Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:
dimik έγραψε:
g8777 έγραψε:Δλδ το προφιλ των και καλα premium γερμανικων κατοχων ειναι μονο αυτο;
Καποιος που εχει φαει την παπατζα περι premiumσυνης και εκανε το σκατο του παξιμαδι για να παρει κατι "καλο";
Καποιος που αγοραζει το "σημα" για χψ κοινωνικους λογους;
Τι περιμενετε να κανουν ολοι αυτοι μπροστα στις παπατζες του ΕΠΙΣΗΜΟΥ σερβις; Να κατσουν να το ψαξουν; Λες και ολοι ασχολουνται με φορα αυτοκινητου ή εχουν γνωσεις μηχανολογίας.
Ειπε αυτο στο συνεργειο------>ΞΗΛΩΣΟΥ.

Αυτοί που αναφέρεις έπαιξαν κι έχασαν, απλώθηκαν εκεί που δεν τους παίρνει για λάθος λόγους και φυσικά είτε θα κάτσουν να ψάξουν είτε θα πληρώσουν. Γιατί το "καλό" έχει και αντιστοιχα έξοδα συντήρησης και η επίδειξη πληρώνεται επίσης.

:dizzy:

Πρώτη φορά βλέπω πελάτη να επικροτεί τις απατεωνιές των συνεργείων... :dizzy:

Η δουλειά του παπάρα εκεί πέρα είναι να το ψάχνει και να προστατεύει τον πελάτη του, όχι να τον ξεζουμίζει! :rtfm:

Άλλο τον αν το ίδιο ανταλλακτικό σε Audi κοστίζει διπλάσια απ' ότι σε Seat, because premium και άλλο το συνεργείο να σε κοροϊδεύει βάζοντάς σε να πληρώσεις τα γαμησιάτικά τους (και τους στόχους τους, τα μπόνους των μανατζαραίοι, κτλ), επειδή έκανες τη |λογοκρισία| να τους δώσεις τα λεφτάκια σου και να πάρεις το κάρο τους... :rtfm: Ο στεφάν μας είπε φάση που είναι γνωστή σε όποιον ζει στον πλανήτη γη και πως το συνεργείο ουσιαστικά κοροϊδεύει τους πελάτες τους, προσπαθώντας απλά να βγάλει λεφτά, χωρίς να δίνει λύσεις, απλά βάζει χέρι (χοντρό) στο πορτοφόλι τους (χοντρό ή λεπτό, άνευ σημασίας).

Σωστά το είπες, έκανε |λογοκρισία| και έδωσε τα λεφτάκια του, γιατί όπως έγραψα απευθύνονται σε αυτούς που δεν τους νοιάζει, σε αυτούς που θα τους πουν το εργοστάσιο έχει την τάδε διαδικασία και αυτό θα κάνουμε εκτοξεύοντας το κόστος. Όπως σε μένα είπαν "διαροοή λαδιού από ψυγείο=αλλαγή ψυγείου" δεν θα κάτσουν να δουν πως και γιατί θα στο φουσκώσουν όπως λένε οι διαδικασίες τους ασχέτως κόστους.
Η λύση είναι είτε εξωτερικό συνεργείο είτε ψάξιμο μόνος εφόσον δεν θέλεις να πληρώσεις.

Απεθύνονται σε συγκεκριμένο πελατολόγιο σε όλο τον κόσμο, το ότι εδώ στην Ελλάδα το έχουμε δει και σαν status symbol ενώ έχουμε μικρότερους κατα πολύ μισθούς δεν τους κάνει απατεώνες.

markvag έγραψε:
dimik έγραψε:Laguna (γαλλικό) δεν θα έπαιρνα ποτέ και το ξέρεις.... :iconcool:

Σωστά, τα γαλλικά χαλάνε, τα γερμανικά είναι αξιόπιστα! :rtfm: :twisted: :lol: :lol:

Δεν είναι θέμα αξιοπιστίας, αν μου άρεσαν και σήκωνε η τσέπη μου συντήρηση και πιθανά προβλήματα κάποιου μοντέλου θα το έπαιρνα, δεν μου αρέσουν όμως.
Βέβαια υπάρχουν κι εδώ εξαιρέσεις, π.χ άνετα αντικαθιστούσα το Golf με κάποιο από τα νέα Peugeot και ίσως το κάνω όταν θελήσω να ξοδέψω προς αντικατάσταση του.

diplomat έγραψε:Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πώς κατέληξε η κουβεντούλα εδώ; Τελικά άμα δεν ταληροποιεί ο εδδιε πηγαίνουμε στα τυφλά βλέπω.

