rocsta έγραψε:W210 καλεί BEAMS και D-Jet
Sent >
Την αγόρασες ή το μελετάς; Στείλε πμ με λεπτομέρειες για να δούμε τι και πως.
rocsta έγραψε:W210 καλεί BEAMS και D-Jet
Sent >
Scotch έγραψε:Km42039
< >
Scotch έγραψε:Suspension ιδεώδης.... και ωραιότητα!
Ποικιλία μονδέλων 1930 μέχρι δραχμών 1.500.000...
BEAMS έγραψε:Rocsta βάλε όποτε μπορέσεις φωτογραφίες να δούμε χρώμα ζάντες ύψος κλπ κλπ...
. Πατάς φρένο για να βάλεις τον μοχλό στο "D". Bαρύ και ασήκωτο (μάλλον απάτητο) και αυτό, και κατ' ευθείαν νιώθεις τον μετατροπέα ροπής να "τρώει" το 30% της διαθέσιμης ροπής του κινητήρα και να σε σπρώχνει χωρίς καλά καλά να έχεις αφήσει όλη τη διαδρομή του φρένου. Χωρίς καλά καλά να έχεις απασφαλίσει καν το μοχλό για το ποδόφρενο-χειρόφρενο! Το συγκεκριμένο έχει 42.000 χιλιόμετρα οπότε δεν κάνει τσικ κατεβαίνοντας από την ράμπα και στρεβλώνοντας ελαφρώς το σασί του. Και φθάνεις στην έξοδο για Ε.Ο. Και όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία. Γιατί απλά είσαι εσύ, το κάρο σου και 100, 200, 2000 χιλιόμετρα δρόμου. Και φθάνω σε αυτό που έγραψα αρχικά: Δεν είναι απλά ένα οποιοδήποτε κάρο. Είναι το κάρο που σου μεταφέρει μέσα από τα χειριστήρια και το κάθισμά του ότι "παρ' όλο που έχω αναίσθητο τιμόνι, αυτόματο σαζμάν με αρχαίο μετατροπέα ροπής, ενάμιση τόνο χωρίς εσένα και τα μπαγκάζια σου και 192 άλογα που μάλλον δεν φαίνονται, θέλω απλά να πατάς γκάζι και εγώ θα σε πάω εκεί που θέλεις". Αλλά δεν θα σε πάει απλά, θα σε ταξιδέψει γαλήνια και θα θέλεις να κάνεις μεγαλύτερη απόσταση από αυτή που αρχικά χρειαζόταν μόνο και μόνο για να βλέπεις αυτό το εσωτερικό δεκαετίας 90. Μόνο και μόνο να βλέπεις αυτό το αστράκι στη μέση του καπώ.

).
Και για να προσθέσω κάτι σε αυτά που έγραψα και με[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]