Εννοείται ότι το γαλλικό θα ήταν έτη φωτός μακρυά
Δυστυχώς για αυτούς και στο μάρκετινγκ...
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
kostis20 έγραψε:Είδες όμως το Fiat πόσο καλά στέκεται με εντελώς συμβατικές λύσεις?Μικρή διαφορά από τη Citroen.Στην άνεση βεβαια δε ξέρω πώς ήταν.
mousatos έγραψε:το yaris περνάει τη δοκιμασία με 74 . Τι να το κάνω που από άνεση είναι κούτσουρο και πάει σα να έχει πάρκινσον;
1000 φορές άνεση παρά κράτημα. Όποιος θέλει κράτημα ας πάρει Gti.
φταίξανε yaris με κρατήματα και δεν σου αρέσει και σιγά το κοπάνημα απο το να ζαλίζομαι όπως σε ενα C3 (ως οδηγός
) το προτιμώ χίλιες φορές ...
MONMAN έγραψε:mousatos έγραψε:το yaris περνάει τη δοκιμασία με 74 . Τι να το κάνω που από άνεση είναι κούτσουρο και πάει σα να έχει πάρκινσον;
Τι λες μωρέφταίξανε yaris με κρατήματα και δεν σου αρέσει και σιγά το κοπάνημα απο το να ζαλίζομαι όπως σε ενα C3 (ως οδηγός
MONMAN έγραψε:Αυτό με το κούνημα το έχω ζήσει και σε 2ης γενιάς c4.Πολυ άσχημη αίσθηση από την ανάρτηση.mousatos έγραψε:το yaris περνάει τη δοκιμασία με 74 . Τι να το κάνω που από άνεση είναι κούτσουρο και πάει σα να έχει πάρκινσον;
Τι λες μωρέφταίξανε yaris με κρατήματα και δεν σου αρέσει και σιγά το κοπάνημα απο το να ζαλίζομαι όπως σε ενα C3 (ως οδηγός
dimviii έγραψε:oi υδροπνευματικες τοτε δεν εχουν αντιπαλο στην ανεση.Εχω οδηγησει και ds και cx και ηταν σχεδον μαγικη η εμπειρια.
Σε γρήγορη (λέμε τώρα "γρήγορη" με 89 άλογα από 1600 κυβικά...
) επιτάχυνση από στάση, η μούρης της Xantia κοιτούσε τον ουρανό, σαν MiG που έκανε Pugachev's Cobra...
Ζαλίζεσαι ακόμα και ως οδηγός.
Μιλάω για GS και Xantia 1. Σε μεταγενέστερη C5 Phase 1, τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα, και το αυτοκίνητο, αν και άνετο, ήταν πολύ πιο composed-σφιχτό. Περιμένω τώρα να ακούσω για Activa... εκείνη πρέπει να ήταν όντως καταπληκτική!!!mousatos έγραψε:είπαμε πάει σα να έχει πάρκινσον , σαν κομπρεσερ.
) .
tsilis έγραψε: Xantia II 1.8 με λίγα χλμ

Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]