Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#829968 Ε βέβαια είσαι ξεάγχωτος τώρα με την Χοντάρα και τρολάρεις.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#829969 Όχι και ξεάγχωτος. Αγχώνομαι με αυτό που θα δω στο βενζινάδικο σε λίγες μέρες.

< >
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Scotch έγραψε:Όχι και ξεάγχωτος. Αγχώνομαι με αυτό που θα δω στο βενζινάδικο σε λίγες μέρες.

< >
Γιατί δεν παίρνεις ένα μτχ κινεζικό Ev για πάνω;

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#829972 Θέλω 6 θέσεις. Επίσης δεν ξέρω αν είναι καλό για την μπαταρία 11 μήνες να μένει ανενεργή.
Κάθε μέρα βρίζω πάντως.

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
Scotch έγραψε:Τι πυκνό δίκτυο και πράσσειν άλογα. Το μυστικό είναι να κάνεις το Αθήνα-Αλεξανδρούπολη ακατούρητος και με 170km/h μ.ο.τ..

< >
Εμείς πάντως τα κοντά 2400χλμ τα κάναμε σε 4 μέρες... Είμαστε αργοί!!!

ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#829995 Αλλά πολύ οικονομικά βλέπω. Έπαιξε πολύ δωρεάν φόρτιση ή απλά δεν έχει ενημερωθεί το teslafi;

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#829996 Για τις φορτίσεις σε Tesla superchargers δεν έχω άποψη γιατί δε δείχνουν το σωστό κόστος. Σε non-Tesla προφανώς έχω συντηρήσει λάθος κόστος KWh. Γενικότερα δεν ασχολούμαι με κόστος από Teslafi.

Αν τα αθροίζω καλά από τη Revolut, 170€.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#829998 Η KWh στην καλύτερη να έχει €0,42 σε φορτιστή στο δρόμο. Άρα δε θα μπορούσε να είναι μικρότερο το κόστος. Αν δεν ήταν δωρεάν ακόμα η Βουλγαρία και η Σερβία, θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο το κόστος.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#830001 Πιο συγκεκριμένα, με κατανάλωση 16,7KWh/100km και μέσο κόστος 0,50€/KWh έχουμε 8,35€/100km. Λίγο δεν είναι... αλλά ούτε πολύ για ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας του Model 3.
Άβαταρ μέλους
By skous
#830003 Μια χαρα είναι, αν σκεφτει κανεις οτι αυτη ΔΕΝ είναι η νόρμα (να φορτίζεις έξω), διότι κανονικά η φόρτιση σπίτι είναι 2-3 φορές κάτω σε λεφτά.

< >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Scotch έγραψε:Αναμένουμε το 3 τώρα.

< >

Απο που τεκμαίρεται αυτο ;
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους του προγράμματος δήλωσαν άγνοια.
Άβαταρ μέλους
By skous
#830006 Tο έγραψε ένα site χθές.
Βέβαια, και να τελείωσαν τα κεφάλαια, πιθανώς να μην σημαίνει τίποτα και να γεμίσουν τον κουβά με έξτρα λεφτά, όπως γράφει το ίδιο site ότι ήδη έχει γίνει.

Είδωμεν.

< >