GTS έγραψε:Δουλεύω πάνω σε προϊόν που πηγαίνει στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, όποτε ξέρω λίγο παραπάνω τι συμβαίνει εκ των έσω.drdino έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Από περιέργεια, τα US spec τί περιλαμβάνουν?Γενικά άλλα φώτα, προφυλακτήρες, καθρέπτες, διαφορετική δομή για προστασία απο συγκρούσεις, διαφορετική συμπεριφορά του εξοπλισμού ανάλογα με το τι επιτρέπει η τοπική νομοθεσία κλπ.
BMW απο 1999 τοτε που το κοιταζα ηταν ιδια με τα ευρωπαικα μηχανολογικα. παλαιοτερα στα 80ς ισως να ειχαν τους διαφορετικους προφυλακτηρες.
Βεβαια εκτος Γερμανων κατι Κορολλα και Χοντα μπορει να ειναι πολυ διαφορετικα.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
sknipper έγραψε:Τα αμερικάνικα μπορεί να έχουν πολλές άλλες διαφορές που δεν φαίνονται μέχρι να χρειαστείς το ανταλλακτικό. Από το καλώδιο του χειροφρένου μέχρι το μηχανισμό της οροφής.
ετσι ακριβως.
< Note >
drdino έγραψε:GTS έγραψε:Δουλεύω πάνω σε προϊόν που πηγαίνει στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, όποτε ξέρω λίγο παραπάνω τι συμβαίνει εκ των έσω.drdino έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Από περιέργεια, τα US spec τί περιλαμβάνουν?Γενικά άλλα φώτα, προφυλακτήρες, καθρέπτες, διαφορετική δομή για προστασία απο συγκρούσεις, διαφορετική συμπεριφορά του εξοπλισμού ανάλογα με το τι επιτρέπει η τοπική νομοθεσία κλπ.
BMW απο 1999 τοτε που το κοιταζα ηταν ιδια με τα ευρωπαικα μηχανολογικα. παλαιοτερα στα 80ς ισως να ειχαν τους διαφορετικους προφυλακτηρες.
Βεβαια εκτος Γερμανων κατι Κορολλα και Χοντα μπορει να ειναι πολυ διαφορετικα.
Ναι, εγω μιλαγα για τα Γερμανικα (Αudi, BMW, Mercedes) και κατι Βολβο, Σααμπ αυτοκινητα πολυτελειας που πηγαιναν εκει μετα το 1999 βρηκαν τροπο να καλυπτουν και τις δυο προδιαγραφες. Παλαιοτερα σιγουρα θα ειχαν μεγαλυτερες διαφορες. Σε αλλες εταιρειες εχουν μεγαλυτερη διαφοροποιηση στα μοντελλα πχ στα Χοντα. Και Φορντ. πχ το Ευρωπαικο πρωτο Φοκους με το Αμερικανικο πρωτο φοκους μικρη σχεση ειχαν μεταξυ τους.
Giuseppe Busso έγραψε:
Mercedes-Benz 280 SE 3.5 Cabriolet
Κοντά στα 300 χιλιαρικάκια αυτή η 111 σ αυτήν την κατάσταση.
Μια ίδια σειρά αλλά κουπέ στο Mercedes Classic Center στη Στουτγκάρδη 475Κ. Τσάμπα πράμα.
kostis20 έγραψε:Καλά το τι έχει εκεί δε λέγεται...Πάντως είδα και αρκετά γήινες τιμές σε ορισμένα μοντέλα.
Έχει ξεφύγει Κωστή το πράγμα όσον αφορά τις τιμές.
Κι όσο μικρότερη η παραγωγή τότε, τόσο πιο παράλογα ψηλά η τιμή σήμερα. Ειδικά αν έχει βάλει χέρι στην ανακατασκευή το εργοστάσιο. Για κάποιον που τζογάρει με τα αυτοκίνητα είναι εποχή παχέων αγελάδων. Για τους υπόλοιπους....
Ξεκαθαρίζω ένα αρχείο από παλιά περιοδικά και βρήκα αγγελία από τέλη δεκαετίας του 90 στο Classic and Sportscar για παγοδίτσα σε άριστη κατάσταση που δινόταν για 23.000£. Σήμερα οι ίδιες φτάνουν και ξεπερνούν τις 200.000€.
Η κουπέ 124 που πόσταρες σώνεται ακόμη λόγω μεγάλης παραγωγής αλλά νομοτελειακά θα πάρει και αυτή την ανιούσα.
Υγ.
215 χιλιάρικα
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

BEAMS έγραψε:Markvag alert![]()
![]()
Το έχεις ξαναβάλει!
Το έχω ήδη σώσει στον φάκελο για το screen saver του υπολογιστή στη δουλειά!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>