Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By MikeR1
#851274 Ότι το cla εχει μοτερ ρενο το γνωρίζω, επίσης ακούω καλά λόγια γενικότερα για της ρενο τα μοτέρ και ειδικά τα πετρέλαια, δεν έχω δει κάτι συγκεκριμένο πρώτα θέλω να καταλήξω κάπου σίγουρα και μετά να δω για να αγοράσω και πολύ πιθανό να πάω και εγώ Γερμανία ευχαριστώ πάντως!
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#852574 MERCEDES 906BB35 (τουριστικό λεωφορείο) ξερει κανείς τι βάρος έχει;
Άβαταρ μέλους
By postruck
Asimov έγραψε:MERCEDES 906BB35 (τουριστικό λεωφορείο) ξερει κανείς τι βάρος έχει;

Αυτό είναι sprinter μετά το 2015.Θα πρέπει να ξέρουμε μεταξόνιο,ύψος οροφής και αν έχει μονούς ή διπλούς τροχούς και φυσικά τι είδους διαμόρφωση έχει στο πίσω μέρος και τι έχει απο εξοπλισμό.Χοντρικά υπολόγισε πάνω απο 3 τόνους για ένα μεσαίο μεταξόνιο.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#852597 Είναι παρκαρισμένο επι μήνες σε οδό μέσα στην πόλη.
Η δημοτική αστυνομία δεν τον γραφει γιατί είναι, λέει, κάτω από 3,5 τόνους. Το θεωρώ απίθανο (και μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτή η βαθιά γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών εκ μέρους της ΔΑ…).
Μονους τροχούς έχει πίσω.
Μικρό μεταξόνιο δεν έχει σίγουρα, θα βάλω φωτο.
Αυτοί έχουν κάποια υποχρέωση να αναγράφουν κάπου μεικτό-καθαρό βάρος όπως τα φορτηγά;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#852598 Εννοείς παρκαρισμένο ακίνητο?
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#852599 Ναι, περιμένει να ξεκινήσει η σεζόν προφανώς
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#852601 Αν είναι πάνω από 90 μέρες θεωρείται παρατημένο.
Από τα λίγα που βρήκα πάντως δύσκολα θα έλεγα πως είναι κάτω από 3.5 τόνους.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#852607 Ίσως είναι κάτω από 90, κανα δίμηνο νομίζω.
Αλλά και να είναι ή να γίνει, άντε να το αποδείξεις, η ΔΑ δεν συνεργάζεται.
Προφανώς τον γνωριζουν και κοιτάνε να το αποφύγουν
Άβαταρ μέλους
By g8777
#852609 Θα αναστατώσεις τόσο κόσμο για το τίποτα, θα αναγκάσεις τον ιδιοκτήτη μα το κάνει μια γύρα στο τετράγωνο , θα σου εξηγηθεί σε πριβέ μήτινγκ λε πτο με ρως το πώς θα πάει από εδώ και πέρα η κατάσταση αν συνεχίσεις να κάνεις τον ξυπνητζη :shifty: και η ζωή συνεχίζεται.

Γιαννικ απαντησε με ενα ταιριαστό εμοτικον. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#852613 Το ξέρω, αλλά θέλω να έχω leverage για να κάνω μανούρα στον Δήμο για την κατάσταση :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#852633 Γι’ αυτό μιλάμε:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#852635 Δύσκολο να μην είναι πάνω από 3.5 τόνους πάντως. Δεν είμαι ειδικός βέβαια, ας μιλήσει κάποιος που τα γνωρίζει καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By otso
#852642 Γραψε επανω, επισημο οχημα μεταφορας vip Greek Mafia . Θα ερθει ο ιδιος ο μιχαλακης να το παρει να το παει στην γαδα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Anonymous Founder έγραψε:Δύσκολο να μην είναι πάνω από 3.5 τόνους πάντως. Δεν είμαι ειδικός βέβαια, ας μιλήσει κάποιος που τα γνωρίζει καλύτερα.
Ε ναι, εδώ φτάσανε κατι απλά SUV 2 τόνους.
Μονο το σύστημα κλιματισμού που φοράει πρέπει να ζυγίζει κάτι εκατοντάδες κιλά