Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#827845 Αν το οδηγήσεις δύσκολα δεν θα πατήσεις το κουμπί. Been there, done that.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
skous έγραψε:Κλείνει και το Kuga την 8ετία σύντομα (με μόνο 57k χλμ!!!), οπότε έχω μπεί στο τριπάκι σοβαρά...

Ποιο Kuga έχεις; To ST-line με τον turbo βενζίνης; Εντυπώσεις;
Άβαταρ μέλους
By skous
#827848 Του 15 (δεν είχε ST-line τότε), 182PS βενζίνη τετρακίνητο με powershift.
Δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ, αν έχεις βαρύ πόδι πίνει αρκετά, αλλά μου αρέσει πολύ. Λόγω κόβιντ/εξωτερικού/κοντινών αποστάσεων δεν του έκανα αρκετή χρήση (εξού και τα λίγα km) και πλέον θέλω μια αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#827850 Είναι 1.6 σωστά; Το Powershift πώς σου φαίνεται; Προβλήματα;
Εβγαινε με το διπλοσύμπλεκτο Powershift
https://www.caranddriver.gr/review/arth ... t-7364619/
αλλά και με κλασικό με μετατροπέα ροπής αν διαβάζω σωστά:
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... oboost-awd
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#827862 @skous καλοταξιδο. Μην το αργείς αν και τέλος οι τζάμπα φορτίσεις δυστυχώς. Τα 8χιλιαρικα είναι λίγο μανουρα να τα πάρεις

.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
skous έγραψε:Πήγα παραδίπλα σε ένα μαγαζί προχτές για μια άλλη δουλειά, και είπα να πάω να δώ την ασχήμια απο κοντά....

Οκ το S από κοντά εντυπωσιακό.... αλλά δεν ψάχνω τέτοιο όχημα.

Το 3 πολύ πιο όμορφο απο ότι το έβλεπα στο δρόμο και προφανώς οι φωτισμοί κλπ είναι ιδανικοί... Μου άρεσε αρκετά δηλαδή, που δεν το περίμενα... Βέβαια ο φωτισμός του χώρου ειναι μελετημένος για να το δείχνει όμορφο...

Μετά είδα το Υ (performance) και έπαθα ΠΛΑΚΑ από τους χώρους....... Για εκεί είμαι..... Εάν χωράει σε φάρδος/ύψος στο γκαράζ (και εάν δεν βρίσκει κάτω (λογικά αυτό δύσκολα να συμβεί).

Κλείνει και το Kuga την 8ετία σύντομα (με μόνο 57k χλμ!!!), οπότε έχω μπεί στο τριπάκι σοβαρά...

Αν σε ενδιαφέρει το model 3 αφενός είναι περίοδος μεγάλων εκπτώσεων (το ΣΚ είχε 2-3 model 3 lr στα 46,5-47,5k €) αφετέρου προβλέπεται λίαν συντόμως μεγάλη αλλαγή ειδικά σε θέμα hw.
Εμένα μου το έδωσαν για 45' το κράτησα καμιά ώρα γιατί έμπλεξα στην κίνηση και από τότε είμαι :inlove:
Άβαταρ μέλους
By skous
Anonymous Founder έγραψε:Είναι 1.6 σωστά; Το Powershift πώς σου φαίνεται; Προβλήματα;
Εβγαινε με το διπλοσύμπλεκτο Powershift
https://www.caranddriver.gr/review/arth ... t-7364619/
αλλά και με κλασικό με μετατροπέα ροπής αν διαβάζω σωστά:
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... oboost-awd
Nα μεταφερθεί σε κανα Ford Forum μήπως.

