Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#468963 Ακολούθησε την συμβουλή σου τότε γιατί είσαι ο μόνος που κράζει χωρίς λόγο... :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By g8777
#468968 Κραζει=δεν προσκυνω το μεγαλειο της Αλφα;

Οκ.

Φοτ οι ειδικοι μιλησαν. Τζιουλιεττα. :adminpower:

Σαμπως δικα τους ειναι; :s_laughat :s_laughat :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By markvag
xenos έγραψε:Σε όλους αρέσει η άλφα, την προτείνετε ασύστολα και μετά πηγαίνετε όλοι και παίρνετε γερμανικά. Όλοι, ακόμα και οι πιο φανατικοί. :whistlink:

Μεταξύ των 2 αυτών αυτοκινήτων, στην ίδια πάνω κάτω τιμή, προσωπικά θα επέλεγα την Άλφα. Βέβαια, με 18Κ, θα κοιτούσα κάτι άλλο σε μετάχειρο, αν μιλάμε για καινούριο, κάτι μάλλον πιο φθηνό και κορεάτικο. Πάντως, για να προτιμήσω το άστρα σε σχέση με μία gιulietta με τα ίδια λεφτά, θα πρέπει η όπελ να έχει κάνει θαύματα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν της.

Το στρίψιμο της giulietta πάντως εγώ δεν το έχω δει σε κανένα μικρομεσαίο.

REALZEUS έγραψε:
Φυσικά και είναι! Εκτός αν δεν είναι ούτε η 147 επειδή έχει πάτωμα Stilo... :svivhaha:

Tipo, όχι Stilo! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:Tipo, όχι Stilo!

Stilo (Εξέλιξη 3), το Tipo είχε την Εξέλιξη 2 του ίδιου πατώματος. Δεν είχαν τεράστιες διαφορές βέβαια...

markvag έγραψε:Το στρίψιμο της giulietta πάντως εγώ δεν το έχω δει σε κανένα μικρομεσαίο.

Ναι, αλλά σύνδεση με smartphone? :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#468991 Πες μου αυτό μόνο. Είσαι άτριχος; :lol: Ε sorry, είσαι γκατζετάκιας θέλω να πω; Αυτό θα εξηγούσε πολλά. :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By markvag
#468995 Όχι, δεν είναι άτριχος, έχω δει το δασύτριχο στήθος να φαίνεται από πουκαμισάκι κουμπωμένο μόνο στο κάτω μισό! :inlove: :metalo:

Το βάζω σε σπόιλερ, για να μην έχουμε θύματα από θαυμάστριες που θα προκαλέσουν μποτιλιάρισμα στην πρωτεύουσα της ηπείρου! :s_yes

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#468997 Τελικά οι κάτοχοι θα μας πουν;
Γιατί στο φόρουμ μόνο ο kovathe έχει νομίζω (βενζίνη κιόλας), κι αυτός ψήνεται να την αλλάξει
Επίσης το (κάθε) Astra το έχει οδηγήσει κανείς ή βασιζόμαστε στους "δοκιμαστές" :shifty:
Γιατί και το Ignis γαματο είναι αλλά τελικά δεν το έχει οδηγήσει κανείς - να το αγοράσει δε, ούτε που αναρωτιέμαι
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Asimov έγραψε:Τελικά οι κάτοχοι θα μας πουν;
Γιατί στο φόρουμ μόνο ο kovathe έχει νομίζω (βενζίνη κιόλας), κι αυτός ψήνεται να την αλλάξει
Επίσης το (κάθε) Astra το έχει οδηγήσει κανείς ή βασιζόμαστε στους "δοκιμαστές" :shifty:
Γιατί και το Ignis γαματο είναι αλλά τελικά δεν το έχει οδηγήσει κανείς - να το αγοράσει δε, ούτε που αναρωτιέμαι

Πως το λεει το τραγουδι " δεν υπαρχουν κατοχοι σου λεω"..... :lol: :lol:

Παντως δεν πρεπει να υπαρχει αλλη μαρκα σε οποιοδηποτε προιον που να εχει τοσο φανατικους οπαδους, αλλα τοσο λιγες πωλησεις.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
REALZEUS έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Η 147 δεν έστριβε καλύτερα από όλα (άσχετα αν τελικά έστριβε καλύτερα από όλα).

Τι πάει να πει αυτό; :lol:

Giuseppe Busso έγραψε:Πίστεψε με την 147 την οδηγούσα σε χιλιόμετρα που δεν έβλεπε η Giulietta.

Μην τρως παπά από τον ίδιον σου τον εαυτό. Μια μαμά 147 δεν θα έβλεπε καν πως έστριψε η αντίστοιχη Giulietta. Και αν εσύ είχες βάλει Ohlins και semi προφανώς και δεν μετράει!!!

Giuseppe Busso έγραψε:Άστο Δία. Το αμάξι αυτό δεν ήταν ποτέ Alfa Romeo.

Φυσικά και είναι! Εκτός αν δεν είναι ούτε η 147 επειδή έχει πάτωμα Stilo... :svivhaha:

Για το πρώτο: πάει να πει ότι και το Α3 8P για παράδειγμα, έστριβε ασφαλέστατα αλλά δεν σου έδινε τη γαματοσύνη που σου άφηνε η οδήγηση της 147. Έπιανε τα ίδια km/h στις στροφές πάντως. Αυτό εννοώ.

Για το δεύτερο: Ξεχνάς την κρεμαγιέρα, τις αναρτήσεις αλλά και τις ιπποδυνάμεις και τους κινητήρες που σήκωσε τελικά το σκαρί της 147/156/GT. Τηρουμένων της εξέλιξης των ετών, το σκαρί της Bravolietta ήταν πίσω. Ούτε Ohlins είχα βάλει, ούτε semis.
Όσο αφορά το στήσιμο, στο αμάξι μου, το μόνο ηλεκτρονικό βοήθημα που δεν απεργοποιόταν, ήταν το ABS. Το ίδιο και στην 156 GTA.
Τι ζύγισμα είχε η Giulietta δηλαδή;

Για το τρίτο: Μη γράφεις χαζομάρες άνευ λόγου. Παραπάνω Alfaromeakias από μένα δεν είσαι. Μπορεί το πάτωμα να ήταν καταβολών FIAT (αυτό γιατί είναι κακό άραγε;) αλλά κανένα Fiat δεν έφερε ούτε τις αναρτήσεις της 147, ούτε την κρεμαγιέρα, ούτε τις ρυθμίσεις, ούτε τους κινητήρες δανείστηκε.

Και εγώ δεν διαφωνώ ότι η Giulietta πως είναι καλή οδηγικά. Δεν είναι αυτό το πρόβλημά της. Και ηχητικά σωστή και στήσιμο καλό και φρένα κορυφαία.
Το πρόβλημα είναι η συνολική εικόνα και όσο και αν κοροϊδεύεις τα κουμπάκια, τα πλαστικάκια, τη σύνδεση με το τηλέφωνο και τα infotainment, θα στέλνεις με το feedback σου, τη μάρκα που (υποτίθεται;) αγαπάς, στα τάρταρα. Η μάρκα και συνολικά ο όμιλος, είναι εκτός παλμού αγοράς.
Γάλλοι παλεύουν, οι κορεάτες έχουν αναδειχθεί, οι Ιάπωνες σταθεροί στα βαλάντια που παίζουν και οι Γερμανοί άπιαστοι.
Τώρα εσύ τι θες να αποδείξεις, δεν μπορώ να καταλάβω.

