Serf έγραψε:Με το καλό να έρθεις στη μεγάλη οικογένεια της Tesla. Ο Έλον μας βλέπει σαν παιδιά του, μας αγαπάει, αλλά μας κάνει και καψωνια!!!Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Έλον!!!
Thomas_C200K έγραψε:Καλοταξιδο το νέο απόκτημα. Άλλος ένας που σώζεται νωρίς από τα ακριβά καύσιμαΆλλος ένας που αποκτά ένα φοβερό αυτοκίνητο, απίστευτα ολοκληρωμένο. Τα καύσιμα και το περιβαλλοντικό νομίζω ότι έρχονται πολύ πίσω στη λίστα του.
.
.
Fiat Panda 7,6l/100km
Αν δε κάνω λάθος το "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2" δίνει 500 ευρώ επιδότηση για την αγορά οικιακού ταχυφορτιστή.
@Busso: Όσο κάνει τώρα στο site μείον τα 8.000 (hopefully) του κινούμε ηλεκτρικά
@netgeo: Ναι το είδα, αλλά αφενός δεν το βιάζομαι τόσο, αφετέρου δεν ήθελα κοτσαδόρο (για να μην μπώ και εύκολα σε τριπάκι ρυμούλκας μιάς και μου είναι άχρηστος) και τέλος αν δεν κάνω λάθος, με κοτσαδόρο έχει ένα κάλυμμα πίσω (για όταν τον βγάζεις), αλλά χωρίς κοτσαδόρο είναι ενιαίο το diffuser, πράγμα που μου αρέσει περισσότερο.
@axel12p: ισχύει αλλά η γραφειοκρατία για αυτό ειναι τεράστια. To be seen
< >
skous έγραψε:Iσως και αυτό με τον κοτσαδόρο να μην ισχύει που λέω (και να έχουν όλα κάλυμα). Πιο λογικό μου φαίνεται τώρα που το σκέφτομαι
Γιατί να μην πάρεις με τον κοτσαδόρο; Μπορείς να κουμπώσεις και βάση για ποδήλατα επάνω. Εγώ δεν θα το σκεφτόμουν 2η φορά.

Εντυπώσεις: η μηχανή (πιο πολύ σκούτερ το λες) είναι τεράστια, θεωρώ από μόνο του αυτό θα ενοχλήσει πολλούς. Δείχνει σαν να προσγειώθηκε από το battlestar galactica βέβαια και αυτό από μόνο του μου αρέσει!
Το Countryman γνωστή ποσότητα, ειλικρινά πάντως οι χώροι του είναι πολύ μέτριοι για τις διαστάσεις του. Επίσης ενώ πριν δεν φαινόταν η διαφορά στο εσωτερικό τόσο έντονα με το αδελφάκι Χ1, το νέο Χ1 δείχνει πολύ πιο γαμάτο μέσα έξω. To οποίο ξεκινάει από 44Κ για την απλή εμπροσθοκίνητη βενζινοκίνητη έκδοση με τα 130πόσα ατίθασα άτια βέβαια...
Το iX1 ξεκινάει από τα 55Κ+.
https://www.bmw.gr/el/all-models/bmw-i/ ... %BD%CE%B1*.
Στα ίδια λεφτά σχεδόν παίρνεις Tesla Model Y Performance (και σου μένουν και ρέστα αν βάλεις τον ίδιο εξοπλισμό). Για μένα, είναι απλώς no brainer, αν έχεις τα λεφτά, το Model Y είναι το καλύτερο γήινο αμάξι που μπορεί ν'αγοράσει κάποιος σήμερα. Δεν είναι τυχαία νούμερο 1 και θα μείνει εκεί για πολύ πολύ καιρό (γιατί η τιμή του μάλλον θα πέφτει σε σχέση με τον ανταγωνισμό παρά θα ανεβαίνει...).
Το εσωτερικό του iX1 πολύ ωραίο, αλλά οι χώροι ουσιαστικά μικροί για το μέγεθός του. Η κοπέλα εκεί μας είπε πως το βενζίνης/diesel έχει μεγαλύτερο πορτμπακάζ, ενώ ακόμη και η γυναίκα μου απογοητεύτηκε που δεν είχε εμπρός πορτ-μπακάζ!
Σου λέει, αν ποτέ έχουμε λεφτά, θα πάρουμε το Model Y να είμαστε άνετοι!
Κρίμα που δεν έχουμε λεφτά για κάτι τέτοιο λοιπόν! Αν και τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί σε 3 χρόνια να μπορείς ν'αγοράσεις ένα Model YP με λιγότερα από 30Κ, αν η Tesla συνεχίσει τις προσφορές. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
skous, ζηλεύω (με την καλή έννοια πάντα) και χαίρομαι που πάτησες το κουμπί. Εξαιρετική επιλογή.

< >
Scotch έγραψε:HF σε 1,5 χρόνο μάλλον βάζω πωλητήριο στο δικό μου. Και ξέρεις ότι θα είναι σαν καινούργιο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι αυτό δήλωσε εγκαίρωςΣε έναν μήνα ξεκινάνε LFP μπαταρίες, αν το δώσεις με 10Κ το παίρνω εγώ πονηρά πονηρά
< >

.
https://n26.com/r/thomasm9467