Πες μου κι εμένα αν βρεις τι είδους αντανακλαστικά ενεργοποιήθηκαν.

diplomat έγραψε:
Το κόστος χρήσης/συντήρησης/σέρβις ενός πρήμιουμ αυτοκινήτου πάντως, ΔΕΝ είναι μυστικό ότι είναι ακριβό και όντως χρειάζεται κάποιον έξτρα προϋπολογισμό.
Αναφορικά με το αν αυτό είναι καλό, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα μια τέτοια κουβέντα, γιατί όπως είπε και ο στεφαν, όταν υπάρχει estabilished brand name "δικαιολογούνται" αυτά.

Το εάν κάποιος κάνει το παραπάνω χωρίς μαξιλαράκι βέβαια είναι αποκλειστικά δικό του θέμα. Θεωρώ |λογοκρισία| το να έχω πρημιουμάκι και να γίνομαι χαιρέκακος βλέποντας ένα "λιμούτσι" που πήρε επίσης πρήμιουμ για ψ λόγους να ταλαιπωρείται από τα κόστη του σέρβις. Εκτός κι άμα γουστάρουμε την τωρινή κατάσταση, όπου στο φόρουμ ανοίγουμε σαμπάνιες και χορεύουμε γυμνοί στο φεγγαρόφως όόόόταν κάποιος φορουμίτης κάνει κάποια αγορά. Εγώ βασικά τις έκοψα τις σαμπάνιες, σαμπάνια τώρα ΜΟΝΟ όταν αγοράζεται κάτι εκτός πεμβέ. :shifty:

Δεν διαφωνούμε κάπου, ούτε χαίρεται κανείς όταν κάποιος την πατήσει, αλλά δεν θα ακούμε και την γκρίνια ότι φταίνε οι απατεώνες στις αντιπροσωπείες όταν πρόκειται για ξεκάθαρα προσωπική επιλογή.

Άντε τα μάζεψες και το αγόρασες
Άντε σου φαίνονται ακριβά τα έξοδα συντήρησης

Το να μην θες να ασχοληθείς να μαζέψεις πληροφορίες που θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη και θα γλιτώσεις χρήματα πως το χαρακτηρίζουμε;

"Δεν θα γίνουν όλοι μηχανολόγοι;" :lol:
Τελευταία επεξεργασία από dimik και 23 Μάιος 2017, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
#398884 Μην μου μπλεκετε στην κουβέντα το λαγκουνα γιατί θα αρχίσω να σας ταπωνω έναν έναν με τα γερμανομπουρδελακια που πήρατε και νομίζετε ότι οδηγείτε σοβαρά αυτοκίνητα. ...

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#398886 Λοιπόν, μαζευτείτε! Σήμερα γκρινιάζω εγώ! Δε θα μου φάτε τη δόξα! :x

Επανέρχομαι στο μόνο σημαντικό θέμα του τόπιξ που δεν είναι άλλο από την ηλιοροφή μου! :rtfm: Οι μάΝγκες, λοιπόν, θέλουν να μου πουλήσουν πακετάκι αυτό εδώ:

http://www.ebay.com/itm/AUDI-OEM-09-16-Q5-Sunroof-Drive-Cable-Assembly-8R0877049B-/162244258485

Το ότι το κοστολογούν 1300€ και είχαν το θράσσος να μου δώσουν και τιμή μετά έκπτωσης, το προσπερνάω.

ΑΝ, λέμε τώρα, όντως έχει θέμα το συγκεκριμένο κομμάτι, που πραγματικά θα μου κάνει τρομερή εντύπωση, υπάρχει και αυτή εδώ η λύση:

http://www.ebay.com/itm/Schiebedachrahmen-Schiebedach-gebraucht-ORIGINAL-Audi-Q5-8R-ab-2009-8R0877049A-/161901692021?hash=item25b217c475:g:LUAAAOSw7FRWWw15

Βέβαια είναι 99.9% σίγουρο ότι η Καρέντα δε θα δεχόταν ποτέ να κάνει την αντικατάσταση με μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, οπότε μία τρύπα στο νερό. Τζάμπα ξηλώσαμε τον ουράνο, τζάμπα θα πληρώσουμε το ξήλωμα. Mofos! :rant:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Λοιπόν, μαζευτείτε! Σήμερα γκρινιάζω εγώ! Δε θα μου φάτε τη δόξα! :x

Επανέρχομαι στο μόνο σημαντικό θέμα του τόπιξ που δεν είναι άλλο από την ηλιοροφή μου! :rtfm: Οι μάΝγκες, λοιπόν, θέλουν να μου πουλήσουν πακετάκι αυτό εδώ:

http://www.ebay.com/itm/AUDI-OEM-09-16-Q5-Sunroof-Drive-Cable-Assembly-8R0877049B-/162244258485

Το ότι το κοστολογούν 1300€ και είχαν το θράσσος να μου δώσουν και τιμή μετά έκπτωσης, το προσπερνάω.

ΑΝ, λέμε τώρα, όντως έχει θέμα το συγκεκριμένο κομμάτι, που πραγματικά θα μου κάνει τρομερή εντύπωση, υπάρχει και αυτή εδώ η λύση:

http://www.ebay.com/itm/Schiebedachrahmen-Schiebedach-gebraucht-ORIGINAL-Audi-Q5-8R-ab-2009-8R0877049A-/161901692021?hash=item25b217c475:g:LUAAAOSw7FRWWw15

Βέβαια είναι 99.9% σίγουρο ότι η Καρέντα δε θα δεχόταν ποτέ να κάνει την αντικατάσταση με μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, οπότε μία τρύπα στο νερό. Τζάμπα ξηλώσαμε τον ουράνο, τζάμπα θα πληρώσουμε το ξήλωμα. Mofos! :rant:

Βρες ένα αλάνι μάστορα έξω που ασχολείται με σαπάκια τέτοιου είδους και κάντου κουβέντα πρώτα για το αν μπορεί να το κάνει και μετά για να του πας ανταλλακτικά, παίζει να έχει άκρες και να βρίσκει και εγχώρια από τρακαρισμένα κλπ.
Σε καμιά περίπτωση Καρέντα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#398894 Ρε τον παρακαλώ 2 μήνες το δικό μου το μάστορα και μου το παίζει δύσκολος. Και δεν ξέρω και πρέπει να διαβάσω και κάτσε να δούμε κτλ. Σε λίγο όμως το αμάξι θα φύγει για Κρήτη και θα αρχίσουν τα 35αρια και μετά θα ξανάρθει εδώ να παρκάρει 9 ώρες στο ήλιο και ήδη τα δέρματα στο κάθισμα του συνοδηγού την έχουν ακούσει!

Είχα μιλήσει και με αυτόν: http://www.prdrive.gr/

550€+ ζήτησε οπότε λέω πήγαινέ το Καρέντα να τελειώνεις. Τώρα μάλλον εκεί θα καταλήξω. Το ανταλλακτικό κουρτινάκι θα το πάρω να υπάρχει μέχρι να βρω κάποιον να κάνει τη δουλειά. Για να μην πω ότι θα τη δοκιμάσω μόνος μου τη δουλειά, γιατί έχω και το workshop manual.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#398910 Dimik είσαι τόσο fail σε όλα τα επίπεδα που προτιμώ να φτιάξω ένα σμουθι παρά να καθησω να στα απαριθμησω. Κερασάκι στην τούρτα και new entry στο ρεπερτόριο, η κουτοπονηρια σου.

