Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
dstou έγραψε:Kάποια σχεσούλα μάλλον θα την έχει, υποθέτω δηλαδή. Ίσως να πρασινίσει λιγουλάκι το προφίλ της χρησιμοποιώντας ότι έχει εύκαιρο στο ράφι, μέρες που είναι και παίζουν διαρκώς πρωτοσέλιδα.
Βλάκες και αγύριστα κεφάλια οι επιμένοντες σε άτμο.Αφού πουλάνε τα τούρμπα, εσείς τι κάνετε ρε ούφα? Έχεις π.χ. την Λέξους και ξεκίναγε το ΙΣ από τα 2.500 κυβικά, άμα το είχε η Άουντι θα είχε βάλει το τρικύλινδρο από το Πόλο και το ντράιβ θα ηχούσε παιάνες.

Kαι η Lexus εβαλε 2.0τ στο 250 και μαλιστα για την αγορα της Αμερικής. Κανενα πρόβλημα με αυτους τους κινητήρες και μαλιστα δεν χρειαζονται 3.0 τούρμπο εκτος και αν οδηγας στην Οταμπαν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#214685 Εχοντας οδηγησει παντως 2λιτρο υβριδικο Α8, το αποτελεσμα ειναι εντελως αστειο.

<+
Άβαταρ μέλους
By dstou
Εχοντας οδηγησει παντως 2λιτρο υβριδικο Α8, το αποτελεσμα ειναι εντελως αστειο.

Mα, όπως λέει ο συντάκτης, δεν θες να μειώσεις το λειτουργικό κόστος? :lol:

Kαι η Lexus εβαλε 2.0τ στο 250 και μαλιστα για την αγορα της Αμερικής.

Γι' αυτό λέω 'ξεκίναγε' ρε συ. Σιγά σιγά άρχισαν να ξυπνάνε και τα ούφο. Έστω και στραβά.
Τούρμπο στην αγορά της αμερικής, εκεί όπου δεν ασχολούνται με τα κυβικά... :vava:
Εδώ που τα λέμε όμως, άμα βάλει τον τρικύλινδρο από τα τρίδυμα, δίνω προκαταβολή αμέσως. Κρίση έχουμε, χαμηλά κοστολόγια θέλουμε. :superman:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#214901 Έχω για σήμερα και αύριο Α1 5θυρο 1.4Τ. Εμετός. Σε κάθε επίπεδο. :s_cry
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#214945 Τα γκάζια του είναι το μικρότερο από τα προβλήματά του. Από τέτοια είναι αξιοπρεπέστατο. Και στα 170χαω βράχος στην Α.Ο. Σε όλα τα άλλα όμως...βράστα Χαράλαμπε...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Deleted User 1 έγραψε:Τα γκάζια του είναι το μικρότερο από τα προβλήματά του. Από τέτοια είναι αξιοπρεπέστατο. Και στα 170χαω βράχος στην Α.Ο. Σε όλα τα άλλα όμως...βράστα Χαράλαμπε...

Ετσι ακριβώς.Απορω πόσο άσχετος πρεπει να είσαι για να πας να δώσεις τόσα λεφτα για το Α1.
Εχώ παρατηρήσει πολλά σημεία της κατασκευής του και βλέπω πόσο ίδιο είναι με το παλιο μου ibiza του 2004...
Aκόμα και οι δαγκάνες των φρένων είναι ίδιες απο τότε.Το ίδιο και διαφορα περιφεριακά του κινητηρα.Το ίδιο ισχύει και για τις αναρτήσεις εκτός από καποιες μικροαλλαγές είναι ακόμα ίδιες...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#215000 Μιλάμε για ένα ΜΕ-ΤΡΙΟ-ΤΑ-ΤΟ αυτοκίνητο που δεν υπερτερεί σε τίποτα από τα καλά supermini παρά μόνο στην τιμή. Είναι δεύτερη φορά που έχω για κάποιες μέρες (την προηγούμενη ήταν 3θ και το είχα για καμια βδομάδα) και νομίζω έχω εξάγει ασφαλή συμπεράσματα.

Κιβώτιο μετριότατο που ουδεμία σχέση έχει ούτε καν με Golf, ποιότητα ότι βλέπει η πεθερά (δεν τρίζει τίποτα βέβαια αλλά είναι και ελάχιστα τα χιλιόμετρα), ανάρτηση που δεν έχει κατασταλάξει αν θέλει να είναι σπορ ή άνετη (για αυτοκινητόδρόμο είναι καλή πάντως), εργονομία μετριότατη, καθίσματα μάλλον αχρείαστα σκληρά και κακή ορατότητα. Φρένα επίσης μιεχ.

Ντάξει το μοτεράκι τραβάει ωραία και 200αριζει εύκολα αλλά αν πέσει εκτός ντούρμπο με μεγάλη σχέση στο κιβώτιο (4η-5η-6η), αγκομαχάει να ξαναφορτώσει παρά το χαμηλό βάρος.

Design μεσά έξω δεν εξετάζω για ευνόητους λόγους. Προσωπικά το βρίσκω τόσο αδιάφορο που είναι χειρότερο απ' το να το έβρισκα άσχημο. Το 3θ είναι ελαφρώς πιο συμπαθητικό.
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
kostis20 έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Τα γκάζια του είναι το μικρότερο από τα προβλήματά του. Από τέτοια είναι αξιοπρεπέστατο. Και στα 170χαω βράχος στην Α.Ο. Σε όλα τα άλλα όμως...βράστα Χαράλαμπε...

Ετσι ακριβώς.Απορω πόσο άσχετος πρεπει να είσαι για να πας να δώσεις τόσα λεφτα για το Α1.
Εχώ παρατηρήσει πολλά σημεία της κατασκευής του και βλέπω πόσο ίδιο είναι με το παλιο μου ibiza του 2004...
Aκόμα και οι δαγκάνες των φρένων είναι ίδιες απο τότε.Το ίδιο και διαφορα περιφεριακά του κινητηρα.Το ίδιο ισχύει και για τις αναρτήσεις εκτός από καποιες μικροαλλαγές είναι ακόμα ίδιες...

Όχι μόνο οι δαγκανες, όλο το σύστημα και τα αναλωσιμα, με ελάχιστες διαφορές. Η κύρια διαφορά είναι στο πλαίσιο και πουθενά αλλού.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
kostis20 έγραψε:Εικόνα
Εικόνα

Πάλι κολλησαν ένα ταμπλετ χύμα εκεί πάνω... Τουλάχιστον βγαίνει να το πάρεις σπίτι ;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
KiloMeater έγραψε:Πάλι κολλησαν ένα ταμπλετ χύμα εκεί πάνω... Τουλάχιστον βγαίνει να το πάρεις σπίτι ;

Άβαταρ μέλους
By bibendum
#215301 Και τα δειχνει ολα στο καντραν μετα;

εννοω αυτο που ειναι στο Q7

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#215326 Δε μπαίνει αυτο ακόμα στο A7 νομίζω.Μόνο ΤΤ ,Q7,A4
Οπότε όταν κλεισει η οθόνη βλέπεις αυτο
Εικόνα
Πάντως η οθόνη είναι προγραμματιζόμενη δηλαδή εκτός απο το κουμπί αναδιπλώνεται μόλις βάλεις μπρος ή ξεκλειδώσεις και κλείνει όταν σβησει η μηχανή ή κλειδώσεις.