Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Serf
netgeo έγραψε:Καλώς σας βρήκα! Κάτοχος M3 LR, το παρέλαβα την Παρασκευή.

Θέλω να βάλω μεμβράνες ηλιοπροστασιας και σκέφτομαι και για ppf.

Μίλησα με 3M SSL στην Μεταμόρφωση, για όλο το αυτοκίνητο εκτός παρμπρίζ μου δίνουν τιμή 400€ για την Color Stable και 600€ για την Crystalline.

Αυτά από το τηλέφωνο ελπίζω σε κάτι καλύτερο από κοντά.

Ppf 1,800€ για όλο το μπροστά που δεν παίζει να το κάνω. Ίσως κάνω κάποια κομμάτια...

Κάθε γνώμη πρόταση δεκτή.
Καλώς ήρθες! Δύο ακόμα θέλουμε για ομάδα μπάσκετ του forum!!
Άβαταρ μέλους
By netgeo
#812712 @serf σε ευχαριστώ!

Ακόμα δεν το έχω πολύ πιστέψει, από σπόντα το πήρα.

Σάββατο βάζω μεμβράνες και ψάχνω για κεραμική.

Ακόμα δεν το έχω πάει πουθενά :roll:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#812725 ναι
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#812726 Ο γνωστός , αγαπημένο παιδί του ΚΚ , πήρε με τις ευλογίες του τη θέση και τα γαλόνια του ΠΦ όταν ο τελευταίος αποχώρησε.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#812728 Ο οτσο εχει κανει μια ωραια αναφορα στο λακαφωση προσφατα.

Παντως εγω κατι δεν καταλαβα ακριβως. Δεχομαι πως βρηκε το προβλημα και το ανεφερε στην υπερεσια, τι δουλεια εχει να προτεινει ανακληση ως λυση? Που ξερει αν μπορει ή οχι η τεσλα να κανει update ota?
Άβαταρ μέλους
By g8777
BARHonda έγραψε:https://www.carandmotor.gr/nea/ellinas-katastrofi-tesla-elattoma-montela-tis

Ο γνωστός Λακαφώσης που κάποτε περιέγραφε F1?

Αυτά συμβαίνουν όταν σοβαροί άνθρωποι όπως ο Λακαφωσης πέφτουν στο στόμα του βόθρου (όπως το συγκεκριμένο σαητ). Ο Έλληνας που θα κλείσει την Τέσλα.

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#812740 Εντωμεταξύ πόσο ωραία φάση είναι που μπορείς να εναλλάσσεις D και R χωρίς να χρειάζεται να πατάς φρένο (όταν κινείσαι με χαμηλή ταχύτητα).
Άβαταρ μέλους
By 224v
#812748 Μα συγνώμη αυτό το κάνουν χωρις φρενο και αυτά με το μετατροπέα ροπής αφού ενδιάμεσα περνάς από το N,υποχρεωτικά. Γιατί τα τεσλα θέλουν φρένο ???
Τον θυμάμαι στις Σέρρες το 2000 κάτι, όταν έγινε μια αγωνιστική μέρα, στυλ 24 ώρες λεμαν μόνο με 12 ώρες όμως. Ξεκίνησαν διαγωνίως όπως τότε, αλλά λόγω που σκοτείνιασε σταμάτησαν στις 6 το απόγευμα... ο Λακαφωσης όρθιος ψηλά στα Πιτ, έδινε οδηγίες με vhf, στον οδηγό των 4Τ κάτι σαν συνοδηγός δλδ!!! Από μακρυά... η αλήθεια είναι ότι έτσι προηγειτο αυτό των 4Τ..

.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#812757 Δεν υπάρχει κάποια πιθανότητα ζημιάς σε αυτό το D->R ή και το ανάποδο εάν το όχημα κινείται ελαφρώς;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#812791 Η Tesla έριξε πάλι τις τιμές! Το Model 3 ξεκινάει από €41.990. Με την 8k επιδότηση, κοστίζει 34k! Κι αν μπει σε εταιρικό ΑΦΜ, με υπεραποσβέσεις ως ηλεκτρικό, έξτρα κέρδος 17k*22% κοντά 4k.

Αν κάποιος έχει να χρηματοδοτήσει την αγορά του (και έχει υπομονή για στάσεις για κατούρημα στα ταξίδια), πλέον δεν είναι απαγορευτικό.

https://www.tesla.com/el_gr/model3/design#overview
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#812804 Απορώ τι μέλλον έχουν κάτι υβριδικά τύπου Qashqai ePower που κοστίζουν 40 χιλιάρικα. Ακόμη και η Corolla Cross έρχεται πλέον στα ίδια λεφτά με το Tesla!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
axel12p έγραψε:Απορώ τι μέλλον έχουν κάτι υβριδικά τύπου Qashqai ePower που κοστίζουν 40 χιλιάρικα. Ακόμη και η Corolla Cross έρχεται πλέον στα ίδια λεφτά με το Tesla!
Εγώ απορώ αυτοί που αγόρασαν ακριβά πως αισθάνονται που η αξία των οχημάτων τους μειώνεται για τρίτη; φορά..

.