xenos έγραψε:Σε όλους αρέσει η άλφα, την προτείνετε ασύστολα και μετά πηγαίνετε όλοι και παίρνετε γερμανικά. Όλοι, ακόμα και οι πιο φανατικοί.
REALZEUS έγραψε:
Φυσικά και είναι! Εκτός αν δεν είναι ούτε η 147 επειδή έχει πάτωμα Stilo...![]()

markvag έγραψε:Tipo, όχι Stilo!
markvag έγραψε:Το στρίψιμο της giulietta πάντως εγώ δεν το έχω δει σε κανένα μικρομεσαίο.
Ε sorry, είσαι γκατζετάκιας θέλω να πω; Αυτό θα εξηγούσε πολλά.

αλλά τελικά δεν το έχει οδηγήσει κανείς - να το αγοράσει δε, ούτε που αναρωτιέμαι
Asimov έγραψε:Τελικά οι κάτοχοι θα μας πουν;
Γιατί στο φόρουμ μόνο ο kovathe έχει νομίζω (βενζίνη κιόλας), κι αυτός ψήνεται να την αλλάξει
Επίσης το (κάθε) Astra το έχει οδηγήσει κανείς ή βασιζόμαστε στους "δοκιμαστές"
Γιατί και το Ignis γαματο είναι![]()
αλλά τελικά δεν το έχει οδηγήσει κανείς - να το αγοράσει δε, ούτε που αναρωτιέμαι
REALZEUS έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Η 147 δεν έστριβε καλύτερα από όλα (άσχετα αν τελικά έστριβε καλύτερα από όλα).
Τι πάει να πει αυτό;
Giuseppe Busso έγραψε:Πίστεψε με την 147 την οδηγούσα σε χιλιόμετρα που δεν έβλεπε η Giulietta.
Μην τρως παπά από τον ίδιον σου τον εαυτό. Μια μαμά 147 δεν θα έβλεπε καν πως έστριψε η αντίστοιχη Giulietta. Και αν εσύ είχες βάλει Ohlins και semi προφανώς και δεν μετράει!!!Giuseppe Busso έγραψε:Άστο Δία. Το αμάξι αυτό δεν ήταν ποτέ Alfa Romeo.
Φυσικά και είναι! Εκτός αν δεν είναι ούτε η 147 επειδή έχει πάτωμα Stilo...![]()
Giuseppe Busso έγραψε:Για το πρώτο: πάει να πει ότι και το Α3 8P για παράδειγμα, έστριβε ασφαλέστατα αλλά δεν σου έδινε τη γαματοσύνη που σου άφηνε η οδήγηση της 147. Έπιανε τα ίδια km/h στις στροφές πάντως. Αυτό εννοώ.
Deleted User 1 έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Για το πρώτο: πάει να πει ότι και το Α3 8P για παράδειγμα, έστριβε ασφαλέστατα αλλά δεν σου έδινε τη γαματοσύνη που σου άφηνε η οδήγηση της 147. Έπιανε τα ίδια km/h στις στροφές πάντως. Αυτό εννοώ.
Γιάννη αυτό δε συνέβαινε ούτε στα πιο υγρά όνειρα του Πιχ. Το ξύλο που τρώγανε τα Golf V και το Α3 FSI ήταν άνευ προηγουμένου. Απλά το Α3 είχε τα πρωτοφανή για την εποχή 225/45/17 τα οποία έδιναν κάμποση πρόσφυση αλλά άπαξ και την έχανες το αυτοκίνητο ήταν ανεξέλεγκτο, κυρίως στην (πολύ) υποστροφή. Καμία απολύτως σχέση με το στήσιμο της 47 που κολάκευε και προστάτευε από |λογοκρισία|. Κατά συνέπεια τα χλμ που έπιανε η 47 στο στροφιλίκι δεν τα έβλεπε ούτε με κυάλια το Α3.
mirage έγραψε:Κοιτουσα και 159 αλλα εκει κοιτουσα για τετρακινητες και οι συνδυασμοι μοτερ δε με ικανοποιουσαν. Οποτε δεν.
< >
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]