Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:
Asimov έγραψε:Ε ναι ρε σείς

Μάλλον ο ΗΦ δεν έχει καταλάβει ποιο είναι

Νομίζω το ομορφότερο όλων της κατηγορίας

Εικόνα
Αυτό δεν λέμε; Μια βλακεία και μισή, επιμένω. Και πανάκριβο γι'αυτό που είναι. Πολύ πιο όμορφο το Formentor από το βλαχομπαρόκ Audi.

Εικόνα

E ναι, δεν χωρα συζητηση. Κουκλι το Cupra
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#833462 Βαλτε καμια καλη φωτο ρε χειτερς. Σε μαυρο, απο καλη οπτικη γωνια και με τη σωστη ζαντα :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Asimov έγραψε:Ε ναι ρε σείς

Μάλλον ο ΗΦ δεν έχει καταλάβει ποιο είναι

Νομίζω το ομορφότερο όλων της κατηγορίας
Χμ... Κάποιο ξεχνάτε.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#833464 Σωστά αλλά το έχω στο νο2

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Βαλτε καμια καλη φωτο ρε χειτερς. Σε μαυρο, απο καλη οπτικη γωνια και με τη σωστη ζαντα :rtfm:

Εικόνα

Σε μαυρο το αναδεικνύει
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
kostis20 έγραψε:Χμ... Κάποιο ξεχνάτε.

+1
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Scotch έγραψε:
kostis20 έγραψε:Χμ... Κάποιο ξεχνάτε.

+1
Εικόνα

Δεν φαίνεται η φωτό του Scotch:
Εικόνα
Δεν είναι όμορφο το Tesla πάντως, αν και αυτό θ'αγόραζα με κλειστά μάτια (και θα μου περίσσευαν και λεφτά) σε σχέση με τα παραπάνω. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#833471 Σκωτσεζε γιατι το εχουν δεμενο με λουρακι απο τον κωλο σε μια κολονα, αυτο που ποσταρισες? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Scotch έγραψε:Έλα ντε, τι φταίει η ηλεκτροκίνηση; Seat δεν αγοράζουμε επειδή είναι συνώνυμο του καγκούρη, cupra επίσης δεν θα αγοράσουμε επειδή είναι rebadged seat. Απλό

< >

H Cupra πάντως πάει μια χαρά. Και γι' αυτό παραμένει.

Anonymous Founder έγραψε:Αυτό δεν λέμε; Μια βλακεία και μισή, επιμένω. Και πανάκριβο γι'αυτό που είναι. Πολύ πιο όμορφο το Formentor από το βλαχομπαρόκ Audi.

Νίκος Παππάς έγραψε:
E ναι, δεν χωρα συζητηση. Κουκλι το Cupra

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.

George_Prix έγραψε:Βαλτε καμια καλη φωτο ρε χειτερς. Σε μαυρο, απο καλη οπτικη γωνια και με τη σωστη ζαντα :rtfm:

Εικόνα

Αυτό ρε στο χωριό μου το έχουν για να το δείχνουν στα παιδιά που δεν τρώνε, μπας και τρομάξουν και φάνε το φαγητό τους.

Μαζί με τις BMW X4, X6...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
George_Prix έγραψε:Σκωτσεζε γιατι το εχουν δεμενο με λουρακι απο τον κωλο σε μια κολονα, αυτο που ποσταρισες? :shifty:
Επειδή δαγκώνει.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Scotch έγραψε:
George_Prix έγραψε:Σκωτσεζε γιατι το εχουν δεμενο με λουρακι απο τον κωλο σε μια κολονα, αυτο που ποσταρισες? :shifty:
Επειδή δαγκώνει.

Ωραιος!!! Σκοραρισες ρε κουφαλα. 1-0 :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
markvag έγραψε:...μπας και τρομάξουν...

Επιασες το ποιντ. Να τρομαζουν οι ωχτροι θελω και να κανουν στην ακρη μια ωρα αρχιτερα. Για να μην αναγκαστω να τους περασω απο πανω :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#833486 Το Formentor πάντως, σαν plug-in είναι αποτυχία, κακή υλοποίηση. Άρα, οικονομικά δεν έχει νόημα στην ελληνική αγορά, εκτός από εταιρικό που και πάλι πολλοί θα το απορρίψουν λόγω χώρου αποσκευών.
Στα εταιρικά πλέον, όλοι θα γυρίσουν σε PHEV ή τέρμα ηλεκτρικό, δεν βγαίνει διαφορετικά. Ακόμη και σε εμάς, η ομάδα του πεδίου, παρόλο που το ήθελαν, δύσκολα θα κρατήσουν τα diesel.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Anonymous Founder έγραψε:...αν και αυτό θ'αγόραζα με κλειστά μάτια (και θα μου περίσσευαν και λεφτά) σε σχέση με τα παραπάνω. :ninja:

Εννοείται! :ninja:

@ George_Prix: :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By edmond
#833521 Βλαχομπαρόκ κάργα θεωρώ το φορμέντορ σε αντίθεση με το κουκλάκι σπόρτμπακ αλλά κάπου εδώ μπαίνει η κολοκυθόπιτα :roll: