vagmag έγραψε:Αλήθεια πως είναι με την γυάλινη οροφή η κατάσταση μέσα στο αυτοκίνητο τώρα το καλοκαίρι ;
Θα δωσω την απαντηση και ας μην εχω Τεσλα και λογικα θα την επιβεβαιωσουν και οι 2 κατοχοι. Οπως και στα συμβατικα αυτοκινητα, με κλιματισμό. Το πολυ πολυ βαζεις φιμε μεμβρανη ή το παραγγελνεις με το ρολό.
https://n26.com/r/thomasm9467
Για να δούμε τις ανασκευές τώρα.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Βέβαια αυτό δεν είναι Lidar, είναι κάτι αρκετά φθηνότερο και μάλλον το έχουν σαν τελευταίο καταφύγιο, δηλαδή πάλι θα προσπαθήσουν να το κάνουν με τις κάμερες, όσο τους παίρνει.
Προσεχώς και SC, σύμφωνα με τους ανταποκριτές μας.

< >
Δυο χρονια μετα και οσο να το προσπαθει δεν μπορει να κρυψει την ενοχληση που εχασε 10.000€ απο την τιμη του νεου με το καλημερα.
Τριγμοι που δεν εχουν διορθωθει ακομα, εχουν περιοριστει και δεν βγαινουν νεοι λεει, αλλα το πορτμπαγκαζ οποτε θελει κλεινει στραβα και λυση δεν υπαρχει , ισως αλλαχθει ο μηχανισμος.
Αυτονομια 350χλμ με 10% υπολοιπομενη που σημαινει μικροτερη απο οποιοδηποτε θερμικο και με τους SC σε συγκεκριμενα σημεια κανουν το ταξιδι σχετικα ευκολο προς αυτα.
Τουλαχιστον φορτιζει ακομα τσαμπα.
Αυτα απο εναν επαγγελματια του χωρου μιας και ειναι η δουλεια του να εγκαθιστα φορτιστες και φωτοβολταικα και το ηλεκτρικο ειναι σαν διαφημιση της εταιριας του. Οπως ειπε κι ο ιδιος "θελαμε ενα ηλεκτρικο και το πηραμε"
Α, και καλυμματα το καλοκαιρι για να μην γινουν κωλος τα λευκα καθισματα που ομως καθαριζουν ευκολα με μωρομαντιλο (τοτε γιατι να εχεις καλυμματα οεο; )
ΥΓ. Ο τριγμος που ακουγεται απο το ηχειο; στην Α pilar θα ηταν λογος να το καψω αν δεν σταματαγε
Fiat Panda 7,6l/100km
Το ηχείο, θα με τρέλαινε κι εμένα πάντως!
Anonymous Founder έγραψε:Δεν τον είδα δυσαρεστημένο πάντως, παρόλα τα σίγουρα ενοχλητικά θέματα που είχε (και έχει). Αντίθετο συμπέρασμα από εσένα βγάζω, ακόμη και για την αυτονομία, είπε πως βγάζει 250+250 χλμ χωρίς ενδιάμεση φόρτιση.
Το ηχείο, θα με τρέλαινε κι εμένα πάντως!
Εγω ακουσα για "διαδρομη που κανει καθε χρονο γυρω στα 350 χλμ που την βγαζει χωρις ενδιαμεση φορτιση"
Δεν ειναι 350 χλμ και ειναι 250; Ακομα χειροτερα διοτι εχει το LR.
Fiat Panda 7,6l/100km
Χθες 8%, σημερα 6%, αυριο με τη ζεστη θα ειναι 4% ή 11%? Μηπως το τελευταιο χιλιομετρο θα το κανω περπατωντας? Ρουλετα ειναι και γυριζει
Προσωπικά δεν θα με πείραζε καθόλου, αν δεν ήμουν κάθε μέρα στο δρόμο για μεγάλα ταξίδια εννοείται. Εκεί, δεν θέλεις ν'ασχολείσαι κάθε μέρα με την αυτονομία, diesel και καρκίνος FTW.