Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#78642 Θα ήταν ωραίο feature όμως τα κρύα πρωινά στα Καλάβρυτα πηγαίνοντας στο χιονοδρομικό ή αν τυχόν κάνει κρύο και χρειαστεί να κάτσει κάποιος στο κάθισμα χωρίς παντελόνι για οποιονδήποτε λόγο ... :whistlink:

Αυτό που μ'αρέσει πάντως είναι πως είναι πραγματικά άνετο για συνεπιβάτες. Τα διάφορα Α4 και C-Class δεν τα θεωρώ άνετα όταν κάθομαι πίσω και τα πόδια μου κοπανάνε στο μπροστινό κάθισμα. Στο Α6 οδηγάω αρκετά πίσω για να είμαι ξαπλωτα και αν βγώ έξω και κάτσω ακριβώς απο πίσω, έχω και 15 πόντους clearance στα γόνατά μου.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
IKE έγραψε:Τα Audi επί εποχής Peter Schreyer είναι κορυφαία από design

Πολύ ωραία όντως, αν και εκείνο το Α6 δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, εδώ είναι το to be majestic
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#78668 :omg:

Μπήκε στο desktop :inlove: :inlove:

Καλοτάξιδο royal! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#78685 [Peter Schreyer - Audi rant]

ULTRA majestic, από τα καλύτερα σχεδιασμένα αυτοκίνητα ever, έργο τέχνης. Μηχανικά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο (αν και είχε πολλές καινοτομίες) αλλά δείτε πόσους αιώνες μπροστά είναι από την τσιχλόφουσκα του mk2 και τη φτήνια του mk3.

Εικόνα

A6 B5 - εδώ στην καλύτερη έκδοση, V8 με λίγο φαρδύτερα φτερά χωρίς τις ΣΠΟΡ πινελιές του S6/RS6 (όχι ότι ήταν άσχημα).
Bonus οι υπεργαμάτες ζάντες (παρόμοιες με αυτές κάποιων ΤΤ, ψιλοσπάνιες, μιας και νομίζω μόνο το V8 τις είχε)

Εικόνα

Το πίσω μέρος, το σχήμα από τα φώτα ίσως μπορούσε να είναι καλύτερο, αλλά τα φώτα ακολουθούν απόλυτα τις καμπύλες του αμαξώματος (παλιά και τώρα αυτό καταπατείται, παλιά για τεχνικούς λόγους, σήμερα λόγω γυφταριού© )

Εικόνα

Και εδώ ο λόγος που τα Audi τότε ήταν κορυφαία, στο μικρότερου μεγέθους A4 (B6) ο σχεδιασμός δεν ήταν ένα Α6 στο 80%, όπως είχε πει και ο ίδιος ο PS σε συνέντευξή του, το πίσω μέρος του Α6 δεν θα ήταν αρμονικό στο μικρότερο Α4, γι'αυτό και το διαφορετικό προφίλ (στο Α4 είναι αναλογικά πιο ογκώδες, και οπτικά και στην πράξη):

Εικόνα

^Αντι-παράδειγμα για το παραπάνω είναι οι τελευταίες S-Class / C-class. Το πολύ όμορφο και αρμονικό σχέδιο της S, φαίνεται περίεργο και ανισόρροπο στην μικρή C (ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσο μακρύτερη είναι από το Α4 του τότε).

bonus, για extra majesticness & sexyness, καλύτερα Avant:

Εικόνα

bonus 2, majesticness goes on:

Εικόνα

[/Peter Schreyer - Audi rant]
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
IKE έγραψε:Τα Audi επί εποχής Peter Schreyer είναι κορυφαία από design, μακράν ανώτερα του 95% των σημερινών. Ευτυχώς συνεχίζει το έργο του στην KIA.

Τα καθίσματα είναι τα δικά του. Θερμαινόμενα δεν είχαν όλα, ήταν έξτρα (και μου φαίνεται εντελώς άχρηστο για Ελλάδα).

...εμένα μου φαίνεται εντελώς χρήσιμο κάθε χειμώνα για την μεσούλα μου και το ισχύο μου που πονάει αν κάτσω πάνω σε ένα κρυομένο κάθισμα και το ζεστάνω εγώ αντί αυτό εμένα. Στο δεύτερο S3 είχα βάλει αφού το πρώτο τα είχε standard λόγω του ότι τα είχα παραγγείλει δερμάτινα ηλεκτρικά τα τότε αυθεντικά Recaro, και μετά σε κάθε επόμενο αυτοκίνητο το έβαζα ως extra...
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
IKE έγραψε:A6 B5 - εδώ στην καλύτερη έκδοση, V8 με λίγο φαρδύτερα φτερά χωρίς τις ΣΠΟΡ πινελιές του S6/RS6 (όχι ότι ήταν άσχημα).
Bonus οι υπεργαμάτες ζάντες (παρόμοιες με αυτές κάποιων ΤΤ, ψιλοσπάνιες, μιας και νομίζω μόνο το V8 τις είχε)

Εικόνα

To C5 δεν είναι αυτό ;
Άβαταρ μέλους
By IKE
#79172 Ναι, εκ παραδρομής έγραψα B αντί C.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#79183 Το KIA βάλτο και μια μούρη να γελάσουμε :shifty:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#79186 Εικόνα

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#98110 Μήπως κάνει κακό.

< >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
rainboy1981 έγραψε:Τι γνώμη έχετε για την νεα shell v power σε κινητήρες tfsi?

Προσωπικά πολύ καλή. Αν και με 95αρα δεν παρουσιάζει κανενα πρόβλημα λειτουργίας με τη Vpower σα να βγάζει λίγο περισσοτερα χιλιομετρα.
Άβαταρ μέλους
By rainboy1981
#98303 H v power πρέπει να είναι 97αρα. Στο καπάκι του ρεζερβουάρ γράφει 91 RON και 95 RON. Δεν θα έχουμε πρόβλημα με τη vpower?