Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By IKE
#77821 .
Άβαταρ μέλους
By IKE
#78155 Μεγειές! Με τα 180 είναι?
Άβαταρ μέλους
By mirage
#78160 Oh nice
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#78242 Ευχαριστώ :)

Ναι, με τα 180 είναι και το βρήκα σε εξαιρετική κατάσταση απο έναν εξαιρετικό άνθρωπο που το πρόσεχε πολύ.

Αν εξαιρέσεις την αυξημένη κατανάλωση (που δεν με απασχολεί λόγω χρήσης), έχω πάθει πλάκα σκεπτόμενος οτι είναι 15 ετών αυτοκίνητο. Αφού νομίζω οτι το προτιμώ απ'το W204 του πατέρα μου ...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#78257 15 χρονών δε λέει τίποτα, αρκεί να έχει συντηρηθεί σωστά. Αφού είναι τετρακίνητο, άλλαξε τις βαλβολίνες στα διαφορικά προληπτικά, είναι μικρό κόστος και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Φαντάζομαι όλα τα άλλα θα τα έχεις ελέγξει αλλά στη τιμή που θα το πήρες, και κάποια χαζοζημιά να σου βγάλει, πάλι κελεπούρι είναι.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#78261 Απο 318is σε a6. Θάνο htanso έχεις κάνει σχολή!

Μεγειες royal! :)

<
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#78383 15 χρόνια μετά και το σουλούπι του συνεχίζει να είναι πανέμορφο, κορυφαία στιγμή της Audi.

Mεγειές!

Aπό εξοπλισμό φαντάζομαι είναι φουλ?
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#78561 Τι, έκανε και ο Θάνος ίδια κίνηση ; Χαμπάρι δεν πήρα ...

Δεν είναι φουλ απο εξπλισμό, έχει BOSE ηχοσύστημα με γούφερ κτλ, έχει ένα πανέμορφο blaupunkt, αλλά δεν έχει ηλιοροφή και θερμαινόμενα καθίσματα. Μ'αρέσει όμως γιατί είναι η απόλυτη χαλάρωση, δεν σε μπριζώνει να κάνεις διαρκώς χαζομάρες όπως το Ε30.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
royal_airness έγραψε:Τι, έκανε και ο Θάνος ίδια κίνηση ; Χαμπάρι δεν πήρα ...

Δεν είναι φουλ απο εξπλισμό, έχει BOSE ηχοσύστημα με γούφερ κτλ, έχει ένα πανέμορφο blaupunkt, αλλά δεν έχει ηλιοροφή και θερμαινόμενα καθίσματα. Μ'αρέσει όμως γιατί είναι η απόλυτη χαλάρωση, δεν σε μπριζώνει να κάνεις διαρκώς χαζομάρες όπως το Ε30.

Έχει κάνει άλλη...δεν έχει ενημερώσει βεβαίως, ακόμη. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
#78606 ένα design modern classic.... πάντα μου άρεσε αυτός ο περίεργος πωπούλης... τα δέρματα φαντάζομαι είναι after market αφού θα ήταν και θερμαινόμενα τα καθίσματα αν ήταν μαμίσια, ε; δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό όμως να τα βάλεις, αν υπάρχει προεγκατεστημμένη η καλλωδίωση που λογικά θα υπάρχει σε αυτό το επίπεδο αυτοκινήτου και έκδοσης κινητήρα...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#78636 Τα Audi επί εποχής Peter Schreyer είναι κορυφαία από design, μακράν ανώτερα του 95% των σημερινών. Ευτυχώς συνεχίζει το έργο του στην KIA.

Τα καθίσματα είναι τα δικά του. Θερμαινόμενα δεν είχαν όλα, ήταν έξτρα (και μου φαίνεται εντελώς άχρηστο για Ελλάδα).