Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#575877 Ανυπόγραφο;
:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#575899 Στο λύγκα που άνοιξα δεν φαινόταν. Θενξ.

Εκπλήσσομαι για τον συγκεκριμένο.
Θα ορκιζόμουν ότι διάβαζα purnaraki.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#575902 Ελα ρε. Αυτος δεν εχει γραψει τις βιογραφιες του Σεννα; Κι εγω για σοβαρο τον ειχα. Και οντως, μπαινοντας απο ταπατακ δε φαινεται ονομα.

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
kostis20 έγραψε:Χάλι μαύρο...Εικόνα

< A3003 >
Καλοτάξιδο!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#575909 Καλοταξιδο Kostis ! :s_thumbsup

Οσο για το αρθριδιον, μου προξενει ακομα εντυπωση που κοτζαμ μαντραχαλαιοι εκπλησσονται περισσοτερο απο "πληρωμενα χτυπηματα" μια στο τοσο παρα απο τις συνηθισμενες αγιογραφιες της καθημερινοτητας. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By 224v
#575933 Επιτελους αγοραστηκε ένα ενδιαφερον οχημα εδώ μεσα, Καλοτάξιδο και ελπιζω να το δουμε από κοντα σε καποια συναντηση… Μετα τον Οκτωβριο ώστε να βαλουμε πινακίδες και εμεις με τις 2λιτρες Ιταλιδες γριουλες..
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#575935 Σας ευχαριστώ όλους...
Δικαιωματικά έχω βάλει φωτογραφίες στο "Αμάξι για τη γυναίκα"
Δύο χρόνια το κουρασαμε...

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#575945 κουκλι ειναι φιλε ,βαλε ενα ματακι !!!

οσο για τον δημοσιογραφο που ανακαλυψε οτι το παντα πηρε 0 αστερια ενω κυκλοφορει εδω και χρονια και λει αυτα τα πραγματα για το 500...

τον ειχα και εγω για σοβαρο....Κοπηκε το κονδυλι και πεφτει θάψιμο.... κατι ελεγε ο Σαριμπαλιδης σχετικα...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#576344 Ο Συγγελιδης παιρνει και την FCA …. Θα καταληξει ο μεγαλύτερος στην αγορα….
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
224v έγραψε:Ο Συγγελιδης παιρνει και την FCA …. Θα καταληξει ο μεγαλύτερος στην αγορα….

Ανάποδα. Ο Συγγελίδης λύνει την συνεργασία του με την FCA και το εργοστάσιο θα αναλάβει την άμεση αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων του στην Ελληνική αγορά.

Ο Συγγελίδης πήρε την αντιπροσωπεία της Mazda.
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:
Ο Συγγελίδης πήρε την αντιπροσωπεία της Mazda.

:omg:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#576372 Έιμαι σίγουρος ότι θα επιμεληθεί προσωπικά του Mazda που θα παραγγείλεις