Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By JBT
#639094 Ε καλά στα γερμανικά αναφερομουν :lol:

Εννοείται ότι το γαλλικό θα ήταν έτη φωτός μακρυά

Δυστυχώς για αυτούς και στο μάρκετινγκ... :tomato:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#639096 ωρε η ψιτροεναρα! :inlove:

τι διαφορα στις τιμες να ειχαν αυτα τα μοδελα εκεινη την εποχη?
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#639097 Είδες όμως το Fiat πόσο καλά στέκεται με εντελώς συμβατικές λύσεις?Μικρή διαφορά από τη Citroen.Στην άνεση βεβαια δε ξέρω πώς ήταν.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kostis20 έγραψε:Είδες όμως το Fiat πόσο καλά στέκεται με εντελώς συμβατικές λύσεις?Μικρή διαφορά από τη Citroen.Στην άνεση βεβαια δε ξέρω πώς ήταν.

oi υδροπνευματικες τοτε δεν εχουν αντιπαλο στην ανεση.Εχω οδηγησει και ds και cx και ηταν σχεδον μαγικη η εμπειρια.
το ταπεινο φιατ μια χαρα τα πηγε.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#639102 Εγω μόνο Ds εχω οδηγήσει και GS .CX θα ήθελα πολύ αλλά δεν έχω μπει καν μέσα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#639104 Παρ'όλα αυτά, ο κόσμος ιστορικώς δεν έδειξε να ενθουσιάζεται από αυτά. Και αν ενθουσιάστηκε, ήταν στιγμιαία ή για λίγο.
Μακροπρόθεσμα η ασφάλεια εντός της καμπίνας, παθητικώς δηλαδή, η ποιότητα και οι καλές κατασκευές, κέρδισαν την Ιστορία... :iconcool:
Προσέξτε, δεν λέω αν συμφωνώ ή διαφωνώ. Απλά περιγράφω μια πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
mousatos έγραψε:το yaris περνάει τη δοκιμασία με 74 . Τι να το κάνω που από άνεση είναι κούτσουρο και πάει σα να έχει πάρκινσον;
1000 φορές άνεση παρά κράτημα. Όποιος θέλει κράτημα ας πάρει Gti.

Τι λες μωρέ :) φταίξανε yaris με κρατήματα και δεν σου αρέσει και σιγά το κοπάνημα απο το να ζαλίζομαι όπως σε ενα C3 (ως οδηγός :help: ) το προτιμώ χίλιες φορές ...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
MONMAN έγραψε:
mousatos έγραψε:το yaris περνάει τη δοκιμασία με 74 . Τι να το κάνω που από άνεση είναι κούτσουρο και πάει σα να έχει πάρκινσον;

Τι λες μωρέ :) φταίξανε yaris με κρατήματα και δεν σου αρέσει και σιγά το κοπάνημα απο το να ζαλίζομαι όπως σε ενα C3 (ως οδηγός :help: ) το προτιμώ χίλιες φορές ...

Μια από τα ίδια. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στην τελευταία γενιά, γιατί για το πρώτο πρέπει να βγάζουν και απαγορευτικό όταν φυσάει...
Προχθές μέσα στο C3 είχαμε κουβέντα με συνάδελφο σε σύγκριση με το yaris στο κομμάτι της ποιότητας όμως και συμφωνήσαμε πως χίλιες φορές yaris. Ναι μεν δεν είναι ντιζαινάτο, ναι μεν πλαστικούρα αλλά πιο δεμένη κατασκευή.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
MONMAN έγραψε:

Αυτό με το κούνημα το έχω ζήσει και σε 2ης γενιάς c4.Πολυ άσχημη αίσθηση από την ανάρτηση.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#639175 είπαμε πάει σα να έχει πάρκινσον , σαν κομπρεσερ.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimviii έγραψε:oi υδροπνευματικες τοτε δεν εχουν αντιπαλο στην ανεση.Εχω οδηγησει και ds και cx και ηταν σχεδον μαγικη η εμπειρια.

Ναι μεν, αλλά... τραγικές κλίσεις τόσο στον διαμήκη, όσο και στον εγκάρσιο. :help: Σε γρήγορη (λέμε τώρα "γρήγορη" με 89 άλογα από 1600 κυβικά... :s_sarcastic ) επιτάχυνση από στάση, η μούρης της Xantia κοιτούσε τον ουρανό, σαν MiG που έκανε Pugachev's Cobra... :s_crazy Ζαλίζεσαι ακόμα και ως οδηγός. :dizzy: Μιλάω για GS και Xantia 1. Σε μεταγενέστερη C5 Phase 1, τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα, και το αυτοκίνητο, αν και άνετο, ήταν πολύ πιο composed-σφιχτό. Περιμένω τώρα να ακούσω για Activa... εκείνη πρέπει να ήταν όντως καταπληκτική!!!

mousatos έγραψε:είπαμε πάει σα να έχει πάρκινσον , σαν κομπρεσερ.

Βρε μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το δικό σου; Σε 3 διαφορετικά Yaris τελευταίας γενιάς (δύο από αυτά συμφορουμιτών) δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#639201 του 13' είχε πάρκινσον. Μετά διάβασα ότι κάτι διορθώσανε.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#639206 Παίδες συγγνώμη , αλλά διαφωνώ .

Αναλογικά η w124 μια χαρά τα πήγε .
Στο φρενάρισμα με διαφορετικά επίπεδα πρόσφυσης , απάντησε με ABS από ενωρίς στην παραγωγή , ενώ στις αποσβέσεις ήταν μακραν η καλύτερη μετά τη cx ( :inlove: ) .

Η αίσθηση της υδροπνευματικης είναι μοναδική . Ή τη λατρεύεις (εγώ ) ή τη μισείς ( σύζυγος).
Είναι πραγματικά υπέροχες στην άνεση , αλλά όντως έχουν ταλαντώσεις που σε πολλούς δημιουργούν ζαλάδα .

Έχω άποψη , γιατί το αυτοκίνητο του πατρός μου είναι μια εξαιρετική Xantia II 1.8 με λίγα χλμ και πραγματικά είμαστε οικογενειακά διχασμένοι για το αυτοκίνητο . :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
tsilis έγραψε: Xantia II 1.8 με λίγα χλμ

#tothelo! :inlove: