.
funkyreverend έγραψε:Όταν το βγάλει η BMW, να είσαι σίγουρος ότι θα είναι το καλύτερο σύστημα προστασίας άκρης της πόρτας που έχει βγει ποτέ και ανακαλύφθηκε εκ νέου ο τροχός.
Και θα αγοραστούνε μερικές BMW ακόμα στο φόρουμ λόγω αυτού.
DAP έγραψε:Καλο ειναι αλλα....για τους αλλους μιας και δεν ειναι υποχρεωτικο εξαρτημα για ολα τα αυτοκινητα.....Ειναι κατι παρομοιο με την εκλογη καλου ασφαλιστη....Εν ταξει εγω θα προστατευω τη περιουσια του αλλου αλλα τη δικια μου την αφηνω στην παιδεια και την καλη θεληση του οποιου ανοιγει μια πορτα διπλα μου.....
Μα και η δικιά σου πόρτα προστατεύεται πατέρα.
Ωραίο και έξυπνο κολπάκι, ας το υιοθετήσουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές.
GTS έγραψε:Aυτα τα πλαστικα στις πορτες τα βαζουν πολλα αυτοκίνητα after market μονιμα τοποθετημενο. Είναι κατι το παλιο.
Μάλλον μιλάς για κάτι άλλο, ίσως τα ταριφοπλαστικα με τα ανακλαστικά στις πόρτες.
Ρισπεκτ σ αυτόν που το σκέφτηκε
rx8_drifter έγραψε:GTS έγραψε:Aυτα τα πλαστικα στις πορτες τα βαζουν πολλα αυτοκίνητα after market μονιμα τοποθετημενο. Είναι κατι το παλιο.
Μάλλον μιλάς για κάτι άλλο, ίσως τα ταριφοπλαστικα με τα ανακλαστικά στις πόρτες.
Ρισπεκτ σ αυτόν που το σκέφτηκε
γιαυτο
http://www.jcwhitney.com/door-and-body- ... j1s19.jcwx
το ειχαν πολλα αμαξια σε Αμερική/Καναδα σαν αξεσουάρ το αγοράζεις από ντηλερς, είναι πολύ κοινο
αυτό της Φορντ το ιδιο είναι αλλα μαζευει όταν κλεινει η πορτα.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
< >
Ωραιο gadget, εξυπνο, απλη υλοποιηση, ρεαλιστικο κοστος, ΑΛΛΑ, εφοσον μιλαμε για καποιον -απο εμας στο forum- που ετσι κι αλλιως προσεχει την δικια του πορτα οταν την ανοιγει, ιδιαιτερο νοημα προστασιας της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ πορτας δεν εχει, αν το εξαρτημα αυτο δεν το εχουν και ολοι οι αλλοι...
<
Κίκιζας . έγραψε:Αυτο που ειπε ο DAP ομως μαλλον δεν το καταλαβατε...
Ωραιο gadget, εξυπνο, απλη υλοποιηση, ρεαλιστικο κοστος, ΑΛΛΑ, εφοσον μιλαμε για καποιον -απο εμας στο forum- που ετσι κι αλλιως προσεχει την δικια του πορτα οταν την ανοιγει, ιδιαιτερο νοημα προστασιας της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ πορτας δεν εχει, αν το εξαρτημα αυτο δεν το εχουν και ολοι οι αλλοι...
Έχει και παραέχει. Δε σου χει τύχει να έχεις σταματήσει κοντά σε τοίχο ή ξερω εγώ στην εθνική στις μπαριέρες και να κατεβαίνει η γκόμενα συνοδηγός και να κοπανάει την πόρτα στον τοίχο/σίδερο; Εκεί προστατεύει και το δικό σου.
Εμένα η πόρτα του συνοδηγού έχει αρκετά τέτοια σημάδια από την απροσεξία του συνοδηγού.