Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Στα λεφτά που λέτε τώρα, το Focus έχει ανταγωνισμό μέχρι και από την 1 series. Με 26Κ άντε λίγο παραπάνω, αγοράζεις καλά εξοπλισμένη (με M-pack σίγουρα) που για μένα δεν τίθεται θέμα πως αξίζει τα παραπάνω χρήματα.

Αγοραζες γιατι ακουσα οτι μειωθηκαν οι προσφορες...μεχρι το τελος Σεπτ ηταν πολυ καλες...πχ στη τιμη που το εκλεισε ο Χαρης δεν βλεπω γιατι να παρει καποιος Φοκους...
Τελευταία επεξεργασία από GTS και 23 Νοέμ 2015, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#189588 Ενταξη κ η Business εχει τα βασικά (οθονη μεγάλη, διζωνικο, Led + τα απολύτως βασικά) και παιζει στα 20 το 1.5.

Πανε δες το απο κοντα, σιγουρα θα σου το δωσουν κ για κανενα test drive
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Anonymous Founder έγραψε:Στα λεφτά που λέτε τώρα, το Focus έχει ανταγωνισμό μέχρι και από την 1 series. Με 26Κ άντε λίγο παραπάνω, αγοράζεις καλά εξοπλισμένη (με M-pack σίγουρα) που για μένα δεν τίθεται θέμα πως αξίζει τα παραπάνω χρήματα.

To TitaniumX στα 23Κ έχει εξοπλισμό που σε Audi, BMW ή Mercedes θες άλλα 3-4Κ για να τον προσθέσεις, άρα μιλώντας για περίπου ίδιες επιδόσεις, καταναλώσεις κλπ, το συγκρίνουμε με μια 118i, που ξεκινάει γυμνή στα 25Κ. Αν θέλει κάποιος να πληρώσει 5-6Κ για την premiumίλα της BMW, εγώ πάω πάσο... :lol:

Edit: με ένα πρόχειρο config στο site της BMW, έβγαλα την 118i κοντά ή πάνω από τα 30Κ, για τον ίδιο εξοπλισμό....
Άβαταρ μέλους
By bibendum

και πολλα λες για την 1
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#189598 Η BMW έχει και δυνατές εκπτώσεις ως γνωστόν. Δεν είναι μόνον η premiumίλα, μια χαρά είναι και το Focus σαν κατασκευή, αλλά η 1 μόνον και μόνον για την πίσω κίνηση, είναι σε άλλο επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Anonymous Founder έγραψε:Η BMW έχει και δυνατές εκπτώσεις ως γνωστόν. Δεν είναι μόνον η premiumίλα, μια χαρά είναι και το Focus σαν κατασκευή, αλλά η 1 μόνον και μόνον για την πίσω κίνηση, είναι σε άλλο επίπεδο.

Μαζί σου για το RWD, προφανώς, αλλά όχι και να λέμε ότι από πλευράς τιμολόγησης η BMW παίζει "κοντά" με τη Ford (γενικά μιλώντας, όχι μόνο για τα Focus/1Series), θα σε πάρουν τηλέφωνο από την BMW να σε κράξουν :lol:

Και ειδικά για τον extra εξοπλισμό, στους γερμανούς ά-ν-ε-τ-α μπορεί να στείλει στο διπλάσιο το κόστος του οχήματος....
Τελευταία επεξεργασία από The Ace και 23 Νοέμ 2015, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By The Ace
kostis20 έγραψε:Το Α5 πόσο να πουλιέται?

Δεν ξέρω τι μοντέλο, εξοπλισμό, κινητήρα κλπ έχεις, αλλά μια μέση στα 22Κ που βγάζει το car θεωρώ ότι είναι απλά ανέφικτη (ειδικά αν μιλάμε για >2000κ.ε. κινητήρα). Και επίσης να ξέρεις ότι στη Ford μου έδωσαν την μικρότερη τιμή ανταλλαγής για το 206, και με αρκετή διαφορά από όλους τους υπόλοιπους. Δηλαδή αν σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες ίσως να τους πεις τράμπα το Α5 για ένα καινούριο TitaniumX, μπορεί να σου βγει, αλλά δεν το βλέπω :lol:

Πάντως η Ford έχει επίσημο κατάλογο με "δικά" της μεταχειρισμένα, με full εγγύηση, όπου βλέπω ότι υπάρχουν μερικά Focus με τον 1.5Τ, και ξέρω ότι τα δίνουν σε ΠΟΛΥ καλές τιμές, θα μπορούσες να κάνεις μια ερώτηση ή/και να πας να τα δεις...
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#192999 Πριν περίπου 2 μήνες στην φορντ Αμφιθέας είχε ένα άψογο ελαφρώς μεταχειρισμένο (4.500χλμ από τον δικό τους στόλο που έχουν στελέχη λέει της ford) FL 1.5 diesel 120hp titanium X στα 19.000€ Πάω να το δω/κάνω test drive όλα ΟΚ. Το δικό μου Audi A3 1.8tfsi 2007 125.000χλμ μετά από παάαααρα πολύ μεγάλο πρόλογο μου είπε ότι το έπαιρναν ανταλλαγή στα 6.000€. Πραγματικά αν έδιναν μια πιο ρεαλιστική τιμή (για μένα πάντα) θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά γιατί το αμάξι είχε τα πάντα μέσα και στον δρόμο ήταν άψογο, μύριζε ακόμα του κουτιού... Περνώντας έξω από την έκθεση μετά από 5 μέρες είχε φύγει....
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#193465 +1

.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#197005 Σήμερα ξαφνικά το μάτι μου τραβάει προς τη βελόνα της θερμοκρασίας (μάλλον υποσυνείδητα μου τράβηξε το βλέμμα) τη βλέπω στους 110 κ να ανεβαίνει, σβήνω μηχανη, κρατάω τη φόρα μου να συνεχίσει να πάρει αέρα, με το που ακινητοποιούμαι βλέπω καπνούς.

Ανοίγω, βλέπω ποτάνα όλα τη μηχανή. Παραφλού όλο χυμένο έξω. Συμπληρώνω 2 μπουκάλια νερό, δε βλέπω διαρροή wtf. Με άλλο 1 μπουκάλι νερό φτάνω σε ένα ασφαλή χώρο και βλέπω αυτά

Εικόνα

Εικόνα

Πάνω κολλάρο, Ξεσκισμένο με Ξ μεγάλο. Αύριο το κοστολόγιο.

Ευχαριστώ Βασίλη Famas για την αγγαρεία - μεταφορά μου.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#197079 Αουτς.

< 3
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#197092 Αφού το πρόλαβες , μή φοβάσαι τίποτε. Το πολύ να έχει αρπάξει η πολλαπλή εισαγωγής. Πιστεύω με 3-4 κατοστάρικα να είσαι ΟΚ .
Άβαταρ μέλους
By JimClark
mousatos έγραψε: Το πολύ να έχει αρπάξει η πολλαπλή εισαγωγής.

Για εξήγησε λίγο?