Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#903980 Ολοκαίνουργιο βίντεο με την ολοκαίνουρια Mercedes-Benz GLC 400 4Matic EQ
https://youtube.com/watch?v=z-2HhVTiAWc ... WIBqKtRGbDΕικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Ηταν που δε θα το έβαζα Σέρρες

Εικόνα

< >

Ωραίος ρε Νίκο. Τα χαίρεσαι. Μπράβο. Μικρή η ζωή :iconcool:
Αναμένουμε review VS Evo και χρόνο γύρου πίστας. Enjoy.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ηταν που δε θα το έβαζα Σέρρες

Εικόνα

< >

Ωραίος ρε Νίκο. Τα χαίρεσαι. Μπράβο. Μικρή η ζωή :iconcool:
Αναμένουμε review VS Evo και χρόνο γύρου πίστας. Enjoy.

Ήρθα λίγο ανοργάνωτος με σκοπό να μη μπω γιατί ούτε τακάκια καλά είχα, ούτε ευθυγράμμιση, ούτε λάστιχα. Έχει κάτι τελειωμένα 4s.

Έκανα τη χάρη σε ένα φίλο και τελικά κόλλησα.

Έχει φοβερή παραμετροποίηση και track focused UI.

Εικόνα

Έχει τη πίστα μέσα και βλέπεις τηλεμετρία:

Εικόνα

Στο race έχει διαφορικά στο expert που σου δίνει τη περισσότερη ροπή στον έξω αριστερό για να σε βγάλει. Το κάνει στην ουσία πισωκίνητο.

Και αυτή είναι η μαγεία του. Το οδηγάς σα πισωκίνητο.

Δεν έχει τη μούρη (είσοδο) του εβο (το οποίο βέβαια είχε σλικ λάστιχο κοιλοβερ συνεμπλοκ και ευθυγράμμιση βέβαια), αλλά κουβαλάς περισσότερα χλμ, το νιώθεις πιο ανάλαφρο γιατί δε κουβαλάς 3 διαφορικά και η έξοδος του με ελαφρύ κωλο έξω είναι μαγική.

Η ανάρτηση ακόμα και στη σκληρή ρύθμιση για πίστα είναι μαλακή, θέλει τακάκι και καλό λάστιχο και είναι κάτω από το 29.

Για πλάκα, βόλτα με μαμά σεταπ χάλια λάστιχο και φυλαγμένος παντού έκανα 35.

Επίσης το αυτοκίνητο έχει ΘΕΙΚΟ ήχο με την ακραποβιτς. Κάνει σαν v10 και κρακλς.

Στην εθνική ήρθα χαλαρά μουσικούλα με 9.7

Εικόνα

Και στα τούνελ πυροβόλησε. Πίστα race και κάνει παπάδες.

Ωραίο χαρακτήρα έχει και ακούραστο. Ούτε να ανεβάσει θερμοκρασίες το σασμάν ούτε τίποτα.

Παρά πολύ ωραίο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kostis20 έγραψε:Στο ταξίδι πώς ήταν Νίκο?

Στο ταξίδι ήταν πολύ ωραίο. Οικονομικό με 9,7 μέση (με όρια αλλά αρκετά ανοίγματα και μπαμ μπουμ μέσα στα τούνελ), πολύ smooth και progressive τα matrix led, ωραίο ηχοσύστημα (burmeister), Offradio….απόλαυση! Άνετα πάω μέχρι το ρινγκ.

Κάπως σκληρό όμως το κάθισμα, αλλά μέσα ήσυχο γενικά και πολύ άνετο στο comfort. Αν ήθελες να πατήσεις κατέβαζε 2 σχέσεις κάτω κατευθείαν χωρίς να περάσει στη προηγούμενη. Στα 130 με 8η είναι στις 2k στροφές. Μέσα στα τούνελ γύριζα στο individual που τα έχω κλαπετα ανοιχτά και γίνεται πόλεμος.

Η εξάτμιση έχει φοβερή ισορροπία. Ακούγεται εκεί που πρέπει και όσο πρέπει όταν πρέπει.

Έκανα ένα launch τώρα και μου κουνήθηκε το κεφάλι. Ζαλίστηκα. Απίστευτα γρήγορο!

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε: Μπουσε στο 100-200 είσαι πιο γρήγορος

Εγώ το γνωρίζω. Καλά, όχι μόνο στο 100-200. Σε όλα τα ρολ. Μόνο από στάση δεν πατάω και χαμηλά ρολ με 1ες. FWD & manual = αδύνατον.

Nikos! έγραψε:
BARHonda έγραψε:7.5 χήνες εξάτμιση? WTF

Τρελό. Ακραποβιτς όμως. Πανάλαφρη και ήχο άκρως ερωτεύσιμο

https://youtube.com/shorts/tP4JX-E9cYs? ... ceWKcG3wv3

< >

Με το Νίκο γνωριστήκαμε πριν από 20-21 χρόνια. Παιδάκια τότε. Βρεθήκαμε πρώτη φορά στο Village cinema του Ρέντη το οποίο τότε ανθούσε κυριολεκτικά. Είχαμε τότε εγώ την κόκκινη 147, εκείνος την μαύρη κούκλα 147. Εγώ είχα τρέλα με τα γκάζια, εκείνος είχε τρέλα με τα (μαμά) έξτρα και τα λουκς. Έτσι εγώ είχα την καλή την 120άρα και εκείνος την 105άρα σε πολύ πλούσια έκδοση. Εκ τότε έχω οδηγήσει σχεδόν όλα του τα αυτοκίνητα νομίζω, ακόμη και ένα γιγαντιαίο εταιρικό Skoda, με τελευταίο το Evo. Χωρίς να έχω οδηγήσει την 45άρα, πιστεύω ότι είναι το πιο πλήρες αμάξι που πήρε ποτέ, από την petrolhead οπτική γωνιά.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε: Μπουσε στο 100-200 είσαι πιο γρήγορος

Εγώ το γνωρίζω. Καλά, όχι μόνο στο 100-200. Σε όλα τα ρολ. Μόνο από στάση δεν πατάω και χαμηλά ρολ με 1ες. FWD & manual = αδύνατον.

Nikos! έγραψε:
BARHonda έγραψε:7.5 χήνες εξάτμιση? WTF

Τρελό. Ακραποβιτς όμως. Πανάλαφρη και ήχο άκρως ερωτεύσιμο

https://youtube.com/shorts/tP4JX-E9cYs? ... ceWKcG3wv3

< >

Με το Νίκο γνωριστήκαμε πριν από 20-21 χρόνια. Παιδάκια τότε. Βρεθήκαμε πρώτη φορά στο Village cinema του Ρέντη το οποίο τότε ανθούσε κυριολεκτικά. Είχαμε τότε εγώ την κόκκινη 147, εκείνος την μαύρη κούκλα 147. Εγώ είχα τρέλα με τα γκάζια, εκείνος είχε τρέλα με τα (μαμά) έξτρα και τα λουκς. Έτσι εγώ είχα την καλή την 120άρα και εκείνος την 105άρα σε πολύ πλούσια έκδοση. Εκ τότε έχω οδηγήσει σχεδόν όλα του τα αυτοκίνητα νομίζω, ακόμη και ένα γιγαντιαίο εταιρικό Skoda, με τελευταίο το Evo. Χωρίς να έχω οδηγήσει την 45άρα, πιστεύω ότι είναι το πιο πλήρες αμάξι που πήρε ποτέ, από την petrolhead οπτική γωνιά.

Εικόνα

Ισχύει. Φοβερά πλήρες! Τα κανει ολα. Σε πάει Σέρρες με 9λτ/100, γυρίζει στο 30 και σε φέρνει πίσω.

Δεν είναι εβο. Και όταν λέω δεν είναι εβο δεν εννοώ μόνο το θρύλο που ακολουθεί το εβο και τα μούτρα που έλεγα αλλά αυτό το διαρκές ψάξιμο και βελτίωση που έχει το εβο :lol:

Εδώ τώρα τα έχεις όλα και δε κάνεις κάτι άλλο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Serf έγραψε:
Nikos! έγραψε:[...]

< >

Famous last words!!

Παράθεση για μελλοντική χρήση :lol:

Κοίταζα κάτι κοιλοβερ αλλά όλες θέλουν ακύρωση του dcc και δε ψήνομαι. Νομίζω δεν υπάρχει καμία που να δουλεύει με το εργοστασικό και να αλλάζει σκληρότητα.

< >
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#904019 Δεν υπάρχει το τέλειο αμάξι για όλες τις χρήσεις, κάπου θα χάσεις, κάπου θα κερδίσεις

Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις (και τι σε ταυλώνει πάνω απ'όλα) αλλά και τι χρήση μπορείς να του κάνεις
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
BARHonda έγραψε:Δεν υπάρχει το τέλειο αμάξι για όλες τις χρήσεις, κάπου θα χάσεις, κάπου θα κερδίσεις

Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις (και τι σε ταυλώνει πάνω απ'όλα) αλλά και τι χρήση μπορείς να του κάνεις

Ναι ναι πολύ σωστό.

Αυτό έχει τον χαρακτήρα που έψαχνα για να είμαι ειλικρινής γιατί κάπως με κούρασε το εβο να είναι αμάξι αποκλειστικά ΣΚ. Λίγο που δεν έχει καταλύτη, λίγο το θέμα της άνεσης/ηχομονωσης (αφήνω κατανάλωση εκτός) κάπως κούρασε.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Nikos! έγραψε:
Serf έγραψε:
Nikos! έγραψε:[...]

< >

Famous last words!!

Παράθεση για μελλοντική χρήση :lol:

Κοίταζα κάτι κοιλοβερ αλλά όλες θέλουν ακύρωση του dcc και δε ψήνομαι. Νομίζω δεν υπάρχει καμία που να δουλεύει με το εργοστασικό και να αλλάζει σκληρότητα.

< >
Θα πρέπει να μπορείς να επέμβεις στο DCC. Όλα ηλεκτρονικά ελέγχονται, πρόγραμμα θέλει, βελτίωση κινητήρα, βελτίωση κιβωτίου, βελτίωση ανάρτησης.... :roll: