Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:https://www.facebook.com/share/v/14WchgYPYhC/?mibextid=wwXIfr

Αυτό είναι :-)

Δε μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι το έχω στο γκαράζ μου. Κάθε φορά που το πάω βόλτα τσιμπιέμαι.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#904214 Είναι λίγο γρήγορο

Εικόνα

100-200 έβγαλα 9 αλλά από στάση και είναι λίγο περίεργος ο δρόμος. Ίσως βγάζει κάτω από 9 οριακά.

Το 0-100 του είναι ζαλάδα. Είναι ΠΟΛΥ γρήγορο !

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#904216 Με εντυπωσιάζουν και οι αποστάσεις, μέσα σε 9 μέτρα, δύο μήκη του οχήματος, έχει πιάσει τα 50χλμ/ώ και σε μόνο 57 έχει πιάσει τα 100χλμ/ώ!
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sknipper έγραψε:Με εντυπωσιάζουν και οι αποστάσεις, μέσα σε 9 μέτρα, δύο μήκη του οχήματος, έχει πιάσει τα 50χλμ/ώ και σε μόνο 57 έχει πιάσει τα 100χλμ/ώ!

Μέχρι τα 150 είναι πύραυλος. Το κάνει σε 7,5 δευτ. Είναι παλαβό.

Μετά από 150-200 μάλλον το περιορίζει το σασμάν γιατί ίσως λόγω ρύπων είναι σχέσεις από 4η και πάνω είναι πιο μακριές. Από 150-200 είναι με 6η.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#904225 Εντυπωσιακό! Αλλά είναι σωστά βαθμονομημένο ή παίρνει δεδομένα από το κοντέρ; Θα είχε ενδιαφέρον μιa επαλήθευση με V-Box ή Dragy.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
REALZEUS έγραψε:Εντυπωσιακό! Αλλά είναι σωστά βαθμονομημένο ή παίρνει δεδομένα από το κοντέρ; Θα είχε ενδιαφέρον μιa επαλήθευση με V-Box ή Dragy.

Είναι μέσα από την εφαρμογή trackpace που έχουν τα AMG.

Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί GPS για να σου βγάζει χρόνο, ταχύτητα κλπ στη πίστα. Όταν ανέβηκα Σέρρες τη πρόσθεσα και μετά εκεί έβλεπα χρόνο συν όλα τα άλλα δεδομένα που λογκάρει εργοστασιακά (throttle/brake position, steering angle, G-meter, power/torque) κλπ.

Το trackpace έχει δυο εφαρμογές. Track & drag race.

Οπότε GPS είναι. Είχα και draggy μαζί μου και έβγαλε 3,78 στο συγκεκριμένο run (και 1,5 δευτ για το 0-50).

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
REALZEUS έγραψε:Διαολομένα γρήγορο!!!

Σου μιλάω ειλικρινά, στο launch ζαλίστηκα. Δε το περίμενα.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#904239 Σε πιστεύω, Μια φορά κι εγώ θυμάμαι launch control με Ferrari 599 στην πίστα των Σερρών και τα είδα όλα κωλυώμενα. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#904241 Και δεν μιλάμε για κάρτ ή τίποτα ελαφριά Caterham, 1,5 τόνο αυτοκίνητα. Τα καημένα τα λαστιχάκια.....
Άβαταρ μέλους
By Serf
Serf έγραψε:
Nikos! έγραψε:[...]

Εδώ τώρα τα έχεις όλα και δε κάνεις κάτι άλλο.

< >

Famous last words!!

Παράθεση για μελλοντική χρήση :lol:

Εισαγωγή-εξάτμιση-πρόγραμμα μετράνε;

Nikos! στο facebook έγραψε:Καλησπέρα παίδες! Με από το Evo X, το πρώτο μου Mercedes. A45s AMG με Eventuri εισαγωγή και ολόσωμη akrapovic, πρόγραμμα oriakos… 520 άλογα. Το λατρεύω
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Serf έγραψε:
Serf έγραψε:
Nikos! έγραψε:[...]

Εδώ τώρα τα έχεις όλα και δε κάνεις κάτι άλλο.

< >

Famous last words!!

Παράθεση για μελλοντική χρήση :lol:

Εισαγωγή-εξάτμιση-πρόγραμμα μετράνε;

Nikos! στο facebook έγραψε:Καλησπέρα παίδες! Με από το Evo X, το πρώτο μου Mercedes. A45s AMG με Eventuri εισαγωγή και ολόσωμη akrapovic, πρόγραμμα oriakos… 520 άλογα. Το λατρεύω

Χαχα. Έτσι το πήρα :P

< >