Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#423937 Ωραίος ακόμα μια φορά blinkys! To χα βάλει στα bookmarks να σε διαβάσω :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#424095 Blinkys εισαι θεός. (Από κοντά μοιάζει με άνθρωπο βέβαια, ημιφαλακρό, με βαρύτητα! ) :s_drinks :lipsealed:

Αυτοί με τα Ντάτσουν, πάντα τα κάνουν όλα καλύτερα
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#424167 Από το καλό 323 είχα μια αδυναμία στα mazda... Ευτυχώς Χαλκιδική κατεβαίνουν Βαλκάνιοι κ βλέπουμε κάποιο καινούργιο μοντέλο....Άραγε θα είχε τύχη στην ελληνική αγορά? Νομίζω είναι awd ΕικόναΕικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
dekouk έγραψε:Ευτυχώς Χαλκιδική κατεβαίνουν Βαλκάνιοι κ βλέπουμε κάποιο καινούργιο μοντέλο

Μασούτης Χανιώτης; :lol:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
saxon_747 έγραψε:
dekouk έγραψε:Ευτυχώς Χαλκιδική κατεβαίνουν Βαλκάνιοι κ βλέπουμε κάποιο καινούργιο μοντέλο

Μασούτης Χανιώτης;

< Note >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#424228 πολύ ομορφο το μαζντα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By cosneo

Ισχύει!

Ιδιως ΣΚ στο κοντινό μου παρκινγκ του Pastazi γίνεται έκθεση αυτοκινήτων.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#424244 Και εμένα μου φαίνεται ότι είναι το ομορφότερο στην κατηγορία του
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#430823 Zoom zoom racing vol δεν θυμάμαι +1

Ο επίλογος του δράματος (βλέπε παρακάτω) δεν θα μπορούσε να είναι πουθενά αλλού εκτός από την πόλη της Δράμας. Αυτή τη φορά στο κάθισμα του συνοδηγού βρισκόταν ο φίλος μου ο Μήτσος. Ένας ημιφαλακρός κι ένας εντελώς φαλακρός (ο Μήτσος) λοιπόν, ξεκίνησαν Σάββατο πρωί για τη Δράμα. Το σχέδιο ήταν να κοιμηθούμε εκεί και Κυριακή πρωί να είμαστε φρέσκοι για τον αγώνα. Θα βρίσκαμε εκεί ένα φιλαράκι και πατριωτάκι που τρέχει με ένα Ε30 με πολλάαααα κυβικά (δε λέω πόσα γιατί μπορεί να μας διαβάζει και κανένας εφοριακός) και το απόγευμα του Σαββάτου την παρέα θα ολοκλήρωνε ένας ακόμα συντοπίτης με ένα ascona που παίζει στα ίσια με Μ3 Ε46. :lipsealed:

Με τον Μήτσο να διαβάζει το δρόμο σαν συνοδηγός σε ράλλυ (παίζει του χρόνου να κάνω το ντεμπούτο μου σαν συνοδηγός με τον εξαίρετο αυτό κυριο, αν όλα πάνε καλά) και αφού δεν χαλάσαμε κανένα διακόπτη στο Μάζντα, φτάσαμε στη Δράμα. Θα απορείτε για τους διακόπτες αλλά θα σας εξηγήσω. Ο φίλος μου ο Μήτσος δε θέλει μουσική και ανοιχτά παράθυρα. Εγώ άνοιγα τα παράθυρα και το ραδιόφωνο , κι αυτός τα έκλεινε. Όποιος πει ξανά τίποτα για την ποιότητα υλικών στα Ιαπωνικά θα τον βάλω να ταξιδέψει με τον Μήτσο σε καύσωνα και θα του δώσω και εντολή να ανοίγει το καλοριφέρ . :twisted:

Συζητώντας για το τι θα φάμε, μιας και οι δυο ήμασταν νηστικοί από το πρωί, ρίχνει την ιδέα ο Μήτσος να πάμε στο ξενοδοχείο που είχε μείνει παλιότερα και ήξερε ότι έχει καλό φαγητό. Ήταν και έξω από την πόλη οπότε η ιδέα του να μη ψάχνω να παρκάρω σε άγνωστα λημέρια με βρήκε σύμφωνο. Εκεί λοιπόν έφαγα τη μεγαλύτερη μακαρονάδα που έχω φάει ποτέ. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως τα κατάφερα και (ενώ είμαι μακαρονάς) παίζει να μη ξαναφάω μακαρόνια για τα επόμενα δέκα χρόνια. Νομίζω ότι για τον κιμά που είχε μέσα θυσιάστηκε μια ολόκληρη πελάτισσα του φίλτατου blackpug.

