Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By rocsta
saxon_747 έγραψε:
fot έγραψε:Ο πωλητής είπε κατι για ηλεκτρονικά αμορτισέρ, που αλλάζουν ανάλογα με το προγραμμα οδήγησης. Ισχύει ή απλά έλεγε ότι ήθελε;

Τα μπέρδεψε ο πωλητής.

Μάλλον εννοούσε το σύστημα DNA το οποίο επεμβαίνει στην ροπή του κινητήρα, στα φρένα χρησιμοποιώντας την λειτουργία Pre-Fill, στις λογικές αλλαγών ταχυτήτων του TCT, στην απόκριση του πεντάλ του γκαζιού, στο σύστημα ελέγχου ESC, στο ηλεκτρονικό αυτασφάλιστο διαφορικό Alfa Q2 και στο ASR traction control

Όπως τα λέει ο saxon, η Giuliettα δεν είχε επιλογή για ενεργητική ανάρτηση η οποία φορέθηκε μόνο στη MiTo QV.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
fot έγραψε:Ο πωλητής είπε κατι για ηλεκτρονικά αμορτισέρ, που αλλάζουν ανάλογα με το προγραμμα οδήγησης. Ισχύει ή απλά έλεγε ότι ήθελε;

Άμα ήμουν mystery shopper της FCA θα τον είχα στείλει σπίτι του χωρίς πολλά πολλά.

Για κάποιο λόγο έχει επικρατήσει από αρχής DNA ότι έχει επίδραση στην ανάρτηση, κάτι που φυσικά δεν ισχύει από τη στιγμή που η G φοράει συμβατικά αμορτισέρ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#468756 Εδώ και σε άρθρα περιοδικών το γράφανε.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#468783 Εγώ πάντως με τα ίδια λεφτά σε επιλογή Astra - Giulietta, την Άλφα θα έπαιρνα με κλειστά μάτια. :rtfm:

Η όπελ έχει καιρό μέχρι να γίνουν αξιοπρεπή αμάξια (= πεζώ με σήμα όπελ) :shifty: :shifty: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#468786 Το Astra λογικά έχει πιο σύγχρονο εσωτερικό, η Giulietta δεν πρέπει να έχει αλλάξει καθόλου εδώ και 8+χρόνια που βγήκε. Κι εγώ μεταξύ των δύο την Alfa θα έπαιρνα, το νέο Astra δεν μου αρέσει και εμφανισιακά.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#468838 Σε όλους αρέσει η άλφα, την προτείνετε ασύστολα και μετά πηγαίνετε όλοι και παίρνετε γερμανικά. Όλοι, ακόμα και οι πιο φανατικοί. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#468844 Εγώ δεν την προτείνω πάντως, αλλά δεν προτείνω και το Astra.
Για την ακρίβεια, δεν προτείνω κανένα από τα μικρομεσαία, με δικά μου λεφτά δεν θ' αγόραζα κανένα! :lipsealed:
Όσα κοστίζουν λογικά λεφτά δεν μου αρέσουν και όσα μου αρέσουν, κοστίζουν μια μικρή περιουσία.
Από καινούρια, γενικώς μ' αρέσουν τα Ford πάντως, θεωρώ πως αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε και όποιο έχω οδηγήσει, μου άρεσε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει κάποιος να πάει ν' αγοράσει πχ το Focus που σύντομα αλλάζει...
:ninja:
Γενικά, πολύ μάπα το καρπούζι ή πολύ ρηχές οι τσέπες μας (το δεύτερο σίγουρα! :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#468853 Αυτό με το Focus εξαρτάται από την τιμή. Αν το δίνουν πολύ φτηνά λόγω αλλαγής, γιατί να μην το πάρει κανείς; (και με δεδομένο ότι η Ford έχει πάγια τακτική να ξεκινάει τις εκπτώσεις στα νέα μοντέλα μετά το χρόνο).
Καλά, από την AR (diesel κιόλας...) εκτός του Astra (που μέσα - έξω είναι καλύτερο αυτοκίνητο, νομίζω ΚΑΙ στο δρόμο), υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 ακόμα μοντέλα που είναι ΠΟΛΥ καλύτερα.
Τραγική αγορά εν ετει 2017. Αν έκανε 15 χιλιάρικα το συζητάγαμε.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#468860 Καλύτερο στο δρόμο το Astra; Τέτοια λες και μετά δεν σε πιστεύει κανείς! :lol:
Να θυμίσω πως έχει ημιάκαμπτο πίσω... :s_hang
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#468867 Τι να σου πω, δεν το ξεβρακωσα, να δω αν φοράει μεταξωτά, μια βόλτα το πήγα :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#468868 Στο δρόμο είναι καλό το Astra για Opel αλλά καλύτερo από τη G με καμία κυβέρνηση. Και έχω οδηγήσει το diesel με τα 136 σε έκδοση sport. Overall σαν αυτοκίνητο πάντως το δέχομαι ότι πιθανότατα είναι καλύτερη επιλογή εάν μιλάμε για ακριβώς ίδια χρήματα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#468870 Παιδια, τερμα τα διφραγκα. Ποια R&D , ποιο integration με τα κινητα, ποια ανεση.

