Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#888381 Γ αυτό σε ρωτησα! έπαιζε δυνατά στα υποψήφια λόγω εσωτερικού, το οποίο είναι πάρα πολύ καλό. Απλά σε αυτή την έκδοση έχει επιδόσεις 30 ετών πίσω, κάτι 13δλ στο 0-100, οπότε το απέρριψα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
socratesn έγραψε:Γ αυτό σε ρωτησα! έπαιζε δυνατά στα υποψήφια λόγω εσωτερικού, το οποίο είναι πάρα πολύ καλό. Απλά σε αυτή την έκδοση έχει επιδόσεις 30 ετών πίσω, κάτι 13δλ στο 0-100, οπότε το απέρριψα.

Συμφωνώ μαζί σου (12 νομίζω έχει γιατί μπήκα από περιέργεια να το δω).

Πάντως γενικό σχόλιο, αλλά έτσι όπως είναι τα τελευταίας γενιάς Hyundai, δεν θα προτιμούσα κάποιο Toyota εύκολα αντ' αυτού.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#888389 Νομίζω οτιδήποτε πάνω από 10'' στο 0-100 σήμερα, αν δε πρόκειται για αυτοκίνητο πόλης, είναι πολύ δύσπεπτο απ' τη στιγμή που δίνεις ένα κάρο λεφτά.. Δηλαδή αν φορτωθεί και ανοίξεις A/C ξεχνάς την ασφαλή προσπέραση.

Η φάση είναι πως δεν το είχαν και σχεδόν πουθενά ανά την Ελλάδα για Test Drive, τουλάχιστον να έχουμε μία εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόναimagehost

Φίλος παρέλαβε Kona Hybrid

Ωραίο εσωτερικό αλλά να βγάλει τις ζελατίνες από τις οθόνες asap :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
drdino έγραψε:
Ωραίο εσωτερικό αλλά να βγάλει τις ζελατίνες από τις οθόνες asap :lol:

Του έβγαλα εγώ όλες τις ζελατίνες (ζώνες, σκιάδια, μαρσπιέ κλπ) αλλά αυτές τις ήθελες μέχρι να πάρει screen protector γιατί είναι λίγοοοο απρόσεχτος... :lol: