Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#146784 Βασικά είναι πολύ σημαντικό να αλλάζει το λάδι.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#147502 Κύριοι, χαρίζω καινούριο φίλτρο αέρα και φίλτρο λαδιου, για 1.4 95άρι. :)
Αν τα θέλει κάποιος μου λέει.
Άβαταρ μέλους
By nido
#149289 Θέμα για ιμάντες χρονισμού έχουμε?
Να βάλω αυτόν από το 207 της γειτόνισσας μου πριν & μετά την αλλαγή, που αν δεν τον άκουγα να κάνει σαματά και δεν τον προλαβαίναμε (δεν είχε αλλάξει ποτέ σε 9 χρόνια χρήσης και είχε μείνει ο μισός σε πάχος ακουμπώντας επάνω στο πλαστικό προστατευτικό) παίζει να της είχε φτιάξει σουπίτσα...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#149320 :s_omg :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#149321 Μια χαρά. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By nido
#149338 Ερώτηση που δεν ξέρω μήπως πρέπει να την κάνω σε άλλο thread... Έχετε υπόψη καμιά πηγή για 206 που να μοιάζει με την εργοστασιακή της clarion σε απλότητα (ιδανικά να μην έχει καν δική της οθόνη, και να χρησιμοποιεί την επάνω) που να παίζει MP3 + να έχει bluetooth + να παίζει με τα χειριστήρια στο τιμόνι? Στη μαμίσια τα έχει παίξει το insert/eject του CD player (το οποίο είναι 10+ ετών και δε διαβάζει MP3) και δυσκολεύεται να τραβήξει μέσα και να βγάλει δισκάκια, και λέω να την αλλάξω (αφού πρώτα την ανοίξω μήπως είναι κανένα λαστιχάκι που παίρνει κίνηση απ' το μοτέρ κι έχει ξεραθεί, στην οποία περίπτωση αν αλλάζει μπορώ να βάλω κάποιο add-on από πίσω στο input του CD changer, να κάνω τη δουλειά μου).
Άβαταρ μέλους
By socratesn
:omg: :inlove:

Ελλάδα και συμφωνα με την περιγραφη ενας ιδιοκτητης σ ολη του τη ζωη :metalo:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
nido έγραψε:Ερώτηση που δεν ξέρω μήπως πρέπει να την κάνω σε άλλο thread... Έχετε υπόψη καμιά πηγή για 206 που να μοιάζει με την εργοστασιακή της clarion σε απλότητα (ιδανικά να μην έχει καν δική της οθόνη, και να χρησιμοποιεί την επάνω) που να παίζει MP3 + να έχει bluetooth + να παίζει με τα χειριστήρια στο τιμόνι? Στη μαμίσια τα έχει παίξει το insert/eject του CD player (το οποίο είναι 10+ ετών και δε διαβάζει MP3) και δυσκολεύεται να τραβήξει μέσα και να βγάλει δισκάκια, και λέω να την αλλάξω (αφού πρώτα την ανοίξω μήπως είναι κανένα λαστιχάκι που παίρνει κίνηση απ' το μοτέρ κι έχει ξεραθεί, στην οποία περίπτωση αν αλλάζει μπορώ να βάλω κάποιο add-on από πίσω στο input του CD changer, να κάνω τη δουλειά μου).

Συνήθως οι εξουσιοδοτημένοι μπορούν να σου βρουν μεταχειρισμένο, έχουν τα κονέ τους :s_wink
Έτσι κάναμε στο δικό μας 206, και για πηγή και για A/C....μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις λίγο βέβαια μέχρι να βρεθεί....ρίξε και κανά τηλέφωνο προς Βούρβαχη μεριά μπας και έχει κανένα μαγαζί εκεί...
Άβαταρ μέλους
By nido
#150017 Υποθέτω και του 207 (1 DIN) που παίζει και MP3 θα μπαίνει και θα λειτουργεί με το χειριστήριο του τιμονιού... ή παραείμαι αισιόδοξος... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#150020 Δεν μπαίνει, έχει άλλο πρωτόκολλο επικοινωνίας δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#150028 Εγώ θα επέλεγα πηγή του εμπορίου και καλωδίωση πχ από connects2 για να παραμείνουν ως έχουν τα χειριστήρια και η οθόνη.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
drdino έγραψε:Μπα, αυτό δεν το λες συνηθισμένο. Έχεις καμία φωτογραφία του ραγισματος;

Το βρήκα σήμερα...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#154209 Περνάει το λάδι από το κάρτερ στην τρόμπα.