ΣΑΛΤΑ ΡΟΜΕΟ ΛΕΜΕ.

ΥΠΕΡΑΤΟΥ.

Βεβαια οταν ερωτηθει η τσεπουλα---------------------------------------> ΧΑΛΟΟΥ ΜΑΝΤΑΜΕΡΚΕΛ. :s_yes

Και δωσε adaptive cc, και δωσε ηλιοροφες, και δωσε καμερες οπισθοπορειας, και δωσε plasma 65" .

Α ρε Γρηγοριε, Α ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΙΕ, :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: στο πιατο τους εδωσες τις 10 εντολες. :s_yes

Ινb4 στριβει καλυτερα, με ψυχη. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:Η 147 δεν έστριβε καλύτερα από όλα (άσχετα αν τελικά έστριβε καλύτερα από όλα).

Τι πάει να πει αυτό; :lol:

Giuseppe Busso έγραψε:Πίστεψε με την 147 την οδηγούσα σε χιλιόμετρα που δεν έβλεπε η Giulietta.

Μην τρως παπά από τον ίδιον σου τον εαυτό. Μια μαμά 147 δεν θα έβλεπε καν πως έστριψε η αντίστοιχη Giulietta. Και αν εσύ είχες βάλει Ohlins και semi προφανώς και δεν μετράει!!!

Giuseppe Busso έγραψε:Άστο Δία. Το αμάξι αυτό δεν ήταν ποτέ Alfa Romeo.

Φυσικά και είναι! Εκτός αν δεν είναι ούτε η 147 επειδή έχει πάτωμα Stilo... :svivhaha:

g8777 έγραψε:Κοιτάμε για diesel =σεβαστός αριθμός χλμ =σεβαστός αριθμός ωρών πίσω από το τιμόνι. Και λέμε για Τζουλιετα;

Θα πούμε εμείς στον ενδιαφερόμενο τι πρέπει να του αρέσει; :dizzy: Επειδή μπαρμπάδεψες και πας με Κώλο... :s_sarcastic

xenos έγραψε:Σε όλους αρέσει η άλφα, την προτείνετε ασύστολα και μετά πηγαίνετε όλοι και παίρνετε γερμανικά. Όλοι, ακόμα και οι πιο φανατικοί.

Όταν δεν υπάρχει επιλογή ή δεν υπάρχει το χρήμα, αναγκαστικά πας αλλού. Προσωπικά για την 147 πήγαινα, αλλά δεν μου έβγαιναν τα κουκιά και πήρα το Focus που ήταν 25% φτηνότερο!!!

Asimov έγραψε:νομίζω ΚΑΙ στο δρόμο

Πρωτοχρονιά πλησιάζει, όχι πρωταπριλιά!!! :s_rofl :s_rofl :s_rofl

g8777 έγραψε:integration με τα κινητα, ποια ανεση

:s_crazy
Άβαταρ μέλους
By g8777
#468944 Δια έχεις δίκιο. Ο άνθρωπος θέλει Άλφα για τους δικούς του λόγους. Ας μιλήσουν οι κάτοχοι λοιπόν, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.