Το 1.5 είναι (το 1.6 ήταν το Kuga MKI).
Με μετατροπέα έχω, οπότε έχει lag αλλά καταλαβαίνεις ροπή συνεχώς… γενικά ερχόμενος από την Elise, έπρεπε να χαλαρώσω λίγο (ώς πολύ) τις απαιτήσεις (π.χ. Σε ανηφορική διαδρομή, προσπέραση με το Poweshift είναι κάτι το απαγορευτικό, ενώ σε VW DSG παίζει πολύ πιο άντα)

Πρόβλημα δεν έχει βγάλει ποτέ το κιβώτιο (και γενικά το αυτοκίνητο δεν έχει βγάλει κανένα εκτός απο το μικρόφωνο (το οποίο και με αλλαγή και με εγκατάσταση tablet (για να μην έχω την αρχαία οθονούλα της Ford από το SYNC1) δεν έφτιαξε.

Γενικά και το 4x4 πάει αρκετά όμορφα, ειδικά με τα Michelin Crossclimate 2.

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
Thomas_C200K έγραψε:@skous καλοταξιδο. Μην το αργείς αν και τέλος οι τζάμπα φορτίσεις δυστυχώς. Τα 8χιλιαρικα είναι λίγο μανουρα να τα πάρεις

.
Μανούρα για ποιό λόγο;

Έχω καταλαβει σωστά ότι παίρνεις μια προσφορά, κάνεις αίτηση και μετά μπορείς να προχωρήσεις στην αγορά, και εάν εγκριθεί η αίτηση στα δίνουν σε λογαριασμό;

< >
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#827911 Στα αυτοκίνητα δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά στο ηλεκτρικό ποδήλατο χρειάστηκαν αρκετά mail πέρα δώθε με το κινούμαι ηλεκτρικά, μετά από καθυστερήσεις μηνών και καμία επικοινωνία από μέρους τους. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήθελαν και ασφαλιστική ενημερότητα παρόλο που ήμουν μισθωτός. Τελικά πήρα την επιδότηση 1 χρόνο μετά.

Στην περίπτωση μου ήταν "μόνο" €800. Αν περίμενα ένα χρόνο για να πάρω πίσω €8000, σίγουρα θα είχε ζορίσει το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#828111 Το έλαβα με mail: "Ανακαλύψτε την Tesla με ένα test drive στα Hondos Center Γλυφάδας".
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#828152 https://www.zougla.gr/automoto/news/art ... initodromo
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#828163 Αν είχαμε και βίντεο από «την τρομακτική στιγμή που οδηγός σφάζει το κόκκινο» κάθε φορά που συνέβαινε, θα είχαμε υλικό για τα επόμενα δέκα χιλιάδες χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By skous
#828175 Στην όπισθεν, το mode που δείχνει +2 κάμερες κάτω ειναι απο το default πακέτο ή απο κάποιο Enhanced Autopilot?
Αυτο το view είναι απο τις κάμερες στην οθόνη ή έχει τίποτα στους καθρέπτες…

βασικά με ενδιαφέρει αν μπορεί να κάνει όπισθεν με κλειστούς καθρέπτες και να μπορείς να βλέπεις δεξια/αριστερά απο την οθόνη για να μην βρείς.

< >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#828180 Πάρε σφυρί καλέμι και άρχισε να τρως τοίχους. Θα σου μάθει ο g όπως σου έμαθε τα υπόλοιπα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#828182 Βάζοντας όπισθεν βλέπεις στην οθόνη εικόνα από 3 κάμερες (πορτ-μπαγκάζ, αριστερό και δεξί φτερό). Δεν έχει κάμερες στους καθρέφτες. Είναι standard.
Το enhanced και το fsd να ξέρεις είναι software upgrades, το hardware είναι κοινό. Το enhanced σου προσφέρει μια extra ευκολία στην αλλαγή λωρίδων, αυτόματο παρκάρισμα και δυνατότητα να μετακινείς το αυτοκίνητο μπρος πίσω όταν είσαι κοντά (και να σε βρίσκει στο parking, αλλά νομίζω στην Ευρώπη δε δουλεύει ακόμη).

< >