Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By pik.
panos2171 έγραψε:Καλά το ότι η California T είναι κάπως αποτυχημένη μπροστά και για τον π@υτσο με αυτό το βάψιμο δε σημαίνει ότι όλες οι Ferrari είναι έτσι.

δεν ειναι ολες ετσι .
Σωζεται η F12 . :lol:

οι αλλες ΓΤΠ ειναι...
χαλασαν ακομα και την 458...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#163117 Άποψη σου Πικ. Η πλειονοτητα διαφωνεί.
Άβαταρ μέλους
By karacop78
#163545 Το πιο "άσχημο" Ferrari, ή το λίγότερο όμορφο αν θέλετε, είναι το FF ΙΜΗΟ. Αυτή η καμπούρα πίσω δε χωνεύεται εύκολα. Αλλά περί ορέξεως...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#163561 Φήμες λένε ότι η νέα FF δεν θα έχει καμπούρα...
Άβαταρ μέλους
By pik.
REALZEUS έγραψε:Άποψη σου Πικ. Η πλειονοτητα διαφωνεί.

προφανως αποψη μου.
και επαναλαμβανω.

Βαλε διπλα διπλα μια Aventador SV και μια F12 ,παρκαρισμενες στην ιδια piazza και μετρα ατομα που θα πανε στην Λαμπο

Ακομα και την 488 να βαλεις με την Huracan... :lol:

πιο πολυ μου αρεσει η FF απο την 488!!!!!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#164584 Η F12 είναι ηθελημένα συγκρατημένη, στο πνεύμα των παλιότερων προσθιομήχανων GT (διαφωνώ με αυτή την στρατηγική, αλλά τι ξέρω κι εγώ σάμπως;). Αν βάλεις όμως μια LaFerrari δεν υπάρχει καν σύγκριση. Αυτό δείχνει ότι όταν θέλει η Ferrari να γίνει extreme, γίνεται πραγματικά extreme!

Όσο για τις άλλες... γούστα είναι αυτά. Αλλα απορώ πως μπορεί κάποιος να βρει όμορφη την FF. Ο σκοπός βέβαια δεν ήταν η ομορφιά, οπότε είναι πετυχημένο μοντέλο.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#164589 Δεν είπε κανείς ότι η FF είναι όμορφη, απλά είναι λιγότερο κιτς έκτρωμα σε σχέση με τα υπόλοιπα γυφταριά.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#164590 edit mod. O καθένας έχει δικαίωμα να μην του αρέσεικάτι, ακόμη και μια Ferrari. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#164614 Έφυγαν και από εδώ posts. Το λιγότερο τραγική η κόντρα σας πλέον. Έλεος [mod]
Άβαταρ μέλους
By panos2171
pik. έγραψε:
Βαλε διπλα διπλα μια Aventador SV και μια F12 ,παρκαρισμενες στην ιδια piazza και μετρα ατομα που θα πανε στην Λαμπο

Νομίζω ότι αυτή η κατηγορία αυτοκινήτων πόσο μάλλον οι συγκεκριμένες φίρμες έχουν το κοινό της. Εγώ στην F12 θα πήγαινα και στην 488 όντας fanboy της Ferrari. Το ίδιο ισχύει και για τους fan της Lambo.Την FF πάντως τη θεωρώ τραγική όπως επίσης και την 612.
Άβαταρ μέλους
By pik.
panos2171 έγραψε:
pik. έγραψε:

Νομίζω ότι αυτή η κατηγορία αυτοκινήτων πόσο μάλλον οι συγκεκριμένες φίρμες έχουν το κοινό της. Εγώ στην F12 θα πήγαινα και στην 488 όντας fanboy της Ferrari. Το ίδιο ισχύει και για τους fan της Lambo.Την FF πάντως τη θεωρώ τραγική όπως επίσης και την 612.

εγω μιλαω για τον απλο κοσμο.

Ο απλος κοσμος δεν θα γυρισει να κοιταξει καμμια Ferrari οταν διπλα του ειναι τα διαστημοπολοια απο την St Agata.
To εχω δει με τα ματια μου,απλα δεν κοιταζουν.
Οσον αφορα την FF, επετρεψε μου να πω οτι ειναι ενα πανεμορφο αυτοκινητο που η 488 θα ζηλευε να της εμοιαζε με αυτους τους γελοιους αεραγωγους στο πλαι
Για να μην μιλησω για τον ηχο που εχει η FF και τι σκ#τ$ εχει η 488...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
pik. έγραψε:Ο απλος κοσμος δεν θα γυρισει να κοιταξει καμμια Ferrari οταν διπλα του ειναι τα διαστημοπολοια απο την St Agata.

Ε όχι και καμία!!! :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By pik.
REALZEUS έγραψε:
pik. έγραψε:Ο απλος κοσμος δεν θα γυρισει να κοιταξει καμμια Ferrari οταν διπλα του ειναι τα διαστημοπολοια απο την St Agata.

Ε όχι και καμία!!! :rtfm: :rtfm: :rtfm:

ε ενταξει..... :lol:

:inlove: