Btw πολύ φλώρικος λεβιές.
Btw πολύ φλώρικος λεβιές.
Aποκτήστε το BMW 316i, με Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων και με εντυπωσιακό εξοπλισμό στη μοναδική τιμή των 26,900** και μαζί το πακέτο υπηρεσιών BMW Service που σας παρέχει δωρεάν
προγραμματισμένο service για 10 χρόνια ή μέχρι τη συμπλήρωση 100,000χλμ.
http://pilakoutasdeals.com/index.php?id=27
πόσο γυμνό παίζει να είναι? Θα πάω να του ρίξω μια ματιά.
).
rx8_drifter έγραψε:του κουέστιονς:
1)γουατ ις χάι μπιμ ασιστ?
2)αρ γιου γιουζινγ πιελσι φορ δε παρκιγκ σενσορ ορ ε ριλε?

Anonymous Founder έγραψε:2. Έχω αγοράσει controller που μετράει την ταχύτητα και κλείνει ή ανοίγει μια ψυχρή επαφή κάτω από τα 6χλμ/ώρα. Τι με πέρασες;
rx8_drifter έγραψε:του κουέστιονς:
γουατ ις χάι μπιμ ασιστ?
Χρήστος Λάππας έγραψε:rx8_drifter έγραψε:του κουέστιονς:
γουατ ις χάι μπιμ ασιστ?
Το έχω (ήταν μόλις €115 αν θυμάμαι καλά). Σπρώχνεις τον διακόπτη των φώτων μπροστά όπως θα άναβες την υψηλή δέσμη σε ένα άλλο αυτοκίνητο και σου ανάβει "Α". Σε αυτή την θέση αναλαμβάνει το ρανταρ που υπάρχει πάνω στον μεσαίο καθρέπτη να τσεκάρει αν υπάρχουν λευκά ή κόκκινα φώτα εμπρός σου και ανάβει/σβήνει τους προβολείς ανάλογα.
Δεν δουλεύει πάντα σωστά (but it always errs on the side of caution), καθώς πολλές φορές τυφλώνεται από τις αντανακλάσεις σε ταμπέλες και σου σβήνει τους προβολείς χωρίς λόγο. Γενικά σε επαρχιακούς δρόμους μπορείς να το έχεις συνεχώς στο A χωρίς να ασχολείσαι με το αν έρχονται άλλα αυτοκίνητα.
Anonymous Founder έγραψε:Αυτός είναι ο αισθητήρας φωτός για τα αυτόματα φώτα.
dimik έγραψε:τελικά ήταν 520d του 2010 και έπαθα πλάκα με το εσωτερικό (ο νέος λεβιές του αυτόματου) αλλά ο ήχος του ντηζελ δεν παλεύεται, βέβαια έχει τέλη μόνο 60€ τον χρόνο και τιμή 23.000€, αλλά από την μια πετρέλαιο και από την άλλη μεγαλύτερο από τις ανάγκες μου και σίγουρα πιο κοστοβόρο σε συντήρηση.
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]