Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Κοίτα να δεις ρε παιδί μου τι γίνεται εκεί στα ξένα, οι εταιρείες πρέπει να σέβονται αυτά που υπογράφουν στην άδεια. Γιατί στην Ελλάδα, η Ελληνικός Χρυσός, μπορεί να συνεχίζει την εξόρυξη κι ας μην τηρεί τα συμφωνημένα.

Περίεργοι άνθρωποι...
Δεν θα θέλουν επενδύσεις αυτοί... Κάτσε να δεις, με επιδόματα θα ζουν..

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By mirage
#712713 Ειδικά στη Γερμανία καλό είναι να μην μπλέκεις με δικαστήρια.
Άβαταρ μέλους
By g8777
mirage έγραψε:Τα προβλήματα για την Tesla συνεχίζονται στην Γερμανία.
"German environmental groups file objection against Tesla gigafactory permit | Reuters" https://www.reuters.com/business/enviro ... 021-06-11/

Elon tasting his own medicine μου παν σήμερα πρωί στο Πληκάτι Κόνιτσας.

Ρε το Πληκάτι. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:θα έπρεπε να τα σέβεται αυτά

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#712741 Παρατάς το δημόσιο; :shifty:
Άνετα τους έψηνες πιστεύω, εφόσον πέρναγαν την πόρτα μισοέτοιμοι. :roll:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#712746 Αν πας, πες τους και για το test drive που περιμένω και πως αν αργήσουν κι άλλο θα πάρω το Skoda

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#712753 Έχω άλλα: πάθος, αποφασιστικότητα, προσήλωση στον στόχο! Πώρωση με τα Tesla. Είμαι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο των πωλητών.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Έχω άλλα: πάθος, αποφασιστικότητα, προσήλωση στον στόχο! Πώρωση με τα Tesla. Είμαι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο των πωλητών.
Αυτό δεν είναι πολυ καλό σε πωλητη. Θα τους φοβιζεις.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Chris
#712761 Πληρωνουν σε αυτη τη θεση ή ειναι εθελοντικη σαν τους αλλους τους ιδιοκτητες που πηγαιναν και εβαφαν τα καγκελα?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Chris έγραψε:Πληρωνουν σε αυτη τη θεση ή ειναι εθελοντικη σαν τους αλλους τους ιδιοκτητες που πηγαιναν και εβαφαν τα καγκελα?

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Chris έγραψε:Πληρωνουν σε αυτη τη θεση ή ειναι εθελοντικη σαν τους αλλους τους ιδιοκτητες που πηγαιναν και εβαφαν τα καγκελα?

Κάπου στο Arese:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με την άνεση της ανάρτησης (23:01); Και στο model 3 έτσι είναι; :hmmm: