 2. Εάν ανήκει σε οποιαδήποτε άλλη μάρκα εκτός Volkswagen, Audi, Ford, πατήστε στα μπλε γράμματα στο τέλος του άρθρου εκεί που γράφει αν έχετε τα πρωτότυπα τιμολόγια. Μετά πατήστε στα μπλε γράμματα που γράφουν katharoaima.gr. Ύστερα, πατήστε καταχώρηση αγγελίας, τσεκάρετε και τις 3 επιλογές εφόσον ισχύουν και πατήστε συνέχεια. Καταχωρείται τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σας και τον εξοπλισμό του και πατήστε καταχώρηση. Τέλος, προσθέτεται τις φωτογραφίες σας.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε, καλή επιτυχία με την αγγελία σας εύχομαι και να έχετε μια όμορφη μέρα!
kostis20 έγραψε:Στέφανε ξέρεις τι σκέφτομαι?
Μήπως τώρα που θα ανοίξουν το μοτέρ να τους πεις να ελέγχουν και τη καδενα με τον τεντωτηρα?
Αν συμβεί κάτι αργοτερα θα θες αρκετά εργατικά πάλι.
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]