Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
tsilis έγραψε:Η αίσθηση της υδροπνευματικης είναι μοναδική . Ή τη λατρεύεις (εγώ ) ή τη μισείς ( σύζυγος).
Είναι πραγματικά υπέροχες στην άνεση , αλλά όντως έχουν ταλαντώσεις που σε πολλούς δημιουργούν ζαλάδα .

Ακριβώς!

markvag έγραψε:
tsilis έγραψε: Xantia II 1.8 με λίγα χλμ

#tothelo! :inlove:

Σοβαρέψου... μετά την Ε90 θα σου φανεί σαν Liberty σε 10άρι στον Ατλαντικό... :s_hang
Άβαταρ μέλους
By markvag
#639319 Ιδίως αν είναι η 8ν (δεν ξέρω γιατί, αλλά η 8ν μου κάνει κάτι... :inlove: ), δεν έχω πρόβλημα. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#639329 Υπέροχο και σίγουρο future classic. Η τελευταία γενιά over-engineered Mercedes. To συγκεκριμένο λόγω δίθυρου αμαξώματος και μικρότερης παραγωγής θα παραμένει πάντα επιθυμητό. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#639334 κρίμα που δεν είναι 3θυρο
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#639336 Εμένα στα κουπέ μου αρέσει να έχουν ξεχωριστό Πορτ μπαγκαζ.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#639348 κουκλα,θα γουργουριζει κιολας :inlove:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Υπέροχο και σίγουρο future classic. Η τελευταία γενιά over-engineered Mercedes. To συγκεκριμένο λόγω δίθυρου αμαξώματος και μικρότερης παραγωγής θα παραμένει πάντα επιθυμητό. :inlove:

Αψογη κατασταση αλλα σιγουρα σαν αμαξι ειναι ξεπερασμενο.
Άβαταρ μέλους
By GTS
rx8_drifter έγραψε:Από περιέργεια, τα US spec τί περιλαμβάνουν?

Ιδια πρεπει να ειναι αν και ισως να εχει ελαχιστα διαφορετικο προγραμμα λογω ποιοτητας βενζινης. και συνηθως εχουν καλυτερο εξοπλισμο. μηχανολογικα παντως αυτα που ειχα δει ηταν 100% ιδια με τα ευρωπαικα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
Γενικά άλλα φώτα, προφυλακτήρες, καθρέπτες, διαφορετική δομή για προστασία απο συγκρούσεις, διαφορετική συμπεριφορά του εξοπλισμού ανάλογα με το τι επιτρέπει η τοπική νομοθεσία, διαφορετική ρύθμιση στις αναμετρήσεις κλπ.
Άβαταρ μέλους
By GTS
drdino έγραψε:
Γενικά άλλα φώτα, προφυλακτήρες, καθρέπτες, διαφορετική δομή για προστασία απο συγκρούσεις, διαφορετική συμπεριφορά του εξοπλισμού ανάλογα με το τι επιτρέπει η τοπική νομοθεσία κλπ.

BMW απο 1999 τοτε που το κοιταζα ηταν ιδια με τα ευρωπαικα μηχανολογικα. παλαιοτερα στα 80ς ισως να ειχαν τους διαφορετικους προφυλακτηρες.

Βεβαια εκτος Γερμανων κατι Κορολλα και Χοντα μπορει να ειναι πολυ διαφορετικα.
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#639390 Αυτό θα έχει και egr που δεν έχουν τα ευρωπαϊκά και check engine λαμπάκι στο ταμπλώ.
Όπως φαίνεται στην φωτογραφία στα γόνατα του οδηγού έχει άλλη διαμόρφωση το ταμπλώ με αφρώδες για προστασία στην σύγκρουση.

< Note 6 >