Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
tsilis έγραψε:Παίδες ,
Αδυναμίες και default προβλήματα των Cx7 ξέρουμε (εκτός κατανάλωσης) ?

Όχι να πάρω και να μου τα λέτε μετά , τώρα να τα πείτε ! :lol: :lol: :lol:

Dim δυναμώνουν αυτά ή είναι στην κατηγορία «μήν εγγίζετε, εύθραστον» σαν του Σουμπαρού μου ?

Ψήνεσαι για τη |λογοκρισία| εσύ έτσι;;; :lol: :lol: Η σουμπαρούκλα έχει θέματα;;; Γιατί θέλεις να την αλλάξεις; Απλά για την αλλαγή; :hmmm:

Βούλγαρος μηχανικός που πήρε ένα με 80Κ χλμ από Ιταλία, του έβγαλε την πίστη στις βλάβες. Βέβαια, το συγκεκριμένο δείγμα δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι, καθώς το αμάξι παίζει να μην είχε δει συνεργείο από μέσα σε αυτά τα 80Κ χλμ (και 5 ή 6 χρόνια)... :lol:

Αλλά συνέχεια του έβγαζε προβλήματα, μια με ηλεκτρικά, μια με μηχανολογικά... Τον θυμάμαι να ψάχνεται για κάτι λαμπάκια που είχαν καεί και να μην βρίσκει πουθενά, ούτε Ελλάδα, ούτε Βουλγαρία (και εν τέλει βρήκε σε κατάστημα στην Πυλαία με είδη μοντελισμού... :dizzy: :lol: :metalo: )... αλλά γενικά είχε θέματα το συγκεκριμένο. Σκέψου, το πούλησε στους 3 μήνες χάνοντας αρκετά λεφτά και πήρε ένα Cherokee και ησύχασε το κεφάλι του... Με το Jeep... :lol:

Ξαναλέω, παίζει πολύ να είναι περίπτωση το συγκεκριμένο βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#461417 Μάλλον έτυχε και μάλλον είχε 280.000 χλμ, όχι 80.000. Δυο-τρεις άλλες περιπτώσεις που ξέρω ήταν απροβλημάτιστα.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#461420 Ρώτα τον The Ace. Είχε τέτοιο κι ήταν κι αρκετά ψαγμένος. Δε θυμάμαι πάντως να λέει για προβλήματα. Έχεις συμβιβαστεί με την κατανάλωσή του; Καίει πολύ!
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#461421 :lol: :lol: :lol:

Γεννημένος για τη |λογοκρισία| είμαι! :lol:

Αλλαγή για την αλλαγή είναι, σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή...
Η Σουμπαρούκλα διάγει τα καλύτερά της σε αυτή τη φάση, με μοτερούκλα που ξυρίζει και τα πάντα φιξαρισμένα.
Το κεφάλι μου δεν μπορώ να φιξάρω να κάτσει με ένα αμάξι.

Η πλάκα είναι που πήγα εχθές να δω μια Χ3 3.0 αυτόματη και μού λέει ο ιδιοκτήτης:
"Φίλε, εγώ να το πουλήσω θέλω, αλλά με το εργαλείο που έχεις τί το θες αυτό?" :lol: :lol: :lol:
"Έεεεε...." :oops: :oops:

Τέσπα, δεν ξέρω. Είναι λίγο αποτρεπτικά αυτά που διάβασα για τούρμπο, καδένες και άλλα στο CX-7, η δέ Χ3 Ε83 δεν με έφτιαξε ..
Η κατανάλωση στο Μάζντα πρέπει να είναι στο ταβάνι και εγώ κάνω αρκετά χλμ!
Το CX-7 όμως, μού αρέσει! :oops:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
tsilis έγραψε::lol: :lol: :lol:

Η Σουμπαρούκλα διάγει τα καλύτερά της σε αυτή τη φάση, με μοτερούκλα που ξυρίζει και τα πάντα φιξαρισμένα.

Η πλάκα είναι που πήγα εχθές να δω μια Χ3 3.0 αυτόματη και μού λέει ο ιδιοκτήτης:
"Φίλε, εγώ να το πουλήσω θέλω, αλλά με το εργαλείο που έχεις τί το θες αυτό?" :lol: :lol: :lol:

Τέσπα, δεν ξέρω. Είναι λίγο αποτρεπτικά αυτά που διάβασα για τούρμπο, καδένες και άλλα στο CX-7, η δέ Χ3 Ε83 δεν με έφτιαξε ..

Έχω ένα συνεργάτη με CX7 και το πουλάει, άριστο, θες το τηλέφωνο του ?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
tsilis έγραψε:
Dim δυναμώνουν αυτά ή είναι στην κατηγορία «μήν εγγίζετε, εύθραστον» σαν του Σουμπαρού μου ?

δεν εχω ιδεα Τσιλης.
ο Αce παντως δεν θυμαμαι να ειχε αναφερει προβλήματα,και με φπε ειχε παρει αρκετα.
Τι τιμες παιζουν αυτά τωρα?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#461464 Ίδιο μοτέρ με το 6 mps; Αν ναι, είχαν θεματακια με το vvti και την καδένα, ειδικά σε αμάξια με πλημμελή συντήρηση.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#461474 To βασικό θέμα ειναι οτι καίει τον γκώλο του. Αν βρεις ενα με αποδεδειγμένη συντήρηση δεν εχεις πρόβλημα, αλλα ειναι λιγο αυτοκτονικό να κάνεις αυτή την κίνηση στην Ελλάδα :lol:
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#461483 @Νίκος! :lol: :lol: :lol:

Παναγιώτη στείλε μου τα στοιχεία επικοινωνίας

Δόκτορα ναι , αυτός είναι ο κινητήρας , του 6 mps

Drifter, αυτό που έχω τώρα είναι φουλ στη λογική, βέβαιαα...!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#461486 Τσίλη, μπροστά σ αυτό που πας να κάνεις είναι τερας λογικής :lol:

Θα ευχαριστηθείς γκάζι όμως :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By markvag
tsilis έγραψε::lol: :lol: :lol:

Κάτσε στ' αυγά σουυυυυυυ... :rtfm: Ξύνεσαι να δίνεις λεφτά... :lol:

Ωραίο αμάξι έχεις (καίει βέβαια, αλλά σάμπως το mazda δεν θα καίει;;; :lol: )

Δεν τ' αφήνεις στην άκρη τα λεφτά να πάρεις κανένα ωραίο δεύτερο αμάξι να το φχαριστιέσαι όταν παίζει ευκαιρία για ξεγκάβλωμα;;; :s_wink
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#461511 Drifter, αυτό που έχω έχει περισσότερο γκάζι ( αρκετά μάλιστα ) και καίει κατά τι λιγότερο

Ο Μάρκος έχει δίκιο ....
Θα σκεφτώ τις επόμενες μέρες τι θα κάνω ! :hmmm: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
tsilis έγραψε:@Νίκος! :lol: :lol: :lol:

Παναγιώτη στείλε μου τα στοιχεία επικοινωνίας

Δόκτορα ναι , αυτός είναι ο κινητήρας , του 6 mps

Drifter, αυτό που έχω τώρα είναι φουλ στη λογική, βέβαιαα...!! :lol: :lol:

Έχεις pm
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#461631 Βλέπω το τοπικό για μτχ Boxster-Cayman να ανοίγει πιο νωρίς απ' ότι φανταζόμουν.
:shifty: