Του άρεσε 320i του 2005 με 110.000χλμ, γκρί χρώμα, καφέ δέρμα, clima, cruise control, professional ηχοσύστημα η οποία πωλείται 6.500€ και είναι σε άριστη κατάσταση εμφανισιακά, απο Δευτέρα θα τσεκαριστεί και μηχανικά.
Οι γνώστες τι άποψη έχετε για το συγκεκριμένο? Πιθανά προβλήματα, κόστος χρήσης?
Ο φίλος είναι εργένης και τώρα οδηγάει Megane οπότε οδηγικά θα του φανεί σίγουρα παράδεισος από εκεί και πέρα ψάχνει κάτι πολυτελέστερο, ολίγον σπορ χωρίς ιδιαίτερες προτιμήσεις.
Για να προλάβω σχόλια τύπου τέλη κυκλοφορίας κλπ, δεν μιλάμε για Ελλάδα, το σήμα εδώ έχει 250€ τον χρόνο και βενζίνη στο 1.10€.
dimik έγραψε:Πήγα σήμερα βόλτα με φίλο που ψάχνει αυτοκίνητο sedan κατηγορία Α4, 320, C-Class κλπ.
Του άρεσε 320i του 2005 με 110.000χλμ, γκρί χρώμα, καφέ δέρμα, clima, cruise control, professional ηχοσύστημα η οποία πωλείται 6.500€ και είναι σε άριστη κατάσταση εμφανισιακά, απο Δευτέρα θα τσεκαριστεί και μηχανικά.
Οι γνώστες τι άποψη έχετε για το συγκεκριμένο? Πιθανά προβλήματα, κόστος χρήσης?
Ο φίλος είναι εργένης και τώρα οδηγάει Megane οπότε οδηγικά θα του φανεί σίγουρα παράδεισος από εκεί και πέρα ψάχνει κάτι πολυτελέστερο, ολίγον σπορ χωρίς ιδιαίτερες προτιμήσεις.
Για να προλάβω σχόλια τύπου τέλη κυκλοφορίας κλπ, δεν μιλάμε για Ελλάδα, το σήμα εδώ έχει 250€ τον χρόνο και βενζίνη στο 1.10€.
Αυτά μόνο κολόνα τιμονιού έβγαζαν. Το μοτέρ ήταν αλεξίσφαιρο.
socratesn έγραψε:Καλη επιλογη για χωρα με νορμαλ τελη.Ε90 ή Ε46?
Ε90
Nikos! έγραψε:dimik έγραψε:Πήγα σήμερα βόλτα με φίλο που ψάχνει αυτοκίνητο sedan κατηγορία Α4, 320, C-Class κλπ.
Αυτά μόνο κολόνα τιμονιού έβγαζαν. Το μοτέρ ήταν αλεξίσφαιρο.
Για το μοτέρ και εγώ αυτή την άποψη έχω, τα γύρω γύρω δεν ξέρω.
Το πήρε 6000€ καθώς μόνο ένα προβληματάκι με την κλειδαριά συνοδηγού είχε και του έκοψε 500€, το οδήγησα και κατάλαβα ότι πρέπει αν αλλάξω αυτοκίνητο
Δεν είχα ξαναοδηγήσει BMW και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο τρόπος που συμπεριφέρεται, ειδικά στα roundabouts ήμουν
Το μοναδικό που δεν μου άρεσε ήταν ότι ο συμπλέκτης απομονώνει ψηλά, κατά τα άλλα πολύ ωραίο το κιβώτιο, ανεβάζει ωραία στροφές και πατάει πολύ καλά κάτω.
Κοιτάζω γενικά για 2007-2011 μοντέλο, τι προτείνουν οι γνώστες? Θα προτιμούσα αυτόματο.
Δεν έχω ξαναασχοληθεί με BMW, φανταστείτε μπήκα σε ένα λευκό το οποίο δεν είχε σήμα πίσω και νόμιζα ότι ήταν 320, τελικά ήταν 520d του 2010 και έπαθα πλάκα με το εσωτερικό (ο νεός λεβιές του αυτόματου
) αλλά ο ήχος του ντηζελ δεν παλεύεται, βέβαια έχει τέλη μόνο 60€ τον χρόνο και τιμή 23.000€, αλλά απο την μια πετρέλαιο και απο την άλλη μεγαλύτερο απο τις ανάγκες μου και σίγουρα πιο κοστοβόρο σε συντήρηση.Η ιδανικότερη για την κατάσταση μου θα ήταν 320i αυτόματη αλλά θέλω αυτό

το αυτόματο, υπάρχει στις 3αρες κι αν ναι απο ποιά χρονολογία?
Κατα τ αλλα σε τετοιας κατηγοριας αυτοκινητο νομιζω δε θα βρεις πιο "μαχιμη" επιλογη,οποτε Go for it αφου σου αρεσε η συμπεριφορα της.
Εγω θα πηγαινα σε facelift,μετα το 2009-10 δηλαδη που ειναι ενα κλικ πιο φρεσκια σε εμφανιση.
Νομιζω μετα το 07-08 εχει 170 αλογα η 320 αντι για 150,οποτε καλα κανεις και κοιταζεις τετοιας χρονολογιας.
REALZEUS έγραψε:Τα μοντέλα μετά το 2008 έχουν τον μοχλό που φαντασιώνεται ο dimik.
Είναι του Dual Clutch ή του απλού κιβωτίου με μετατροπέα ροπής? γιατί βρίσκω αυτόματα του 10-11 με τελείως διαφορετικό λεβιέ.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
dimik έγραψε:8αρι με μετατροπέα ή 7ρι διπλού συμπλέκτη?
Νομιζω 6αρι ειναι το αυτοματο στις Ε90.Τι τυπου,δε ξερω
sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
rocsta έγραψε:Στα e90 (οχι στα M), το αυτοματο ηταν 6αρι με μετατροπεα, της ZF.
sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Φαντάζομαι το 6αρι με μετατροπέα είναι αυτό με τον κλασικό λεβιέ.Αυτό με τον καινούριο λεβιέ που έχω βάλει φωτο παραπάνω ποιο είναι?