Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Καλά τσάγια να λες. Αλλά με τι ακριβώς να πατήσουν;

Παρακαλαει ο Ντιμης για μια Αθηνα - Θεσσαλονικη αλλα δεν μπορει κανεις. Εχουν δουλεια φαινεται ή θα απομακρυνθουν πολυ απο το Golden Hall και εχει ρισκο :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#799783 Για τσάγια μιλάμε ή για μετανάστευση;

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dimsabas έγραψε:Καλά τσάγια να λες. Αλλά με τι ακριβώς να πατήσουν;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:Για τσάγια μιλάμε ή για μετανάστευση;

Μιλαμε για κατι που εχει νοημα. Τα τσαγια στους δημοσιους δρομους δεν εχουν ασε που ειναι πολυ επικινδυνα εκτος απο παρανομα. Κατι με πολλα αλογα θα ειναι πιο γρηγορο απο ενα αλλο με λιγοτερα, χαιρω πολυ.

Η ιπποδυναμη των Tesla ειναι απλα ενα νουμερο εντυπωσιασμου. Τα ηλεκτρικα βγαζουν ευκολα πολλα αλογα. Ποσο χρησιμη ειναι αυτη; Ελαχιστα αφου αν την χρησιμοποιησεις στην Λαμια δεν φτανεις κι αν δεν βρεις ταχυφορτιστη θα περιμενεις πολυ για να ξαναγεμισεις.

Επισης καποια στιγμη διαλεξτε. Αν γραψει καποιος για μια μοτοσυκλετα που πηγαινει με 250χαω θα τον πουν ανευθυνο, υποψηφιο αυτοχειρα / δολοφονο.
Οι κατοχοι αυτοκινητων με τρελες ιπποδυναμεις ανηκουν στην ιδια κατηγορια; Γιατι αν δεν τα χρησιμοποιουν τα αλογατα τι τα εχουν; Για φιγουρα;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#799792 Πέραν της εντυπωσιακής ιπποδύναμης και της επιτάχυνσης του (διότι πρέπει να τα βάλεις και κάτω τα άτια), πως αλλιώς μπορείς να χαρείς ένα αμάξι 2+ τόνων στην Ελλάδα(και ιδιαίτερα το συγκεκριμένο); Να δώσω (που δεν έχω κιόλας) 150χιλ για να πάρω αμάξι ευθείας; Προφανώς δεν είμαι αξιόπιστο δείγμα μέσου Έλληνα αγοραστή αυτοκινήτου. Βλέπω όμως ότι τα άλογα διπλασιάζονται/τριπλασιάζονται, οι δρόμοι μας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων απαράλλακτοι/επικίνδυνοι και τα 1000 άλογα ξαφνικά γίνονται διαθέσιμα στον οποιοδήποτε.

Μακάρι η τεχνολογική πρόοδος να επιτρέψει στους κατασκευαστές να βγάλουν ένα ηλεκτρικό γύρω στα 1300-1400 κιλά με 500-600 αλογάκια (τα άλογα το μόνο εύκολο) και εδώ είμαστε να ξανακάνουμε την κουβέντα. Τότε βέβαια θα γράφουμε στο electroheads
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#799795 Εγώ θα ανέβω Σέρρες την άλλη εβδομάδα. Όποιος επιθυμεί "κόντρα", μπορεί να ακολουθήσει

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Scotch έγραψε:Εγώ θα ανέβω Σέρρες την άλλη εβδομάδα. Όποιος επιθυμεί "κόντρα", μπορεί να ακολουθήσει

< >

Επιτελους βρεθηκε ενας θαραλλεος,τι στοιχημα θα βαλουμε?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#799797 Έναν καφέ, τον οποίο θα σε κεράσω από τώρα

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:Πέραν της εντυπωσιακής ιπποδύναμης και της επιτάχυνσης του

Αυτο παντως που το περνανε ολοι οι οχτροι στο ντουκου, μου κανει μεγαλη εντυπωση!

Παιδες θα θυμισω το τρενακι στα λουνα παρκ. Κανεις ολοκληρο ταξιδι να πας εκει, βενζινες, εισητηρια, περιμενεις στην ουρα, γκρακα γκρουκα με την αλυσιδα να ανεβει το χρεπι στην ανηφορα και μολις πιασει το εργαλλλειο την κατηφορα και σου κανει εκεινο το κενο στο στομαχι λες ΧΑΛΑΛΙ.

Ε λοιπον αυτα τα 0-100 που εχουνε τα Τεζλα, ειναι σα να εχεις το τρενακι κατω απο το δεξι σου ποδι 24/7 :rtfm:

Παραμενω βενζινοκεφαλος για τον ηχο, γουσταρω που γλενταω τους Τεζλιστι στην Εθνικη Οδο με την αστεια αυτονομια τους, αλλα ζηλευω τα γκαζα τους :s_yes
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:
Scotch έγραψε:Εγώ θα ανέβω Σέρρες την άλλη εβδομάδα. Όποιος επιθυμεί "κόντρα", μπορεί να ακολουθήσει

< >

Επιτελους βρεθηκε ενας θαραλλεος,τι στοιχημα θα βαλουμε?

Καουντ μι ιν :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Scotch έγραψε:Έναν καφέ, τον οποίο θα σε κεράσω από τώρα

< >

τσακω και εσυ μια . :thumbsup:

Εικόνα