Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
Scotch έγραψε:Και πιο πολύ τη βρίσκω σε κάποια στροφοδιαδρομή, παρά να το "πατήσω" στην Εθνική Οδό.

< >

Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ. Δεν μου κάνει καμία απολύτως αίσθηση η ταχύτητα στην ευθεία, εκτός από τρόμο για το τι θα συμβεί αν πχ αλλάξει κάποιος λωρίδα χωρίς να δει κι εγώ πάω με 200+... :lipsealed: ή αν πεταχτεί κανένα ζωντανό... :help:

Προσωπικά κινούμαι μεταξύ 120-140χαω στην εθνική, 6η ταχύτητα, χαλαρά, μουσικούλα, κτλ.

Σε μία στροφοδιαδρομή που γνωρίζω και υπάρχει επαρκής ορατότητα και καθόλου κίνηση, το ευχαριστιέμαι όμως.

Με τη Νίτσα της υπογραφής, και λόγω αεροδυναμικής τούβλου (αλλά και έλλειψης δύναμης - τελική 170χαω :lol: ) το cc ήταν στα 115χαω, καθώς πάνω από τα 120-125χαω η κατανάλωση ανέβαινε πολύ αγχωτικά... :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#804773 Μου αρέσει το 147 σου βρε Κωστή μου. Ούτε 145, ούτε 150. :lol:

Είδα κι εγώ το nerve-wracking που το έκανε έτσι το auto-correction κι εκνευρίστηκα. "Racking" είναι στα Βρετανικά Αγγλικά.

ΥΓ: Μάρκο μλκς όμως ήξερες να κάνεις με το 206, στην Κ12, στις Σέρρες, και να σε τραβάμε μετά από την αμμοπαγίδα. Η ευθεία σε άδεια ΕΟ σε πείραξε... :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#804775 Παλιότερα δηλαδή απο 2000 με 2009 που πήγαινα Γερμανία κάθε 2 μήνες θυμαμαι ήμουν συνέχεια τελικιασμένος με το Bravo και μετά με το MINI...205 στο κοντερ ολή την ωρα...Και οποτε οδηγούσε η γυναίκα της έλεγα πατα το και πηγαινε με 180 :lol:
Δεν είχαν τόσο κίνηση τότε βέβαια.Η πλάκα είναι οτι οταν ξαναμπαινα Τσεχία συνέχιζα το ιδιο τροπαριο... :lol:
Και δεν ήμουν και 44 με δύο παιδιά. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kostis20 έγραψε:Me 120 δε πάω ποτέ .Είναι πολύ λίγα.
Οποτε 147. :lol:
@Dimsambas 167 είχε το Α5 στις 3000σαλ ,147 το CX30 :lol:

Εμενα εχει 131 , ( mirafiori ) :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#804801 Όλα τα σπορ , έχουν κοντό γρανάζωμα. Παρομοίως η 120i, στα 130 έχει 3000 στροφές, με κόφτη στις 7000. Όχι κάτι εντυπωσιακό βέβαια, η Lancia Y 1.2 με 86 άλογα που είχα πριν, είχε κόφτη στις 7200 και ανέβαζε πολύ πιο γρήγορα (πιο κοντό το σασμάν της! ).
Βέβαια, η κατανάλωση ήταν πάντα υψηλή (όπως και το πόδι μου πάντα βαρύ! :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By drdino
REALZEUS έγραψε:
ΥΓ: Μάρκο μλκς όμως ήξερες να κάνεις με το 206, στην Κ12, στις Σέρρες, και να σε τραβάμε μετά από την αμμοπαγίδα. Η ευθεία σε άδεια ΕΟ σε πείραξε... :s_tongue

Ωραίες εποχές:
Εικόνα
Έχω κι από το συμβάν φωτογραφίες, αυτά παθαίνει όποιος προσπαθει να ακολουθήσει το 307 στις στροφές
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
drdino έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Ωραίες εποχές:
Εικόνα
Έχω κι από το συμβάν φωτογραφίες, αυτά παθαίνει όποιος προσπαθει να ακολουθήσει το 307 στις στροφές

Αφου πισω του εισαι... :s_shout :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By bill33
Νίκος Παππάς έγραψε:
drdino έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Ωραίες εποχές:
Εικόνα

ή ενα γυρο μπροστα :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#804808 Τον πέρασα ή μου εριξε γύρω στα επόμενα καρέ, κάπου έχω και βίντεο που κοιτάω τον εσωτερικό καθρέπτη και λέω όχι όχι όχι γιατί τον βλέπω να υποστρέφει προς το χαλίκι και να κάνει την έβγα, φοβόμουν μην φέρει καμιά τούμπα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bill33 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
drdino έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Ωραίες εποχές:
Εικόνα

ή ενα γυρο μπροστα :lol:

Προλαβαινεις να το σβησεις πριν πεσει η οργη του πανω σου :ninja: :ninja:

Μαρκο, τα μισα να μου 'λεγαν... :s_devil
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#804810 Γι αυτο εγω θελω να ταξιδευω μονο βραδυ..Λιγοτερη κινηση και γλιτωνεις απο ολους αυτους που προσπερνανε στην αριστερη με 110-120 οσους πανε στη μεσαια με 90-100 και η δεξια ειναι αδεια. :dizzy:
Αλλα και Γερμανια μερα τα κομματια χωρις ορια και δυο λωριδες ειναι κουραστικα γιατι δεν μπορεις να βρεις μια σταθερη ταχυτητα ταξιδιου.

Το βολβο στα 138 που βαζω το σταθεροποιητη μιας και το autopilot λειτουργει μεχρι τα 140 και ετσι εχει περιθωριο σε κατηφορες πχ να παει 139 χωρις να βγει off το συστημα εχει περιπου 2200 στροφες. Πρακτικα μεχρι τα 200 δεν αντιλαμβανεσαι να αλλαζει κατι αν δεν δεις το κοντερ. Το 118 εχει 2500 στροφες στα 140..
Τελευταία επεξεργασία από Zeus και 13 Φεβ 2023, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#804811 Με φτιαξατε πρωινιατικα :metalo:

Πειτε αναλυτικα. Ποιο αμαξι ειχε ο καθενας και ποιος ηταν ο πιο γληγορος.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
drdino έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Ωραίες εποχές:
Εικόνα

Είχαμε περάσει ωραία εκείνη τη μέρα, Ντίνο. :s_gamer Στον γυρισμό όμως μου έκανε ο Μάρκος αμμοβολή, όταν έφευγαν τα αμμοχάλικα από το 206... :lol: Το οποίο 206 το έχει τώρα ο μαστρο-Βαγγέλας, όπου πήγαινα την BMW για σέρβις. :lol:

George_Prix έγραψε:Ποιο αμαξι ειχε ο καθενας και ποιος ηταν ο πιο γληγορος.

Ο πιο "γλήγορος" ήταν ο πιστάρχης, όπου έκανε δήθεν μια προσπάθεια για να τραβήξει το 206 από την αμμοπαγίδα με το Skoda Workman "Safety Car", και αμέσως την πούλεψε, για να μην κάψει τον συμπλέκτη του. Τελικά τον έβγαλε ο DrDino...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Μαρκο, τα μισα να μου 'λεγαν... :s_devil

Εγω αν ημουν ο Μαρκοβαγκος, επομενο ποστακι θα εγραφα "ΖΗΤΩ Ο ΠΟΥΤΙΝ", για να σιγουρεψω οτι θα παμε σε αλλο θεμα συζητησης :shifty: