Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#817352 Allianz είχαμε ασφαλίσει εμείς το i3
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#817440 Εκεί που κάποτε κατεβάζαμε μοτέρ και αλλάζαμε μπιέλες - πιστόνια, τώρα θα κατεβάζουμε μπαταρίες και θα αλλάζουμε battery packs
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#817511 Το έβλεπα εχθές, πολύ κράξιμο.

Yes, the Track Pack is (hopefully) solving the issue of LETHAL stock brakes (which were changed on this car). HOWEVER, the disasterous suspension remains unchanged with the track pack. The car loses every balance if it's not traveling straight under acceleration. It makes unpredictable movements. Great for the straights, but no way the Nürburgring Lap Time was set with a stock car. To all the Plaid owners: enjoy the car on the straight roads and some tracks with run off. Bumpy surfaces like the Nordschleife will send you in the wall unexpectedly.

Μου θύμισε σχόλια για παλιά muscle cars. Όπου οι Ευρωπαίοι έκραζαν τους Αμερικάνους ότι τα αυτοκίνητα τους είναι μόνο για την ευθεία.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#817514 Tί σε εκπλησσει;

Ενα 0-100 δεν εχει καταντησει η αυτοκινηση; Δες τα δημοφιλεστερα βιντεο, 0-100 και drag race.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
g8777 έγραψε:Tί σε εκπλησσει;

Ενα 0-100 δεν εχει καταντησει η αυτοκινηση; Δες τα δημοφιλεστερα βιντεο, 0-100 και drag race.
Είναι απλό, βολεύει να βγει και μεροκάματο...
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#817521 Ψιλοαναμενόμενο το όλο αποτέλεσμα. Το αμάξι εννοείται δεν είναι για γρήγορη οδήγηση στην πίστα (κυνήγι χρόνων κτλ) (track pack ή μη). Το «ανησυχητικό» είναι η τεράστια ιπποδύναμη που δίνεται απλόχερα στο 1/10 της τιμής στην οποία συνήθως βρίσκεις αυτά τα άλογα χωρίς να συνοδεύεται από τα απαραίτητα περιφερειακά (φρένα, αναρτήσεις)

Να το βάλεις για χαβαλέ σε μία πίστα εννοείται, έτσι και αλλιώς στο ρυθμό αυτών των 2 το 99% των ιδιοκτητών δεν θα μπορέσει να πάει, αλλά εκτός του ότι αυτά τα νούμερα ιπποδύναμης θέλουν χέρια (και στο δρόμο, όχι μόνο πίστα), μου φαίνεται επικίνδυνο το ανεπαρκές πακέτο φρένων/αναρτήσεων
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#817990 @Scotch Επηρεάζεται η κατανάλωση από το πόσο φορτωμένο είναι το αμάξι? Εχεις δει διαφορά?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#818004 Λογικά κάποια διαφορά θα υπάρχει, αλλά μάλλον είναι ασήμαντη. Εγώ δεν έχω προσέξει κάτι σε διαδρομές που κάνω μόνος και με όλη την οικογένεια.
Θα σου πω, χαρακτηριστικά, πως σε πολλές κοινές διαδρομές με model 3, που είναι ~200 κιλά πιο ελαφρύ, οι διαφορές στην κατανάλωση είναι της τάξεως των 0,02 wh/100km (με ταχύτητες <110km/h.... από εκεί και πάνω ανοίγει λογικά η ψαλίδα, αλλά μάλλον λόγω αεροδυναμικής και όχι βάρους τόσο).

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#818006 Έτσι λέγεται, αλλά ούτε σ' αυτήν την περίπτωση έχω προσέξει κάτι ιδιαίτερο που να μου έκανε εντύπωση (όπως μου κάνει για παράδειγμα αν αντί για 130 πάω με 160)

< >
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Scotch έγραψε:Έτσι λέγεται, αλλά ούτε σ' αυτήν την περίπτωση έχω προσέξει κάτι ιδιαίτερο που να μου έκανε εντύπωση (όπως μου κάνει για παράδειγμα αν αντί για 130 πάω με 160)
ok...
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#818074 ΔΟΚΙΜΗ
Το Tesla Model Y Performance είναι το απόλυτο οικογενειακό. Το απόλυτο καθημερινό. Το απόλυτο σπορ. Κι όλα αυτά σε τιμή πρόκληση με κατανάλωση σπουργιτιού.

https://cartalk.gr/tesla-model-performance-2/
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#818076 Ωραίο τεστ Δημήτρη. Κάνε στο καπάκι και ένα του long range να μας πεις διαφορές

Κάπου αναφέρεις ότι δεν έχει led matrix. Έχει, αλλά ακόμη περιμένουμε το update για να προσφέρουν κάποιες έξτρα δυνατότητες.

< >