Ξεκούραση στο ξενοδοχείο με μένα να προσπαθώ να θυμηθώ σε ποια πλευρά πρέπει να ξαπλώσεις για να χωνέψεις πιο γρήγορα και τον Μήτσο να συναγωνίζεται ροχαλίζοντας τον τοπικό ήρωα με το Opel Manta που είχε μαγαζί απέναντι από το ξενοδοχείο και έκανε δοκιμές για την Κυριακή. Το απόγευμα είπαμε να δούμε και λίγο την Δράμα οπότε κανονίστηκε καφές με όλη την παρέα. Δεν προλάβαμε να μπούμε καλά καλά στο κέντρο της πόλης όταν η τεράστια ποσότητα μακαρονιών στο στομάχι μου άρχισε να διαμαρτύρεται πιο έντονα και από παίχτη του Ολυμπιακού που ζητάει πέναλτυ. :innocent: :tomato:
Επιστροφή στο ξενοδοχείο λοιπόν. Δεν ξέρω αν έχετε πάει στη Δράμα, αλλά σας το λέω ότι έχει πολλά φανάρια. Και σε όλα με έπιασε κόκκινο. :rant: Με τόσες γρήγορες εκκινήσεις είμαι έτοιμος για το πρωτάθλημα dragster του χρόνου. Το ...δραμα το γλυτώσαμε πάντως. :shifty:

Η υπόλοιπη μέρα πέρασε πολύ όμορφα με την παρέα και τις ευχές φίλων, γνωστών κτλ μιας και εκείνη τη μέρα γινόμουν 24 με 10 χρόνια εμπειρίας ή με κάμποσο ΦΠΑ , όπως θέλετε πείτε το. :lol: Το βραδυ με πήρε τηλέφωνο φίλος από Θεσσαλονίκη και είχε την φαεινή ιδέα να με ρωτήσει πως θα έρθει στον χώρο που θα γινόταν η δεξιοτεχνία. Αφού δεν έφτασε Καβάλα ο άνθρωπος, πάλι καλά. :lipsealed: Εγώ πάντως τον προειδοποίησα ότι δεν είμαι καλός στο να δίνω οδηγίες. Αχαριστία όμως . Εγώ τον έστειλα κοντά στη θάλασσα και ο αλήτης με κυνηγούσε την Κυριακή με τον σταυρό που είχε για να αλλάξει λάστιχα. Δεν βοήθησε και το ότι του είπα ότι με το σταυρό στο χέρι και με το opel που οδηγάει δεν θα κάνει προκοπή.

Με αυτά και με αυτά έφτασε και η ώρα του αγώνα. Μαζέψαμε τα πράγματα από το ξενοδοχείο και φτάσαμε στο πάρκινγκ που θα γινόταν η δεξιοτεχνία. Λάστιχα είχαμε αλλάξει στο ξενοδοχείο, με ένα υπάλληλο εκεί να έχει κολλήσει ότι έχω ξαναπάει και με θυμάται και εγώ να επιμένω ότι πρώτη φορά πατάω το πόδι μου στη Δράμα. Μάλλον πρέπει να αρχίσω να ψάχνω για δίδυμο αδερφό προς τα εκεί. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Στα του αγώνα τώρα. Κάτι το ότι στο μυαλό μου υπάρχει ήδη το επόμενο πρότζεκτ, να σταματήσει δηλαδή να ταλαιπωρείται το καημένο το αμαξάκι μου, κάτι ότι για πρώτη φορά είχα μεγάλο νούμερο και άργησα να τρέξω, κάτι το ότι για κάποιο λόγο δεν μπόρεσα ποτέ να συγκεντρωθώ, τα κάναμε σκ@τά. :lol:
Το πρώτο σκέλος κράτησε τόσο πολύ που ήμουν σίγουρος ότι όταν βγω από εκεί μέσα θα έχω μείνει μόνος και θα έχουν φύγει όλοι γιατί θα έχουν βαρεθεί. :lol: Ήλπιζα μόνο να έχουν αφήσει την τέντα για να μη με τρώει ο ήλιος. Τελικά όλοι ήταν ακόμα εκεί οπότε είχα τη δυνατότητα να τρέξω και δεύτερο σκέλος.

Αποφάσισα να σοβαρευτώ λοιπόν και κατέστρωσα ένα σατανικό σχέδιο. :twisted: Σε ένα σημείο της διαδρομής έπρεπε να αλλάξεις πορεία (στροφή 90 μοίρες) προς τα δεξιά στρίβοντας μπροστά από ένα βαρέλι και όλοι το έκαναν με χειρόφρενο. Λέω "ρε Γιάννη τόσα βιντεάκια του Λεμπ έχεις δει, έχεις διαβάσει και το βιβλίο του Σέννα, στρίψε με γραμμές και άσε το χειρόφρενο". Ήμουν σίγουρος ότι θα κέρδιζα αρκετό χρόνο. Φτάνω λοιπόν στο επίμαχο σημείο με την εξωφρενική ταχύτητα των 30 κάτι χλμ/ώρα , στρίβω το τιμόνι και κερδίζω μια φωτογραφία στα άρθρα που διαβάζετα στα διάφορα αυτοκινητιστικά site δίπλα στον όρο υποστροφή. Βρε τι γκάζι άφησα, τι το παρακάλεσα το Μάζντα να στρίψει, τι το απείλησα ότι δε θα φτιάξω άλλο αυτοκίνητο και θα τρέχω με αυτό, τι το τιμόνι ίσιωσα , αυτό εκεί ... να μου κάνει μούτρα. Όταν τελικά αποφάσισε να στρίψει ήθελα χάρτη για να βρω το επόμενο εμπόδιο. Βέβαια ο χρόνος από το πρώτο σκέλος έπεσε και έτσι κατάφερα να τερματίσω πρώτος στην κατηγορία μου, αν γυρίσετε ανάποδα την κατάταξη. Έκτος από τους έξι συμμετέχοντες. :yahoo:

Ο γυρισμός , μετά από μια στάση για φαγητό (όχι δεν έφαγα μακαρόνια πάλι), με βρήκε να ανοίγω τα παράθυρα στα τούνελ της Εγνατίας για να ακούω τα καρμπυρατέρ του Ascona και τους πολλούς κυλίνδρους της BMW. :inlove: Χαλάλι τους που μου έκαναν πλάκα σε όλο το δρόμο όταν με τα 105 καθαρόαιμα, Ιαπωνικα μου άλογα προσπαθούσα να τους ακολουθήσω.

Κάπου εδώ (νομίζω) κλείνει την αγωνιστική του καριέρα το άμοιρο το Μαζντάκι μου , μιας και ελπίζω το χειμώνα να με πληρώσει κανένας Χριστιανός (ή και άλλης θρησκείας) και να ξεκινήσω ένα άλλο , πιο κατάλληλο πρότζεκτ. Βέβαια την ώρα που γράφεται αυτό εδώ το κείμενο στην διπλανή καρτέλα στον Μοτζίλα, υπάρχει η αναζήτηση Mazda 2 coilovers , και στην παραδίπλα Mazda 2 LSD και τέλος στην ακόμα παραδίπλα το car.gr :lol:

Επειδή κι εσείς μάλλον θα βαρεθήκατε να με διαβάζετε, σκέφτομαι να ανοίξω θεμα για το ποιο θα είναι το επόμενο μου πρότζεκτ. Βέβαια σας προειδοποιώ από τώρα ότι θα πρέπει να έχετε υπομονή. :lipsealed:

Τι κατάλαβα απ' όλη αυτη την ιστορία; Ότι με καλή παρέα και μικρό σχετικά μπάτζετ μπορείς να περάσεις καλά. Καλά,χρυσά και άγια τα πολλά άλογα, οι σοφιστικέ αναρτήσεις και τα ακριβά ημισλίκ αλλά ακόμα και με εργοστασιακό αυτοκίνητο (ούτε καν σπορ έκδοση), λάστιχα που κάνουν μόνο για γλάστρες ή για προστατευτικά σε κάποια καρτόπιστα και ελάχιστο προσωπικό χρόνο, η διασκέδαση είναι εγγυημένη.

ΥΓ. 1 Ο Μήτσος με ψήνει να πάμε και στο Κιλκίς τέλος του μήνα. Εγώ δεν θέλω, αλλά τα ηρωικά Μισελέν που έχω για πίσω αντέχουν ακόμα και ας μοιάζουν σαν να τα έχεις περάσει από τον τρίφτη (όχι τον δικό μας εδώ που γυρνοβολάει στις Ολλανδίες, τον άλλο του τυριού).

ΥΓ 2. Βιντεάκι απο το φβ, μπορώ να ανεβάσω ; Μπορεί κανείς σας να έχει αυπνίες οπότε θα τον βοηθήσω να κοιμηθεί. :lol:
Άβαταρ μέλους
By elvet
#430879 :metalo: :metalo:
αντε και ασον Κιλκίς μεριά.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#430919 όταν βλέπω καινούργιο ποστ στο μαζντοφόρουμ είμαι σίγουρος πλέον οτι ο μπλινκυς διαλύει λάστιχα :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#430929 Καλά, όπως πάντα, απολαυστικότατος σε όλα, αλλά εδώ:

blinkys έγραψε: εκείνη τη μέρα γινόμουν 24 με 10 χρόνια εμπειρίας ή με κάμποσο ΦΠΑ

Ξεράθηκα στα γέλια! :s_rofl :s_rofl :s_rofl :metalo: :metalo: :s_rofl :s_rofl

Και εις ανώτερα απ' όλες τις απόψεις! :metalo: