Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#474949 Το γκρι ΙΤΖ το έχω δει να παρκάρει έξω απ το μαλκόνις και μου έπεσε το σαγόνι :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#477321 Πότε βασικά, γιατί εκτός του ότι δε βλέπεται, θέλει και αναμονή κάνα 9μηνο. :svivhaha: Ούτε Buggatti έτσι.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:Πότε βασικά, γιατί εκτός του ότι δε βλέπεται, θέλει και αναμονή κάνα 9μηνο. :svivhaha: Ούτε Buggatti έτσι.

Τόσο πολύ;
Πάντως οι τιμές τώρα είναι σαφώς πιο σωστές και νομίζω ότι είναι δέλεαρ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#477347 Ειδα ενα civic προχτες. Τοση ψευτια πισω ουτε κινεζικο. Χιλιες φορες καλυτερα να παρεις το HRV.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:Ειδα ενα civic προχτες. Τοση ψευτια πισω ουτε κινεζικο. Χιλιες φορες καλυτερα να παρεις το HRV.

Ρε φίλε, σοβαρά τώρα, είχα πάει σε τοπικό ντίλερ και επεξεργάστηκα ένα γυαλιστερό κατάμαυρο.
Το είδα μέσα έξω αρκετή ώρα, έκανα και τις συζητήσεις μου.
Προσπάθησα πολύ να πείσω τον εαυτό μου να το χωνέψει, αλλά δεν.
Κρίμα γιατί είναι συνολικά πολύ καλό αμάξι, με πλούσιο κατάλογο extras, δυνατό, στριφτερό και γρήγορο αλλά η εμφάνισή του δεν είναι αποδεκτή, για να το πω κομψά.
Ακόμη όμως και να ήταν κούκλα, για μένα τα 4.52m μήκους, ήταν deal breaker.

Για κάποιον όμως που ξεπερνάει το θέμα της εμφάνισης και θέλει ένα οικογενενειακό ενώ είναι ανήσυχος κιόλας, είναι πολύ καλή περίπτωση.
Αν και βέβαια και αυτή η κατηγορία θα αρχίσει να περνά κρίση.
Μιας και ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν τα B-SUV & C-SUV για οικογενειακές λύσεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#477356 Μπουσσε ειναι τοσο χτυπητη η πισω οψη που δεν το καταπινεις ευκολα. Ακομα και αν ειναι Honda. Αν ειχα περι τα 25κ διαθεσιμα για αυτοκινητο μαρκας Honda θα πηγαινα στο Hrv παρα σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#477359 Hrv δε λέει σε στροφιλίκι όμως.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#477373 Γιατί τέτοιο κόλλημα με το μήκoς GB?

in other news...

κόλλημα οι άγγλοι με το EP3...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
MIXOStsi έγραψε:Γιατί τέτοιο κόλλημα με το μήκoς GB?

Ο κυριότερος είναι ότι δεν χωράει στο χώρο που παρκάρω, γιατί πίσω μου παρκάρει και άλλο αμάξι (όχι δικό μου).
Ήταν όριο για μένα το μήκος ενός Ford Focus πχ (στα 4.36m νομίζω είναι).
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#477388 αααα, οκ... λογικό!
Άβαταρ μέλους
By markvag
#477391 Εμένα πάντως μ' αρέσει το civic :oops: :innocent: ... Και πλέον η τιμή είναι λογική.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#477393 Ε αγαπάμε λίγο παραπάνω markvag...

Ενώ σε φωτό ούτε εμένα μου άρεσε το καινούργιο, από κοντά το συμπάθησα... Το προηγούμενο πάντως ήταν πιο ισορροπημένο!