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By dimik
#398913 Ok, σεβαστό, όσο fail και κουτοπόνηρος να είμαι όμως ΠΟΤΕ δεν το γύρισα επι προσωπικού :s_bye
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Ρε τον παρακαλώ 2 μήνες το δικό μου το μάστορα και μου το παίζει δύσκολος. Και δεν ξέρω και πρέπει να διαβάσω και κάτσε να δούμε κτλ. Σε λίγο όμως το αμάξι θα φύγει για Κρήτη και θα αρχίσουν τα 35αρια και μετά θα ξανάρθει εδώ να παρκάρει 9 ώρες στο ήλιο και ήδη τα δέρματα στο κάθισμα του συνοδηγού την έχουν ακούσει!
.

Γιαυτο ηλιοροφη σε Ελληνικο αμαξι και μαλιστα πανοραμικη ειναι ακυρη επιλογη. Στο πρωτο καλοκαιρι το καταλαβα. Για τα κοστολογια ουδεν σχολιο. Και να φανταστεις οτι οι απλες ηλιοροφες θεωρουνται αξιοπιστες.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
xenos έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:To πιο εξοργιστικό είναι η ντεμέκ άγνοια ότι και καλά πρώτη φορά μας συμβαίνει αυτό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Μου θυμίζει γνωστό που πήγε φλάντζα στη ρόβερ και του λένε 1η φορά συμβαίνει! :lol: Τους μλκες, θράσος.

Ούτε ο Βενιζέλος τόσο θράσος! :s_wacko :s_wacko :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By g8777
#398919 Εγώ μια απλή ερώτηση σου έκανα, βλέπεις δεν έσπευσα να σε χαρακτηρισω για την επιλογή αυτοκινήτου σου.
Άβαταρ μέλους
By dimik
g8777 έγραψε:Εγώ μια απλή ερώτηση σου έκανα, βλέπεις δεν έσπευσα να σε χαρακτηρισω για την επιλογή αυτοκινήτου σου.

Ποιός χαρακτήρισε ποιόν για την επιλογή αυτοκινήτου;
Γιατί εγώ αυτούς που τους φταίνε άλλοι για τις επιλογές τους χαρακτήρισα.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#398923 Stefan για ταπετσαριες εχω ακουσει τα καλυτερα για τον Tsouchnikas στην Αθηνων παρολο που ειναι ακριβος. Οτι Merc κυκλοφορει παει εκει για δερματινα, ταπετσαριες κτλ...Κανε μια ερωτηση ισως μπορει να στο φτιαξει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#398925 Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Το fail στη στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το σκίαστρο που είναι ύφασμα κολλημένο σε μεταλλικό έλασμα. Δηλαδή what are the chances να μην ξεκολλήσει αυτό το πράγμα? :dizzy:

Όσο και να κάνει πάντως την ηλιοροφή δεν την αλλάζω με τίποτα. Όλα μας τα αμάξια πάντα έχουν και τη θεωρώ πια εκ των ων ουκ ανευ.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#398927 Ειδικα οι πανοραμικες ειναι :inlove:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
GTS έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Ρε τον παρακαλώ 2 μήνες το δικό μου το μάστορα και μου το παίζει δύσκολος. Και δεν ξέρω και πρέπει να διαβάσω και κάτσε να δούμε κτλ. Σε λίγο όμως το αμάξι θα φύγει για Κρήτη και θα αρχίσουν τα 35αρια και μετά θα ξανάρθει εδώ να παρκάρει 9 ώρες στο ήλιο και ήδη τα δέρματα στο κάθισμα του συνοδηγού την έχουν ακούσει!
.

Γιαυτο ηλιοροφη σε Ελληνικο αμαξι και μαλιστα πανοραμικη ειναι ακυρη επιλογη.

Bρες ένα forester ό,τι μοντέλο θέλεις που δεν δουλεύει η οροφή του. :whistlink: