IKE έγραψε:Είναι που δεν έχω κάνει αυτές τις διαδρομές μάλλον, γι'αυτό έχω άλλη εικόνα.
:|
Nα πας. Είναι ωραία. Σταμάτα και στη λίμνη του Καϊάφα να βγάλεις καμιά φωτογραφία ρε
IKE έγραψε:Είναι που δεν έχω κάνει αυτές τις διαδρομές μάλλον, γι'αυτό έχω άλλη εικόνα.
:|
bibendum έγραψε:Κανε ενα Πατρα - Κορινθο, ενα Πατρα-Πυργο, ενα Αμφιλοχια - Πρεβεζα, ενα Ναυπακτο - Αμφιλοχια (πλην του νεου κομματιου) , ενα Ολυμπια - Τριπολη και θα καταλαβεις για το τι λεει ο D-Jet
REALZEUS έγραψε:Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ήταν καλύτερα πριν 20 χρόνια; Επίσης μιλούσαμε για αυτοκινητοδρόμους και υψηλές ταχύτητες.
α, και λιγότερα διόδια, φυσικά.
D-Jet έγραψε:Bibendum, το κομμάτι Κόρινθος Τρίπολη δεν είναι και τόσο καινούργιο...το '91 πρωτολειτούργησε, αν θυμάμαι καλά και σίγουρα στο κομμάτι προς Καλαμάτα έχει μια 15ετιά τουλάχιστον...
Νίκος Παππάς έγραψε:D-Jet έγραψε:Bibendum, το κομμάτι Κόρινθος Τρίπολη δεν είναι και τόσο καινούργιο...το '91 πρωτολειτούργησε, αν θυμάμαι καλά και σίγουρα στο κομμάτι προς Καλαμάτα έχει μια 15ετιά τουλάχιστον...
Σημερα το Κορινθος -Τριπολη-Καλαματα ειναι ισως ο καλυτερος Α/Δ της χωρας. Μπορει να φτιαχτηκε το 91 αλλα δεν ειχε ΛΕΑ, ειχε χαλια ασφαλτο και το τουνελ του Αρτεμισιου ηταν μονο ο ενας κλαδος.
Γυρω στο 2004 δωθηκε ενα κομματι στην Τσακωνα οπου χαλασε σε ενα χρονο λογω υποχωρησης του εδαφους. Σημερα ακομα παλευουν να φτιαξουν την γεφυρα εκει.
Ειδικα αν επιστρεφεις βραδυ απο Καλαματα μολις φτασεις στην Κορινου- Αθηνας παθαινεις ενα σοκ απο το ποσο χαλια ειναι ο δρομος σε σχεση με αυτον που αφησες, σε ποιοτητα ασφαλτου, σημανση, φωτισμο.
Ο παλιος δρομος ομως εχει αφεθει στην τυχη του.
D-Jet έγραψε:REALZEUS έγραψε:Βασικά και τα δύο ήταν γοτθικά κασόνια με ρόδες που δεν θα έβλεπαν καν προς τα που πήγε μια κούκλα 164 ΤΒ! Απλά να είχαμε να λέγαμε.
Τι να πω...
Έχεις δει ποτέ από κοντά 164 πρόσφατα (την οποία επίσης βρίσκω κούκλα αλλά δεν έχει σημασία αυτό) ή σααμπ 9000; Και αν ναι, έχεις ζήσει καθόλου μαζί τους;
Επίσης θέλω να σχολιάσω αυτό:
Γράφει (ποιος τα γράφει αυτά;;;; αλήθεια! )
Με τη Μερτσέντες μετακινείσαι με αρχοντιά, ασφάλεια, άνεση,
αλλά τίποτα περισσότερο
![]()
![]()
Διάβασέ το - φωναχτά, όμως!
Τι ακριβώς δηλαδή περίμεναν περισσότερο από ένα λιμουζινάκι με ένα καταπιεσμένο μοτεράκι των 118 ίππων που ξέθαψαν από τις μικρότερες σειρές και της το κότσαραν για τις χώρες του τρίτου κόσμου; Φαντάζομαι ότι ξέρεις πως με εξαίρεση το επίσης αναιμικό 200D ή στάνταρ 124 του πολιτισμένου κόσμου ήταν η 250td και η 300άρα (και αργότερα η 280/320) έτσι;
Αλλά και αλλιώς να το δεις, τι ακριβώς πιστεύεις ότι είχαν στο νου τους στη ΜΒ όταν σχεδίαζαν την 124, που δεν τους πέτυχε το κάτι περισσότερο; Και πόσο δύσκολο, νομίζεις, θα τους ήταν να της βάλουν μοτέρ για μπαντιλίκια και τιμόνι κουτσομπόλικο;
Έλεος, ρε παιδιά...

SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]