Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Serf έγραψε:
Scotch έγραψε:Ναι, στον χώρο της fms πήγα. Όπως είπαν τα παιδιά εκεί, είναι σε καλό δρόμο για να μετακομίσουν σε δικό τους χώρο. Για να δούμε.

Για tyre rotation και ζυγοστάθμιση πήγα Νίκο. Κόστος 59 ευρώ. Μπορούσα πιο φθηνά έξω, αλλά είχα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη να το κάνουν αυτοί και ήθελα να κάνω και κάποιες ερωτήσεις αλλά να δουν και το αυτοκίνητο, να κάνουν ένα τσεκ. Λάδια δικά τους γιατί δεν ήξερα το ιξώδες

Τελικά θα ξαναπάω γιατί ένα τσικ τσικ που τους ανέφερα πως έκανε το κάθισμα σε ορισμένες θέσεις (δεν το έκανε αυτή τη φορά, κλασικά), ήθελαν να το εξαλείψουν. Είναι τόσο ανεπαίσθητο που δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω (εκείνοι όμως "επέμεναν").

< >
Με το τσικ-τσικ έχω κι εγώ το ίδιο θέμα επαναληψιμότητας. Αν το εντοπίσετε, ενημέρωσε.

Όπως μου είπαν δεν ήταν εύκολος ο εντοπισμός και η επίλυση του ζητήματος, κι έτσι προτίμησαν τη σίγουρη λύση, της αντικατάστασης ολόκληρου του καθίσματος! Πριν λίγο παρέλαβα και έβγαλα τις ζελατίνες. Μια χαρά, βράχος το νέο κάθισμα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#808225 Στη δοκιμή που κάναμε και οδήγησα εγώ, δεν ακούστηκε ο θόρυβος. Όταν το πήραν μέσα όμως, κατάλαβαν για ποιο πράγμα μιλούσα και προχώρησαν σε παραγγελία όλων των ανταλλακτικών που πιθανώς θα χρειάζονταν (βάση, πλάτη, κάθισμα, ταπετσαρία, κλπ) και όταν αυτά ήρθαν (καμιά 10ριά μέρες μετά) μου έστειλαν ραντεβού στην εφαρμογή για να το πάω για επισκευή. Εκεί αποφάσισαν ότι η καλύτερη λύση ήταν να αντικατασταθεί ολόκληρο το κάθισμα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#808231 Τώρα που λέτε για καθίσματα, πόσο θέμα είναι ο συνδυασμός δερματίνης και ηλιοροφής στον ελληνικό ήλιο;
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Τώρα που λέτε για καθίσματα, πόσο θέμα είναι ο συνδυασμός δερματίνης και ηλιοροφής στον ελληνικό ήλιο;
Στον ελληνικό δεν ξέρω στον κυπριακό πάντως η δερμάτινη της BMW είναι σκλι, 13 χρόνια τρώει ήλιο (χωρίς ηλιοροφη) και δεν έχει πάθει τίποτα, μόνο στο κάθισμα του οδηγού έσκασε στο σημείο που ακουμπάει η ζώνη του παντελονιού.

Σίγουρα όντως έχει να κάνει με την ποιότητα της δερματίνης
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#808251 Δεν το έχω αφήσει πολλές φορές για ώρα στον ήλιο, αλλά δεν θυμάμαι να με έχει ενοχλήσει κάτι (να καίγομαι ή να έχει πολλή ζέστη). Βοηθάει μάλλον αρκετά και το overheat protection, όπως και το σκιάδιο της οροφής. Από πλευράς αντοχής όλα καλά, αλλά μάλλον είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πω.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#808275 Τραγικη ειναι η δερματινη...ιδρώνεις για πλάκα, ειδικά καλοκαιρι αφού δεν αναπνέει. Από αντοχή στο χρόνο αν εξαιρέσεις πολύ φτηνιαρες, που έχω χρόνια να δω, και ξέφτιζαν, είναι καλύτερο από το δέρμα, το οποίο ζαρώνει, και θέλει πολύ περισσότερη φροντίδα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#808323 Εμένα ακόμη και το δέρμα μου φαίνεται πρόβλημα στην Ελλάδα, πόσο μάλλον η δερματίνη των Tesla.
Αντοχή δεν είναι θέμα, αλλά τα υπόλοιπα σίγουρα.
Αερισμός δεν παίζει στο κάθισμα υποθέτω;
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Anonymous Founder έγραψε:Αερισμός δεν παίζει στο κάθισμα υποθέτω;

Αν εννοείς σε Tesla, όχι δεν υπάρχει επιλογή..είναι τα premium features που λεγαμε παλαιοτερα. Not dealbreaker αλλα...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#808711 Το πρόβλημα είναι πως δεν σου δίνει δυνατότητα και για ύφασμα. Αλλά, τους καταλαβαίνω, προκειμένου να έχουν μικρότερο κόστος συναρμολόγησης, το έχουν στήσει έτσι, με περιορισμένες επιλογές.
Και όπως το πάνε, μάλλον στο μέλλον θα μειωθούν κι άλλο, παρά θ' αυξηθούν!