Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#108982 Δε νομίζω μωρέ,τώρα πια ο αγοραστής τα ψάχνει αυτά,ποιος να έχει κάνει πλαστό βιβλιο?

< >
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#108985 Εξαρτάται από την όρεξη, το χρήμα και το χρόνο που έχεις για δικηγόρους και δικαστήρια. Αν δεν έχεις τίποτα απ' τα τρία κάτσε στα αυγά σου.
Τελευταία επεξεργασία από rocsta και 08 Μάιος 2015, 10:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#108995 Στο μυαλό σου είναι, δεν γίνονται στην Ελλάδα αυτά :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
htanso21 έγραψε:Τι κάνουμε σε περίπτωση που είναι -εν μέρη- πλαστό το βιβλίο service του αυτοκινήτου ;

Αν υποψιάζεσαι κάτι τέτοιο και εννοείς τι πρέπει να κάνουμε σχετικά με την περιοδική συντήρηση, κάνουμε ότι έπρεπε να είχε γίνει, ακόμη και αν αυτό φαίνεται στο βιβλίο ότι έγινε καθώς και αυτά που συνιστά ο κατασκευαστής για μερικές δεκάδες χιλιόμετρα επιπλέον από αυτά που δείχνει το κοντέρ.

Τυχαίο παράδειγμα, αν το κοντέρ δείχνει 50.000χλμ και ο κατασκευαστής συνιστά αλλαγή ιμάντα χρονισμού στα 80.000 χλμ, τότε τον αλλάζεις.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#109077 Το βιβλίο εχει τα τελευταία service με ακριβώς τον ιδιο γραφικό χαρακτήρα εκ των οποίων τα δυο τελευταία σε διαφορετικό συνεργείο.
Δλδ ίδιος γραφικός χαρακτήρας -> αλλο συνεργείο!
Πήρα σημερα και τα δυο συνεργεία και ο μεν πρωτος δεν ήξερε καν το αμάξι γιατι δεν φυλάει αρχείο και δε ο δεύτερος ενω δεν ξερει και αυτος το αμάξι, με το που άκουσε το ονομα του προηγούμενου ιδιοκτήτη άρχισε τα τρελά του.

Τεσπα, ολα ειναι ρευστά, θα δω τι θα κανω.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#109080 Ξέρεις τι απατεωνιές παίζουν εκεί έξω,μέχρι και βιβλιο σερβις παραποιούν!σημασία έχει ότι τελικά το βιβλιαράκι ήρθε στα χέρια σου,να ξες τι έχει γίνει στο αμάξι και να μη ψαχνεσαι
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
htanso21 έγραψε:Το βιβλίο εχει τα τελευταία service με ακριβώς τον ιδιο γραφικό χαρακτήρα εκ των οποίων τα δυο τελευταία σε διαφορετικό συνεργείο.
Δλδ ίδιος γραφικός χαρακτήρας -> αλλο συνεργείο!
Πήρα σημερα και τα δυο συνεργεία και ο μεν πρωτος δεν ήξερε καν το αμάξι γιατι δεν φυλάει αρχείο και δε ο δεύτερος ενω δεν ξερει και αυτος το αμάξι, με το που άκουσε το ονομα του προηγούμενου ιδιοκτήτη άρχισε τα τρελά του.

Τεσπα, ολα ειναι ρευστά, θα δω τι θα κανω.

Μην αγχωνεσε Θανε !! Αν εσυ δεν βλεπεις καποιο προβλημα στο αμαξι το μονο που εχεις να κανεις ειναι να αλλαξεις βαλβολινες, παραφλου, υγρα φρενων ωστε να εισαι σιγουρος για την κατασταση τους και οτι ισως χρειαστει να αλλαξεις συμπλεκτη πιο νωρις απο οτι περιμενες.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#109085 90% ο γραφικός χαρακτήρας είναι του πρώην ιδιοκτήτη ο οποίος τα έγραφε επειδή βαριόταν ή το ξέχναγε ο μηχανικός.

Να τα γράψει ο ίδιος (μπαμ) και να πάει σε 2 διαφορετικά συνεργεία για να του σφραγίσουν υποδηλώνει σοβαρή ψυχιατρική ασθένεια αν έγινε για λόγους πλαστογραφίας.

Πιο απλό θα ήταν να γράψει το ένα, ένας φίλος του το άλλο και να τα σφραγίσει το ίδιο συνεργείο.

Κοινώς δεν μου ακούγεται για απάτη/προσπάθεια να κρύψουν κάτι.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
drdino έγραψε:Ριξτου ένα καλό σκίσιμο σε καμία εθνική, παρατεταμένα.

To ριξα. βασικά αναγκάστηκα γιατί έπρεπε να φτάσω γρήγορα και μετά από 20χλμ περίπου έκοψε τα γκάζια βγάζοντας το μήνυμα: Anti-pollution fault με το λαμπάκι του κινητήρα συνεχώς αναμμένο ενώ ακουγόταν ένα σφύριγμα από το μοτέρ.
Πήγε στο συνεργείο και αφαίρεσαν αυτό το μήνυμα που φαντάζομαι μπήκε σε safe mode οπότε είναι όπως πριν με το μήνυμα για το φίλτρο. Το αφήνουμε όπως είναι;
Άβαταρ μέλους
By htanso21
EDDIE_147 έγραψε:90% ο γραφικός χαρακτήρας είναι του πρώην ιδιοκτήτη ο οποίος τα έγραφε επειδή βαριόταν ή το ξέχναγε ο μηχανικός.

Να τα γράψει ο ίδιος (μπαμ) και να πάει σε 2 διαφορετικά συνεργεία για να του σφραγίσουν υποδηλώνει σοβαρή ψυχιατρική ασθένεια αν έγινε για λόγους πλαστογραφίας.

Πιο απλό θα ήταν να γράψει το ένα, ένας φίλος του το άλλο και να τα σφραγίσει το ίδιο συνεργείο.

Κοινώς δεν μου ακούγεται για απάτη/προσπάθεια να κρύψουν κάτι.

Δηλαδή πιστεύεις οτι τα συνεργεία απλα έβαλαν τις σφραγίδες τους, χωρίς ημερομηνία, χωρίς τι εχουν αλλάξει κτλ;
9 αυτοκίνητα εχω αλλάξει, ολα έκαναν σερβις, σε κανενα δεν γίνονταν αυτο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#109230 Εμένα πάντως μου έχει τύχει να γράψω τις λεπτομέρειες του service επειδή βαριόταν ο μηχανικός και να πατήσει μια υπογραφή+σφραγίδα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#109280 Οι φωτογραφίες που χρωστουσα στον htanso..

Εικόνα

Εικόνα

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#110272 Πόσο πάει το μανίκι για το dpf; Μονόδρομος είναι η αντικατάσταση ή επιδιορθώνεται;