Τα ευρουλάκια μου τα έδωσα στον Ιταλικό Όμιλο ζεστά ζεστά για καινούρια ΙΧ. Δεν μιλάω έτσι. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#469068 Κοιτουσα εγω και την Giulietta αναμεσα σε αλλα και τελικα αποφάσισα πως δεν. Αυτη η μιεχιλα του τελικου πακετου με εκανε διστακτικο για την QV ενω οι μικροτερες με τα multiair θεματα τους δε με επεισαν, συν ενα εσωτερικο με infotainment τελειως παλιας κοπης σε καινουργιο σχετικα αμαξι. Γιατι ναι κι αυτο μετρα αγαπητοι πιουριστες ειδικα αν κανεις 6ωρα και 8ωρα ταξιδακια για την φαση. Κοιτουσα και 159 αλλα εκει κοιτουσα για τετρακινητες και οι συνδυασμοι μοτερ δε με ικανοποιουσαν. Οποτε δεν.
Υποψιν οταν κοιτουσα για αγορα ειχα αρκετα πιθανες επιλογες στην λιστα μου και η τελικη επιλογη ηταν αποτελεσμα αρκετων συνιστωσων.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Giuseppe Busso έγραψε:Για το πρώτο: πάει να πει ότι και το Α3 8P για παράδειγμα, έστριβε ασφαλέστατα αλλά δεν σου έδινε τη γαματοσύνη που σου άφηνε η οδήγηση της 147. Έπιανε τα ίδια km/h στις στροφές πάντως. Αυτό εννοώ.

Γιάννη αυτό δε συνέβαινε ούτε στα πιο υγρά όνειρα του Πιχ. Το ξύλο που τρώγανε τα Golf V και το Α3 FSI ήταν άνευ προηγουμένου. Απλά το Α3 είχε τα πρωτοφανή για την εποχή 225/45/17 τα οποία έδιναν κάμποση πρόσφυση αλλά άπαξ και την έχανες το αυτοκίνητο ήταν ανεξέλεγκτο, κυρίως στην (πολύ) υποστροφή. Καμία απολύτως σχέση με το στήσιμο της 47 που κολάκευε και προστάτευε από |λογοκρισία|. Κατά συνέπεια τα χλμ που έπιανε η 47 στο στροφιλίκι δεν τα έβλεπε ούτε με κυάλια το Α3.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Για το πρώτο: πάει να πει ότι και το Α3 8P για παράδειγμα, έστριβε ασφαλέστατα αλλά δεν σου έδινε τη γαματοσύνη που σου άφηνε η οδήγηση της 147. Έπιανε τα ίδια km/h στις στροφές πάντως. Αυτό εννοώ.

Γιάννη αυτό δε συνέβαινε ούτε στα πιο υγρά όνειρα του Πιχ. Το ξύλο που τρώγανε τα Golf V και το Α3 FSI ήταν άνευ προηγουμένου. Απλά το Α3 είχε τα πρωτοφανή για την εποχή 225/45/17 τα οποία έδιναν κάμποση πρόσφυση αλλά άπαξ και την έχανες το αυτοκίνητο ήταν ανεξέλεγκτο, κυρίως στην (πολύ) υποστροφή. Καμία απολύτως σχέση με το στήσιμο της 47 που κολάκευε και προστάτευε από |λογοκρισία|. Κατά συνέπεια τα χλμ που έπιανε η 47 στο στροφιλίκι δεν τα έβλεπε ούτε με κυάλια το Α3.

http://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article ... mber=10081

Διάβασε λίγο και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Άβαταρ μέλους
By elvet
mirage έγραψε:Κοιτουσα και 159 αλλα εκει κοιτουσα για τετρακινητες και οι συνδυασμοι μοτερ δε με ικανοποιουσαν. Οποτε δεν.
< >

Οι τετρακίνητες ήταν μόνο με τον μεγαλύτερο κινητήρα (3,2 βενζίνη-2,4 πετρέλαιο), όντως πολύ περιοριστικές επιλογές. Άλλη μία κίνηση εναντίον των πωλήσεών τους