Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
BARHonda έγραψε:Τα «καλά» της electrified era

Βασικά είναι από πριν το πρόβλημα, η SEAT ποτέ δεν τα πήγαινε ιδιαίτερα καλά, αλλάζοντας συνεχώς κατευθύνσεις (τη μια ήταν οικονομική μάρκα, την άλλη η "Ισπανική Alfa Romeo", κτλ, χωρίς δυστυχώς να αφεθεί ποτέ να υποστηρίξει κάτι από αυτά, εκτός από το φθηνό).

Καλά αμάξια, άνετα θα έπαιρνα ένα, απλά λίγο off στην αγορά κατ' εμέ... Και ποτέ δεν είχε τον όγκο παραγωγής για να είναι πραγματικά κερδοφόρα...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#833419 Έλα ντε, τι φταίει η ηλεκτροκίνηση; Seat δεν αγοράζουμε επειδή είναι συνώνυμο του καγκούρη, cupra επίσης δεν θα αγοράσουμε επειδή είναι rebadged seat. Απλό

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#833427 Το πρόβλημα της Seat είναι πως σαν προϊόντα λίγα ήταν πραγματικά παντού καλά. Σχεδόν πάντα έπαιζε το value for money. Το πιο ωραίο Seat που βγήκε μέχρι σήμερα και το αγοράζεις επειδή όντως είναι ωραίο και όχι επειδή είναι φθηνό, είναι το Cupra Formentor. Είναι πολύ πιο ωραίο από τα αντίστοιχα Skoda, VW και Audi. Ποιο άλλο μοντέλο μπορεί να παίξει έτσι;
Έχει ο πεθερός ένα Ibiza, το εσωτερικό του είναι χειρότερο από το ήδη αρκετά χάλια της Xsara του πατέρα μου, κι ας είναι πιο καινούριο. Τα υλικά για πέταμα, τριγμοί, κλπ.
Οι πιο πολλοί πελάτες λοιπόν αγόρασαν κάποτε και μετά συνήθως πήραν κάτι άλλο. Εξαίρεση, οι σπορ εκδόσεις, που ήταν πάντα για πιο ειδικό κοινό και πολύ καλά τιμολογημένες.

Επίσης, σε σημερινά μοντέλα, ποιο Seat είναι προτιμότερο από το αντίστοιχο VW και Skoda; Κανένα ουσιαστικά, γι'αυτό και μόνο καταφύγιο είναι η τιμή. Άρα, μάλλον και το περιθώριο κέρδους είναι χαμηλά, κάτι που πλέον οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν θέλουν, σου λένε, αν θέλεις φθηνό, πάρε Dacia, δεν με ενδιαφέρεις σαν πελάτης.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#833434 Μέσα δεν τα έχω δει καθώς δεν ψάχνω να αγοράσω αλλά εξωτερικά προτιμώ το Leon σε σχέση με τα αντίστοιχα του.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#833436 Το εξωτερικό πλέον με αφήνει περίπου αδιάφορο. Είναι όλα τόσο ίδια, που δεν μου κάνουν διαφορά. Το εσωτερικό όμως είναι πάντα το πιο σημαντικό, γιατί εκεί περνάς τόσο χρόνο κάθε μέρα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
NickTG έγραψε:Μέσα δεν τα έχω δει καθώς δεν ψάχνω να αγοράσω αλλά εξωτερικά προτιμώ το Leon σε σχέση με τα αντίστοιχα του.
Και εγώ. Και εσωτερικό μια χαρά είναι.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Anonymous Founder έγραψε:Το πιο ωραίο Seat που βγήκε μέχρι σήμερα και το αγοράζεις επειδή όντως είναι ωραίο και όχι επειδή είναι φθηνό, είναι το Cupra Formentor. Είναι πολύ πιο ωραίο από τα αντίστοιχα Skoda, VW και Audi

To Q3 sportback είναι πολύ ομορφότερο πάντως
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#833439 Ουτε καν, πανάσχημο στα μάτια μου. Γενικώς, τα περισσότερα Audi είναι πανάσχημα πλέον, ειδικά αυτά που μπορείς ν'αγοράσεις σε ανθρώπινα χρήματα.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Scotch έγραψε:Έλα ντε, τι φταίει η ηλεκτροκίνηση; Seat δεν αγοράζουμε επειδή είναι συνώνυμο του καγκούρη, cupra επίσης δεν θα αγοράσουμε επειδή είναι rebadged seat. Απλό

< >

Φταίει από την άποψη ότι επαναπροσδιορίζει όλη την αυτοκίνηση. Σε αυτοκίνητα με θερμικούς κινητήρες ήταν ωραία να υπάρχει αυτή η επιλογή για κάγκουρες. Τα πρώτα τετρακίνητα λεον, τα μεταγενέστερα λεον Κουπρα δεύτερης γενιάς ακόμα και τα ιμπιζα με τον ταπεινο 1400αρι με τα 101 άλογα και τα extreme χρώματα ήταν για εμένα λόγος να προτιμήσω την μάρκα και νομίζω πουλούσαν σχετικά καλά. Την τελευταία δεκαετία νομίζω όντως το έχασε και προσπάθησε να αποβάλλει την καγκουριά και να γίνει απλώς φθηνή και mainstream αλλά έπεσε πάνω στην Σκοντα. Anyway νομίζω θα ακολουθήσουν και άλλες μάρκες.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Asimov έγραψε:To Q3 sportback είναι πολύ ομορφότερο πάντως

+1, και δεν είναι καν κοντά, ειδικά σαν προφίλ. ΙΜΗΟ πάντα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Asimov έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Το πιο ωραίο Seat που βγήκε μέχρι σήμερα και το αγοράζεις επειδή όντως είναι ωραίο και όχι επειδή είναι φθηνό, είναι το Cupra Formentor. Είναι πολύ πιο ωραίο από τα αντίστοιχα Skoda, VW και Audi

To Q3 sportback είναι πολύ ομορφότερο πάντως

+ απειρο. Κι εμενα το Cupra Formentor παραλιγο να συμπληρωνε ολα τα κουτακια που ειχα βαλει στη λιστα, αλλα (ειδικα) αυτος ο κωλος του ποτε δε μου εκατσε καλα. Το Αουντι κουκλι για τα γουστα μου :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#833445 Ε ναι ρε σείς

Μάλλον ο ΗΦ δεν έχει καταλάβει ποιο είναι

Νομίζω το ομορφότερο όλων της κατηγορίας
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Ουτε καν, πανάσχημο στα μάτια μου. Γενικώς, τα περισσότερα Audi είναι πανάσχημα πλέον, ειδικά αυτά που μπορείς ν'αγοράσεις σε ανθρώπινα χρήματα.

Ημαρτο θε μου :omg:

Καλα που δεν εγινες διακοσμητης. Με το γουστο που εχεις θα σε ειχαν ταραξει στις κλωτσες :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Asimov έγραψε:Ε ναι ρε σείς

Μάλλον ο ΗΦ δεν έχει καταλάβει ποιο είναι

Νομίζω το ομορφότερο όλων της κατηγορίας

Εικόνα
Αυτό δεν λέμε; Μια βλακεία και μισή, επιμένω. Και πανάκριβο γι'αυτό που είναι. Πολύ πιο όμορφο το Formentor από το βλαχομπαρόκ Audi.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#833457 :lipsealed: